Negto Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 [Cf] Clan Ahoj, zakládáme opět klan a snad se najdou nějací hráči. Přednost dáváme hráčům se Steamem a časem, ale bereme všechny. Do 7 dní budeme mít vlastní server a už jsem domluvený i na CW. Seznam hráčů: Negto CL Sennpu T[o]mmy Sleeper ACL Skype DyTik ACL Nepster Kapr NemáMikrák Yakuza NemáMikrák Jim Beam Vondy Drsnak4 kingandrew IP funny server:81.0.206.207:27064 IP Klan server: 81.0.206.207:27132 Nejlépe do postu s přihláškou napište steam a skype Seznam CW vs[ʛя]"] [Cf]vs[ʛя] [Cf]=16 [ʛя]=4 [Cf] Vítěz 21.7 ve středu v 20:00 je trening, kdo tam nepříjde nebo se neomluví, je vyloučen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Časem máme na plánu projekt takže budeme hledat administrátory na server a mnohem více! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Adminem už jsem byl tak ,kdyby jste někdy chtěli napište ;) . BTW small maps doporučuju mapu $2000$ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Díky za doporučení, ale spíše by to teĎ chtělo nějak na ten server dostat lidi, za každý nápady jsem vděčnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Adminem už jsem byl tak ,kdyby jste někdy chtěli napište ;) .BTW small maps doporučuju mapu $2000$ ;) das primo link na stahnuti? tech map s timto nazvem je dost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Jak je to s updatem ? Jdou vám tam ještě NS nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Jak je to s updatem ? Jdou vám tam ještě NS nebo ne? je tam ten novej na non steam .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 das primo link na stahnuti? tech map s timto nazvem je dost.. tady je link na tu mapu ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Už jí tam dáváme :) .... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Návštěvnost se na serveru začíná zvedat, jen tak dále .... :) Uvítáme všechny nápady a přípomínky :) PS: Přidána mapa Pirate wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Nevím proč ,ale nejde se mně připojit :| :( ... //Edit : musím mít ňáký patch na nonsteam (nojvější) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Nevím proč ,ale nejde se mně připojit :| :( ... co ti to pise? Edit:// jop musis ho stahnout .. http://ulozto.sk/5208138/25.06.2010-css-ns-upload-efoxcz.com-and-cssturiec.sk-.exe do 3 tydnu to budou mit pocitam vsechny servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 To je ten patch ???? :wohow: nebo to je instalačka ? Páč to má 2GB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 To je ten patch ???? :wohow: nebo to je instalačka ? Páč to má 2GB :D Je to celá instalačka, patch samotný jsem nikde nenašel, možná jsem ale jenom špatně hledal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 čuz, pochopil sem to dobře že nemusim mít steam? :D jinak doporučil bych radči dát tam malý (aim,fy,awp) mapy než tyhle "funny" co hraju na nějakejch serverech tak tyhle mapy moc lidí rádo nemá.točí se tam pořád jen těch pár stejných lidí.. :P jinak mapa co bych doporučil tak 35 hp beta ..jestli to nenajdete tak link sem hodim x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 čuz, pochopil sem to dobře že nemusim mít steam? :D jinak doporučil bych radči dát tam malý (aim,fy,awp) mapy než tyhle "funny"co hraju na nějakejch serverech tak tyhle mapy moc lidí rádo nemá.točí se tam pořád jen těch pár stejných lidí.. :P jinak mapa co bych doporučil tak 35 hp beta ..jestli to nenajdete tak link sem hodim x) Je to funny server a je tam od každého něco, nemusíš se bát, každý by tam mněl najít to co mu vyhovuje :) PS: Ano nemusíš mít steam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Omlouvám se za brzký refresh, ale nechtělo se mi zakládat zbytečně nový topic. První post byl změněn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Napiš si tam mě :P ... Steam: T[o]mmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Přidáno, po ostatních chcu prosím i skype, kvůli lepší domluvě !!!!!!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 bylo by to super, kdyby neudělali VALVe ten zpíč*nej update.. :( .. no ale kdyby nebyl update tak už drtíme se svym bejvalim teamem ligy a cupy ... ;( Teď se to všechno rozuteklo.. Já nespustim csko, protože se nepohnu ze spawnu ( kvůli lagům ).. vše nastavené podle playzone.cz.. A i kdybych to rozjel, tak 2 šli k nEurotic, 1 se na to z vyskoa vys*al a 4. hledá team... takhle to dopadá, když to VALVe posere... :( Kdyby ste někdo měl zájem zahrát cs:s na starém Source enginu a né na zpíče*ém Orange Box enginu.. tak napište na skype: slleeper nebo steam: spac922 Jo a ještě 1 věc..... FUCK VAVLe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 ja chcu chcu chcu!!! ja chcu prijit za Negtem s brokonvnici a rict: hastala vista Negto!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Sorry jestli se zeptám na nějakou blbost, ale co se tak zásadního změnilo tím UPDATEM? Já jsem s hraním vcelku přestal, tak vůbec nevím co se děje, ale hodně lidí nadává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 koho ty bys tady banoval ty pico emarska,zfetovana? bez si radsi riznout ruku a nerus koste. jo a odkdy se Zlinsko jmenuje Cortina d'Ampezzo? vitej v CR, kkt..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 A sakra, natřelo mi to 6ti leté děcko. Tak jo, jdu se říznout :hurted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Sorry jestli se zeptám na nějakou blbost, ale co se tak zásadního změnilo tím UPDATEM? Já jsem s hraním vcelku přestal, tak vůbec nevím co se děje, ale hodně lidí nadává. Takže v bodech... 1. Změnilo se ovládání zbraní.. tkaže pro mě katastrofa.. je to jako kdybys přešel na jinou hru... ale někteří si toto chválí.. 2. Scoreboard je stejná jako na TF2 a DoD:S ... to znamená, že je ošklivá, nepřehledná... 3. Kvůli tomuhle updatu zrušili MZH6... ( vcíe na playzone.cz ) 4. Ragdoll -> 5. Méně krve.. střelím do něj a ani nevím, jestli jsem ho trefil nebo ne.. 6. Tick 66 ( dříve byl 100 ) 7. Net_graph 1 ( dříve na 3 ) 8. Vyšší náročnost.. ( dříve a na NS mi běhali FPSka na 100 a vejš.. a etď sem rád za 30.. ale většinou mam tak 5.. = nepohnu se ze spawnu ) 9. Counter-terrorist win a Terrorist win.. Místo pouhého nápisu je tam tabulka jako vrata, že vyhráli CT enbo T a největší killer.. samozřejmě s avatarem... 10. Achievementy.. zahraješ si třeba cwčko.. dáš si ace a otravuje tě tam achievement.. nebo si dáš 4 a otravuje tě tam achievement a kvůli tomu nesundáš 5.... 11. Není zBlock 12. Zničili Moviemaking.. takže takovéhle videa zatím z cska neuvidíš.. > http://www.youtube.com/watch?v=VVAUN-HLOZE 13. Hnusí se mi to... :D No.. je to jen zjednodušeně.. je toho ještě spousta... prostě.... FUCK VALVe _______________________________________________________________________ Jak je to s updatem ? Jdou vám tam ještě NS nebo ne? Werty... že by si zase začal hrát csko? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.