genius1994 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 JO jo KOSS udělal dobrej návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 == ]REUPLOAD HBL R101[ == http://czshare.com/1434773/Mk_a/hbl_r101_patapon2_wololo.zip (Kdyby se někomu nechtělo hledat po googlu tak sem to sem upnul) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 ok FxR ale ted to nechej na KOSSovy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Prosim Vas potrebujem pomoc...Vzdy ked zapnem nejaku hru tak sa mi vypne... Skusal som 3 hry a zakazdym mi to spravi... mam ofw 6.20 a postupoval som podla tohto navodu http://psp.novinky.org/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Mi ten odkaz ukazuje hl stranku. co jsi tam zkoušel? a z jake stránky? a jakou máš revizy HBL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 PSP Bot Mario Fusion Toy Wars demo Tieto hry som tam skusal a HBL mam odtialo vstko stiahnute http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010070004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 psp novinkám nevěř, dej si do PSP HBL R101 a stahuj z http://www.psp-hacks.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 No nevím, PSP novinky, ačkoliv je to konkurenční server, podávají vcelku relevantní informace a nikdy jsem tam neměl problém. :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Skusil som to ale stale nic... stale sa to vipina... este skusim hru stiahnut od inokadial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 A vypin a se ti ta hra jak ji poustis nebo cele HBL jak poustis HBL?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 už jsem konečně z5 A jako novynku vám tu dávam nový seznam HB her od Wolola http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=3&t=22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Vypne sa mi kompletne cele psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 dobre ale pro nacitani HBL nebo nacitani te hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Upraveny spoiler HB hry apli a emu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Cus KOSS plz hele diky moc za tut ;). Ale Mam jednu prosbu jestli by se nenasel funkcni WTH ale se vsema kartama kterej bezi prez tenhle exploit. Diky moc Btw mam FW 6.20 a ten CSS mi nebezi :( jenom ten 2d nudnej...Navic mam asi starou verzi kde nejde online a kdyz chci update taky nejde....Plz o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Dal jsem tam jinči link. zkus ho stahnout dat do psp jestli ti pofiči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Díky OK.Zkousim napisu vysledek... E:/tak furt nic mam tam jen ten 2d nebo CSPSP 0.9 zadnej 1,56...ani na 2004 ani 3004 to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Dobře kdyby něco tak teda napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Uz sem EDITOVAL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 někdy se stáva že to je ve vyce složkach. zkus otevřít složku jestli v něm nebude ta zprávná co ma jit do GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Sova zkus formátovat kartu a "Restore System Settings" v PSP -> Settings -> System Settings -> Restore System Settings (Omlouvám se za pravopisné chyby nemám čas na to abych psal spisovně :D) Jinak kdy přidáš ty moje Upload N´ Tested HomeBrews? Pokud ti nedošli do na SZ tak se je za cca tejden pokusim reuploadnout,teď nemužu ani na PC ani na PSP. Jinak ten 3D Counter Strike jede jenom do určitý verze CS psali to na bejvalim PSPAdvanced.tk který už neni. Já sem skusil 2 starší verze a ty jeli ale nechtěli mi naběhnout nepřátelé a házelo to errory,ty novější verze sem neroběhnul,Ten novej rozcestník na HB Apps je skvělej. Okolo Daedalus N64 Emulator,on rozběhne jenom nějaký hry(Bohužel), z 10 mi jeli jenom 3 a ty jsou Mario Kart 64 (Podle mě nejlepší pařba na N64 i normálně),Mario Party (sice se to rozjelo ale v menu mě to nechtělo pustit dál) a South Park Rally (Bohužel taky jenom menu). A ještě chystám TUT na změnu fontu v PSP na 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 FxR myslím že ty tvoje uploady jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Ne to urcite ne mam to ve spravne slozce to vim teda jako pokud je to PSP-GAME ale ostatni veci mi jedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 skus zalohovat kartu zformatovat v psp a a nahodit ty soubory do karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 zformatuj ji v PC pres fat32 (nebo tak nejak),podivej se do slozky s error hrou a podivej se jestli je tam soubor eboot,zkus jinou revizi HBL,jina verze hry zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.