Rocko Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Jde nějak změnit PSN nick nebo nick je vždy stejnej jako je emailová adresa ? Mám ve hrách nick rockocz a to cz mě tam vadí tak se ptám asi si mám založit novej email s novým psn učtem a nebo to jde změnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Nejde...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Taky mě štve, že mám místo LegionCZ legionCZ, ale bohužel to změnit nejde. Proto si musíš při novém PSN ID dávat pozor. Já jsem to dělal rychle, nemohl jsem se dočkat až si zahraju, tak jsem takhle dopadl :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Mno tak založím novej účet a znova dohraju AC 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Mno tak založím novej účet a znova dohraju AC 2 :) Výhoda těch co mají PSN krátkou dobu já jsem si omylem udělal US PSN a taky toho teď lituji kvůli PLUSu.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 úigi96: Jo, já litoval že jsem si založil českej, a teĎ sem rád :). ještě ale mám záložní US, takže mám oboje :D. Ale pozor, DLC musíš mít na US verze her, Což je velké mínus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Mno tak sem zakládal novej učet ale stejně mi to nedovolilo takovej nick jakej sem chtěl,takže zůstanu u stávajícího :/ US učet mám taky,ale tam stahuju jen dema.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.