ihaveyou Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Dají se pořídit na nákem zahraničním eshopu filmy Blu-ray s CZ dabingem?? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RodriguezTwiggy Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 To asi ne, možná tak slovensko. Ale jestli chceš BD filmy levně, tak na aukru je jich celkem dost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegionCZE Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Povětšinou ne, je to možné, pokud to bude region střední Evropy (jestli něco takového existuje), ale já bych to neriskoval. Myslim, že pokud to neni přímo určený na českej trh, tak tam češtinu nenajdeš. Ale někdo by to mohl zkusit, docela by mě to zajímalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SULiik Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Třeba Men in Black vychází na jednom BD v asi 20 jazycích :) Takže i v eshopu v UK koupíš BD s českým dabingem... Jak je to u ostatních to netušim, ale řekl bych že z 99 % budou bez CZ. Jak ti radí výše, Aukro je dobrý a levný zdroj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lehua768 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 To asi ne, možná tak slovensko. Ale jestli chceš BD filmy levně, tak na aukru je jich celkem dost. Povětšinou ne, je to možné, pokud to bude region střední Evropy (jestli něco takového existuje), ale já bych to neriskoval. Myslim, že pokud to neni přímo určený na českej trh, tak tam češtinu nenajdeš.Ale někdo by to mohl zkusit, docela by mě to zajímalo .Třeba Men in Black vychází na jednom BD v asi 20 jazycích Takže i v eshopu v UK koupíš BD s českým dabingem... Jak je to u ostatních to netušim, ale řekl bych že z 99 % budou bez CZ. Jak ti radí výše, Aukro je dobrý a levný zdroj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RodriguezTwiggy Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 To asi ne, možná tak slovensko. Ale jestli chceš BD filmy levně, tak na aukru je jich celkem dost. Povětšinou ne, je to možné, pokud to bude region střední Evropy (jestli něco takového existuje), ale já bych to neriskoval. Myslim, že pokud to neni přímo určený na českej trh, tak tam češtinu nenajdeš.Ale někdo by to mohl zkusit, docela by mě to zajímalo .Třeba Men in Black vychází na jednom BD v asi 20 jazycích Takže i v eshopu v UK koupíš BD s českým dabingem... Jak je to u ostatních to netušim, ale řekl bych že z 99 % budou bez CZ. Jak ti radí výše, Aukro je dobrý a levný zdroj... Co je to za vola že kopíruje příspěvky :cheesygrin::cheesygrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spilif Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Co je to za vola že kopíruje příspěvky :cheesygrin::cheesygrin: jj taky na to čumím jak tele na nový vrata. No podle počtu příspěvků a toho ce ze sebe dostal tak měl vyloženě svůj názor... Jinak sorry zua OT ale na tohle sem musel reagovat protože hloupost některých na fóru nezná meze koukám.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts