KOSScz Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 No mě se taky drží slimka líp. a infra mi je k ničemu když nemam mobil s infra ale zas je dobry na ovladani tv, ale na co mi to je když mam ovladač :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 ahoj, nemůžu ani za boha nikde najít funkcni HBL NES emulátor pro 6.20, neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 počkej se ti kouknu a pak ho tu hodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Už jsem našel funkční nes emu na 6.20hbl http://www.psp-hacks.com/file/387 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Jejda to je masakrální, už pařím Contru, tenhle jsem pravě zkoušel a nešel, ale mám pocit, že to byla starší verze, tak že velice děkuji, tento HBLoader je opravdu úžasný, mám PSP 3 dny a maximálně splnilo má očekávání, tak ještě jednou dík za skvělý návod a vše okolo této super věcičky.KUJU MOC Ještě bych se zeptal jestli existuje možnost PSP použít jako ovladač pro PS3, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Nemáš zač. a k tomu ps3 jde ale ne přes HBL alespon jsem nic nevyděl. ale skusim prohledat. a jestli tě to zajímá tak jsem našel psp-vnc ver 1.2.2. ktera jede na psp s hbl :D ale ted jse mi to nějak nedaří spustit. tak to skusím a napišu ti tu ještě. Ale jinak hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 To je ovladání PC pomocí PSP? to moc nevyužiju, ale jako Gamepad pro PC by se šiklo, taky to zkusím co s toho vyleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Tady máš odkaz http://dl.qj.net/psp/homebrew-applicati ... v122a.html a pak dej vědět jestli se ti to rozjelo. protože my to ani do psp nejde zkopirovat aby to jelo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Tady je spravny link http://dl.qj.net/psp/homebrew-applications/psp-vnc-v122a.html ... Miluju lidi, co neumeji zkopirovat odkaz :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 notak promin. jsem to špatně skopčil a nevšipl jsem si toho ale ti je jedno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Dalši dobré zprávy. jedalši užotečny program pro HBL. PsP HomeBrew Sorter GUI BETA 4 Programátor Sakya vydal aplikáciu s názvom PSP HomeBrew Sorter GUI BETA4.Aplikácia slúži na triedenie hier a HB aplikácií v XMB menu. Pokračovanie Pomocou aplikácie je možné triedit všetky súbory uložené v týchto zložkách: ms0: / ISO ms0: / PSP /GAME ms0: / PSP/GAME340 ms0: / PSP/GAME352 ms0: / PSP/GAME371 ms0: / PSP/GAME380 ms0: / PSP/GAME4XX ms0: / PSP/GAME5XX * Kompaktibilita aj s podzložkamy CAT_ Tí,ktorý majú MSPD kompletne zaplnený s hrami ako ja určite tento nástroj ocenia. Zmeny: V aplikácií nebol žiaden HomePaper a icona bola fakt strašná.Preto som si dovolil zmeniť iconu a pridať paper.Nemal som nato dostatok času takže to nieje super krásne,ale je to zase na omnoho lepšej úrovni než originál. Návod: 1. Stiahnite a rozbaľte, 2. Zložku HBSORTER presuňte do ms0:/PSP/GAME, 3. Spusťte HBSORTER vo Vašom PsP... (Testované na PsP 2004 5.50prome-2 + na PsP 3004 6.20 HBL rev100 Downlaod http://ulozto.cz/5813224/hb-sorter-gui-beta-4.zip Opravdu to funguje zkoušel jsem to na svém psp s ofw 6.20 HBL r100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 sry za ty opozdeny hry matka nadavala a tak se na pc dostanu az vecer,a vtom gba emu ode me je asi 5 pokemon her ale bud sou v save nebo roms,a ja bych si koupil slim,ma vetsi ram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ok dobře. až budeš mit čas mi pošli ty hry pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Díky užitečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Za nějakou dobu :D bude přidáno nejmíň 10 odskoušených HB apps! několik her a emu. všechno je odskoušený na 100% by FxR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 jj vyděl jsem a budu davat nove triky a tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Už brzi přidam program PSP-VNC tento program je pro ovladani poočitače z psp přez wifi. tak např mužete být venku a jestli pate signal tak farat na kompu :D Tedka to zkouším na svém psp 3004 6.20 HBL r100 zpustit to jde jenom mam menší problemy s připojením. ted to řeším s tvůrcem tutorialu co jsem nasel na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Za funkční PS1 emulátor bych byl hodně vděčný ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Han3 nevym jestli nějaky je ale skusim pohledat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Upozornění. KOSScz ted u sebe nema internet neni doma tak mi řekl ad to tu napíšu. ale jestli budete něco potřebovat tak napište ja vam zodpovím vaše otázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Už je HBL R101. KOSScz to tu přida jen jak mu zkonči ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melchiah Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Zdravím, prosím vás chtěl bych si pořídit psp kvůli starým ps1 hrám jako Crash team racing atd. Potřeboval bych vědět, jesti i nad firmware 5,50 je možnost hrát ps1 hry (iso atd...). Jak už jsem pochopil, některé hry už hrát lze i na 6.xx ale nevím, jestli lze hrát i ps one classiky. Díky za odpověď:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 To je spatne polozena otazka. Dam ti otazku ja - o jakou se jedna desku? Jak je to PSP stare? Pokud je tam nejnovejsi deska nebo pokud se jedna o Go nebo 3000, tak pri verzi nad 5.03 mas sanci spustit pouze HBL, ktery ti umozni spustit homebrew (vcetne nekolika emulatoru), ale ISO hry a PSX EBOOTy ne. Na PSX hry potrebujes minimalne 5.03 HEN nebo plnohodnotny CFW (tzn. PSP se starsi deskou - flashnutelne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 skvělý,tak to abych šel reuploadnout xD,u R 100 sem reuploadoval na CzShare,ale už měl koss ban.A až přijde koss tak přidá ty mí odskoušený hry A jinak Anonymous, skvělá odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melchiah Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Díky za odpověď, vše je mi perfektně jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.