ihaveyou Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Dají se pořídit na nákem zahraničním eshopu filmy Blu-ray s CZ dabingem?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 To asi ne, možná tak slovensko. Ale jestli chceš BD filmy levně, tak na aukru je jich celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Povětšinou ne, je to možné, pokud to bude region střední Evropy (jestli něco takového existuje), ale já bych to neriskoval. Myslim, že pokud to neni přímo určený na českej trh, tak tam češtinu nenajdeš. Ale někdo by to mohl zkusit, docela by mě to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SULiik Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Třeba Men in Black vychází na jednom BD v asi 20 jazycích :) Takže i v eshopu v UK koupíš BD s českým dabingem... Jak je to u ostatních to netušim, ale řekl bych že z 99 % budou bez CZ. Jak ti radí výše, Aukro je dobrý a levný zdroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lehua768 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 To asi ne, možná tak slovensko. Ale jestli chceš BD filmy levně, tak na aukru je jich celkem dost. Povětšinou ne, je to možné, pokud to bude region střední Evropy (jestli něco takového existuje), ale já bych to neriskoval. Myslim, že pokud to neni přímo určený na českej trh, tak tam češtinu nenajdeš.Ale někdo by to mohl zkusit, docela by mě to zajímalo .Třeba Men in Black vychází na jednom BD v asi 20 jazycích Takže i v eshopu v UK koupíš BD s českým dabingem... Jak je to u ostatních to netušim, ale řekl bych že z 99 % budou bez CZ. Jak ti radí výše, Aukro je dobrý a levný zdroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 To asi ne, možná tak slovensko. Ale jestli chceš BD filmy levně, tak na aukru je jich celkem dost. Povětšinou ne, je to možné, pokud to bude region střední Evropy (jestli něco takového existuje), ale já bych to neriskoval. Myslim, že pokud to neni přímo určený na českej trh, tak tam češtinu nenajdeš.Ale někdo by to mohl zkusit, docela by mě to zajímalo .Třeba Men in Black vychází na jednom BD v asi 20 jazycích Takže i v eshopu v UK koupíš BD s českým dabingem... Jak je to u ostatních to netušim, ale řekl bych že z 99 % budou bez CZ. Jak ti radí výše, Aukro je dobrý a levný zdroj... Co je to za vola že kopíruje příspěvky :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Co je to za vola že kopíruje příspěvky :cheesygrin::cheesygrin: jj taky na to čumím jak tele na nový vrata. No podle počtu příspěvků a toho ce ze sebe dostal tak měl vyloženě svůj názor... Jinak sorry zua OT ale na tohle sem musel reagovat protože hloupost některých na fóru nezná meze koukám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.