Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Ptám se proto, že se mi nechce platit poštovné, a někam odjíždím, takže to potřebuju co nejrychlejc. Nevíte jestli se někde v Plzni dá sehnat? Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 fungoval by mi ten router kdyz mam pripojeni pres cdma od o2 a vzdy kdyz chci na net musim zaponout program neco zmacknout atd. takze sel by mi na psp net kdyz mam vyply pc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 fungoval by mi ten router kdyz mam pripojeni pres cdma od o2 a vzdy kdyz chci na net musim zaponout program neco zmacknout atd. takze sel by mi na psp net kdyz mam vyply pc ? všechno de, ja mam kabelovy internet (přes kabelovku) a taky mi to de.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ogami Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 pokud vim tak cdma se pripojuje jen pres usb, takze fungovat to bude, ale pouze se zapnutym pc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 tak to bohuzel nevim, kde je, muzes mi to priblizit? jednu máš v Martinskej a druhá je hodně daleko :D hned v domu kultury :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Diky za tipy, ale nevim, jestli to tam maj na 100% na webovkach maj jenom hry, prodavaj tam i neco jinyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 tady máš přesně, kde jsou obchody bílá myš 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 jj diky, ale problem je, jestli tam takovyhle veci maj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Ptám se proto, že se mi nechce platit poštovné, a někam odjíždím, takže to potřebuju co nejrychlejc. Nevíte jestli se někde v Plzni dá sehnat? Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts