patrikpatrik Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Bratrancovi to nějak blbne. Hry mu jedou normálně,ale když si chce zapnout softreset,nebo jen změnit jas, tak mu to stuhne. Nevíte o tom něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ndsigamer Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Měl bys upřesnit co má lite nebo dsi/xl jakou verzi systemu.Jak mění jas?Nebo možnosti 1.Fake(falešná) 2.blbě vsunutá flashkarta(nebo micro sd) 3.Špatně daný system na micro sd(asi ne když mu jedou hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 má litko. Jak mění jas? Nevim , řek bych jak je tam to nastavení softreset (já osobně preferuji L button :-D) Fake nemá , to sem dneska zkoušel dstt checkrem. Všechno mu jinak jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Jak psal ndsigamer - blbe vsunuta flashkarta (nebo microsd). K teto moznosti se priklanim i ja. Rozhodne bych kartu ale i zkusil projet pres Panasonic Formater a v nastaveni dat FULL FORMAT, ERASE OFF. A aby to nebylo tak jednoduchy - kolik her tam na ty karte ma? Kdyz jsem mel dstt, tak se obcas kousala pri vetsim mnozstvi her. BTW. softreset u DSTT rozhodne neudelas pres L button :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Jak psal ndsigamer - blbe vsunuta flashkarta (nebo microsd).K teto moznosti se priklanim i ja. A aby to nebylo tak jednoduchy - kolik her tam na ty karte ma? Kdyz jsem mel dstt, tak se obcas kousala pri vetsim mnozstvi her. Tak špatně zasunutý to asi nemá ,když hry mu jedou normálně ......... Větší množství her? Já to mám ůplně plný a nic (akorát trochu pomaleji projíždím seznam her) BTW. softreset u DSTT rozhodne neudelas pres L button :D LOL! To si špatně pochopil :-D Já tam mluvím o jasu :-D EDIT:Teď mi bylo řečeno, že včera to šlo změnit,ale jen jednou,pak to blblo. A že teď to jede zas normal :-D To je záhada :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ndsigamer Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 jo a to je takovy blbec protoze tlačítkem L se jas rozhodně nemnění já měním jas (u dsi) podržím select -/+(zvuk).Softreset musí být zaplý aby šel.U DSTT/i je softreset L+R+X+Y+A+B.______A penthaler se ptal kolik tam má her to se mi taky stalo měl jsem tam tak 40 her a myslim CSI mi nešlo a když jsem vymazal pár her tak to šlapalo jako hodinky a řekni přesně kolik tam má HER někdy i maličkost může být zádrhel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 jo a to je takovy blbec protoze tlačítkem L se jas rozhodně nemnění OMG! Když se L na změnu jasu ROZHODNĚ nepoužívá, tak proč to používám a funguje to ?? Já nevím jak u dsi (A VŮBEC MĚ TO NAZAJÍMÁ), ale já si u litka měním jas L! A nejsem jedinej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 je zbytecne se rozcilovat. u DS Lite se podsviceni opravdu meni tlacitkem L, ze je to u DSi jinak je pro me novinka a taky jsem to nevedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 je zbytecne se rozcilovat. u DS Lite se podsviceni opravdu meni tlacitkem L, ze je to u DSi jinak je pro me novinka a taky jsem to nevedel. Mě rozčílí jen když mě(bo někomu koho znám) uráží ,,blbec,, když vo to nic neví. Já se radši zeptám když nevim . (Penty zná moje ptaní :-D Hlavně jak sem se omylem zeptal na jednu otázku podruhé :-D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patrikpatrik
Bratrancovi to nějak blbne. Hry mu jedou normálně,ale když si chce zapnout softreset,nebo jen změnit jas, tak mu to stuhne. Nevíte o tom něco ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.