Dolik Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Star Wars je hruza měl sem to,ale skoro vůbec mě to nebavilo :-/ ale dalo by se to v poho ovladat,ale ne takhlec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.smoukac Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Nechcete to někdo reupnout?Docela bych si to zkusil...thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicen Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 hraly jste nekdy medal of honor heroes? estli jo tak takle by se dal hrát CS a dost dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcon Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 já klidně založim nebo teda mam jmenuje se to sejtko a heslo je myslim sejtko tak se připojte s kámošema hrajeme 1.6 nebo war3 moje icq je 582151701 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Tady mrkněte na PSP verzi CS, ale bohužel je vytvořena na quake 2 enginu takže nic moc uvidíte sami. -mrkněte zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 no nevypadá to moc dobře,ale asi žádnej pořádnej CS:S na PSP nebude musí mi to stačit na PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Kdyby bylo na PSP CSko tak byse to ovládalo jako ostatní střílečky ale obávám se že by to dopadlo jako medal of honor později by na skoro všech serverech byli cheateri a nezahrali byste si nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.