shadow.wizard Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 Tak a mame to tu. Dnes bolo oficialne potvrdene pokracovanie jednej z najelpsich WWII FPS na PSP Medal Of Honor o ktorej hovori tato sprava http://psp.ign.com/articles/805/805732p1.html dockame sa aj online bojov az s 32 hracmi (to budu lagy :D ) release date je stanoveny pre US na November 2007... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 nice... uz se tesim... po netu nefaram skoro nic jinyho.... :) ale treba uz bude potreba fw 3,51 a vice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 parada...jenom doufam ze to bude lepsi nez heroes...ovladani bylo super ale ukoly byli stereotypni,maly mapy a strasne slaba atmosfera...jinak tady to je v cestine http://www.hrej.cz/novinky/2007/07/18/ea-chysta-moh-oss-heroes-pro-wii-a-psp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 no... November/Listopad bude silnej měsíc na hry:) NFS:Pro Street,teď Medal a eště nějaký pařby dobrý ale nevzpomínám si jaký:) EDIT:tak sem si vzpoměl: Nový Star Wars:The Force Unleashed,pak God Of War a GT4:) a sorry za OT:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 :bash: :bash: jo fakt bude dvojka?Tak to se těším jak malej na bombon.Pořád hrajem jedničku v mulťáku.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 no... November/Listopad bude silnej měsíc na hry:) NFS:Pro Street,teď Medal a eště nějaký pařby dobrý ale nevzpomínám si jaký:)EDIT:tak sem si vzpoměl: Nový Star Wars:The Force Unleashed,pak God Of War a GT4:) a sorry za OT:) estes zapomel wipeout jo myshoo ten multiplayer v 32 lidech podporuje uz prvnií dil a kupodivu to vubec nelaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Určitě vyzkoušim až bude (hlavně multi)...BO stejně Call of Duty NEJLEPŠÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 CoD me naopak desne zklamalo a wubec me nebavi MoH je podle me lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 CoD me naopak desne zklamalo a wubec me nebavi MoH je podle me lepsi Tak to u mě je to naopak :) ale zas netvrdim že MoH2 bude něco špatnýho určo ho zkusim až to přijde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 estes zapomel wipeoutjo myshoo ten multiplayer v 32 lidech podporuje uz prvnií dil a kupodivu to vubec nelaguje eh? som nieco povedal? ale ked uz si ma oslovil tak 32 ludi na mape laguje jak svin :))) nezvlada to engine hry... zname zname Belgium Forest :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Tak to bude super. Sice jsem zatím netestoval ani první díl, ale CoD mě zklamala, takže už ho sosám a jdu pařit. Jen škoda, že nemám wi-fi klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Tak a mame to tu. Dnes bolo oficialne potvrdene pokracovanie jednej z najelpsich WWII FPS na PSP Medal Of Honor o ktorej hovori tato spravahttp://psp.ign.com/articles/805/805732p1.html dockame sa aj online bojov az s 32 hracmi (to budu lagy :D ) release date je stanoveny pre US na November 2007... 32 hráču je i na 1 MoH:H ale žádné lagy jsem nezaznamenal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 uz se tesim ted zrovna zurim u jednicky ale je to vynikajici hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Nj som uz davno nehral Multak na MoH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 eh? som nieco povedal? ale ked uz si ma oslovil tak 32 ludi na mape laguje jak svin :))) nezvlada to engine hry... zname zname Belgium Forest :) sakra sorry myshoo...omylem jsem misto shadowa napsal tebe :D a k tomu sekani...ja vetsinou hral airfield (nebo tak nejak)a tam to bylo v 32 vpoho,ale musim rict ze belgium forest je o dost vetsi,takze verim ze tam se to kousalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 sakra sorry myshoo...omylem jsem misto shadowa napsal tebe :Da k tomu sekani...ja vetsinou hral airfield (nebo tak nejak)a tam to bylo v 32 vpoho,ale musim rict ze belgium forest je o dost vetsi,takze verim ze tam se to kousalo já fičel snad všechny mapy...(většinou deathmatch) prohrál jsem tak asi přes 50h ale nikdy jsem necejtil že by se to kousalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.