Rocko Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Jde nějak změnit PSN nick nebo nick je vždy stejnej jako je emailová adresa ? Mám ve hrách nick rockocz a to cz mě tam vadí tak se ptám asi si mám založit novej email s novým psn učtem a nebo to jde změnit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corvette Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Nejde...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegionCZE Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Taky mě štve, že mám místo LegionCZ legionCZ, ale bohužel to změnit nejde. Proto si musíš při novém PSN ID dávat pozor. Já jsem to dělal rychle, nemohl jsem se dočkat až si zahraju, tak jsem takhle dopadl :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocko Posted July 5, 2010 Author Report Share Posted July 5, 2010 Mno tak založím novej účet a znova dohraju AC 2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigi96 Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Mno tak založím novej účet a znova dohraju AC 2 :) Výhoda těch co mají PSN krátkou dobu já jsem si omylem udělal US PSN a taky toho teď lituji kvůli PLUSu.... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegionCZE Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 úigi96: Jo, já litoval že jsem si založil českej, a teĎ sem rád :). ještě ale mám záložní US, takže mám oboje :D. Ale pozor, DLC musíš mít na US verze her, Což je velké mínus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocko Posted July 5, 2010 Author Report Share Posted July 5, 2010 Mno tak sem zakládal novej učet ale stejně mi to nedovolilo takovej nick jakej sem chtěl,takže zůstanu u stávajícího :/ US učet mám taky,ale tam stahuju jen dema.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts