Sarid Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 zdarec, je možné aby mi na xboxu chyběl konektor pro hdmi kabel? ostatní dva známí ho mají a dneska jsme zjistili že já ne :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScoRPys Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Máš asi starší verzi Xka, bez HDMI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sarid Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 no aspoň že tam je ten HDTV kabel, přes to to na 116cm televizi nevypadá nejhůř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Ten kabel mas Komponent? Na "xbox port" pichnes viac kablov - AV, SCART, VGA, Komponent. Ale HDMI je HDMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiba CZE Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 cus mam taky dotaz ohledne hdmi, nechci zakladat nove tema nebo to tu hledat:D je velký rozdíl mezi HDMI a Component HD TV Cable? myslím jako kvalita obrazu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 někde je napsane že to jede ten HD kabel jen na 1080i a někde že to jede i na 1080p ... HDMI jede až na 1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 cus mam taky dotaz ohledne hdmi, nechci zakladat nove tema nebo to tu hledat:D je velký rozdíl mezi HDMI a Component HD TV Cable? myslím jako kvalita obrazu.. mam ted PS3 pres HDMI...predtim jsem mel Xbox 360 pred Componentni HD kabel..a rekl bych ze je to stejny...vyhoda je ze slouzi i jako AV a staci prepnout tu packu :) ale jak nekdo psal HDMi je HDMI :D asi lepsi pocit ho mit nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 HDMI je digital, Komponent je analog. Vsetko sa digitalizuje, nie? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Obojí, jak HDMI tak Component Video, má ve specifikaci rozlišení až do 1080p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sarid
zdarec, je možné aby mi na xboxu chyběl konektor pro hdmi kabel? ostatní dva známí ho mají a dneska jsme zjistili že já ne :wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.