dessperadoss Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 ahoj mám iPod touch s Sowtvare version 4.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 ještě sem se chtěl naposled zeptat jestli se dá neak ipot vyčištit od virů nebo tak na iP nejsou viry...jen jeden ale to je takova hovadinka na iphone ale to nic neskodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 ještě sem se chtěl naposled zeptat jestli se dá neak ipot vyčištit od virů nebo tak Da se proti tomu heslu branit tak, ze si zmenis heslo k SSH. Nabidne ti to sama cydie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 pripadne si SSH zapinaj/vypinaj cez SBSettings iba ked to potrebujes (pouzivas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 a když si stáhnu z Cydia nejaké schéma tak se mi v menu nic neoběví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 a když si stáhnu z Cydia nejaké schéma tak se mi v menu nic neoběví heh na to potrebujes winterboard z cydie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 když to napíšu najde mi to snad 20 winterboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Tak vyber to ze saurikova repa. Tam by mel bejt jen jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 když to vyhledáš tak by to měl bejt ten první, je u něho modrej obrázek takovej smějící se obličej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 winterboard ma takuto ikonku: ja tam vidim snehovu vlocku a nie "smějící se obličej" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 tu vločku tam nemám,mám tam ten smějící se obličej pak několik otazníku a pak několik modrych ikon a vtěch je štětec a pak ještě nekolik obrazku a vtěch je napsaný WB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 heh no stahni ten smejici se xichtik,, to je ta aplikace to ostatni sou nejake kravinky pro to,, zbytek sou ty schemata, ale ted nevim co ty maj za ikonku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 stahl sem si to a restartovalo mi to IPod a to je všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 stahl sem si to a restartovalo mi to IPod a to je všechno hmmmmmmmm...zkusils reinstall? nebo ze by to nebylo kompatibilni s iOS4? ja sme to na 4ce nezkousel tak nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 jj zkusil sem to reinstallovat a pořád nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
ahoj mám iPod touch s Sowtvare version 4.0.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
39 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.