tekken90 Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Platformy: PC, PS3, Xbox360 Dragon Age II oficiálně V loňském roce společnosti BioWare a EA představily hráčům nový rozsáhlý fantasy svět s hrou Dragon Age: Origins. Nyní po několika DLC balíčcích a jednom datadisku Bioware oznamuje druhou kapitolu ságy Dragon Age. Dragon Age II je pravé pokračování, které přinese nového hrdinu, další části obrovského světa a tuny dalších zlepšení, která udělají z Dragon Age II daleko lepší hru, než byl první díl. Více se o Dragon Age II dozvíte už brzy v našem preview. Dragon Age II vyjde na začátku příštího roku pro Playstation 3, Xbox 360 a PC. http://dragonage.bioware.com/agegate/?url=%2Fda2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Sem dávám nějaký další info před tím preview na konzolistovi. ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidlan Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 První cinematic trailer http://www.youtube.com/watch?v=7RfHLYeJLdA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 DRAGON AGE 2 Tak mám objednáno na PC, ale váhám a potřebuji se rychle rozhodnout (díky vaším radám)! :) Dragon Age (1) jsem dohrál na PC , v češtině a bylo to super. Angličtinu druhého dílu bych měl zvládnout, ale čeština je čeština. Je mi jasné, že pokud nějaká bude tak jen na PC. No a teď mi řekněte: jak se hrál DA1 na PS3 ? Hrál to někdo na PC i na PS3 , můžete to srovnat ? Nějak si neumím představit všechny ty skilly atd. U PC verze je super, že máte lištu dole a mačkáte si čísilka :) Na PS3 si to neumím pořádně představit. Tak doufám v nějakou diskusi, díky. ----------------------------------------------- Akce (předobjednávka do 11.1.2010 + bonus) : http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=428 (za stejné peníze i u JRC) Trailer: Ofic. web (ukázky gameplay) : http://dragonage.bioware.com/da2/gallery/ EDIT: děkuji za přesun tématu, nevšiml jsem si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Tak co hral nekdo demo?Co na to rikate?Hral jsem demo pc a ps3 verze a nemuzu si pomoct ale pc verze mi pripada mnohem lepsi ten sobojovej system na ps3 je jak nejakej mini-gow :D Je ale neskutecny jak po vydani Jailbreaku a CFW je tohle forum neprehledny,plny bordela a stupidnich nazoru:jak rozjedu hru co jsem si prave stahl? Ale to je tezky OT co rikate na DA2? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 @Luckass tak ja jsem hral DA:O na pc i na ps3 a muzu jen doporucit. Ovladani je totozne s Dragon Age2 Demo. Zkus si ho odedneska je na PSN :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Také jsem zkoušel PS3 a PC verzi a PC je IMO lepší. jak zde padlo, ovládání bojů je o dost přehlednější. I po technické stránce se mi hra zdá na PC lepší, na PS3 mě přišlo, že hra dost trpí zpomalováním, na PC jsem si ničeho takového nevšiml. I celkově je grafika hezčí, než na PS3 a to nemám žádné super PC (C2D 2.8, GTX 460, 2GB RAM, Win XP), které jede v DX9. Jak by vypadala hra na DX10, 11 musí být celkem zajímavé. Tedy stejně jako v prvním díle, kdo ma PC, měl by hrát tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 No já nebudu mluvit o technických vlastnostech hry, ale spíše to, co mě napoví demo o plné hře.. A musím říct, že mě demo hodně zklamalo. Už jen to vyprávění na způsob Dantes Inferno.. Všichni dlouhé meče, prostě takhle jsem si to po prvním díle (který byl skvělý) opravdu nepředstavoval.. :( Rrozhodně počkám tak rok - dva, až opravdu nebude co a cena bude okolo 400 kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Je fakt, že mě první díl také přišel lepší a ani já nebudu asi kupovat za plnou cenu (jako první díl), ale chvíli si počkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 hrál jsem sice jen PS3 verzi, každopádně, je to celkem podivně udělané, ty jakoby záškuby při enginových animovaných sekvencích, nějaké zvukové problémy, aj. docela naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 taky jsem si zahral PS3 demo a jestli to budu vubec hrat tak na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 ja jsem tedy zadne problemy v ps3 verzi nemel (poklesy fps ci zaseky zvuku) dokonce ani v jednom DLC jsem nemel zadny problem. Jelikoz DA a Mass Effect jsou moje nej RPG (co se pribehu tyce) nemuzu se dockat druheho dilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Dragon Age na PC me bavilo vic - cestina, ovladani, prijde mi to pohodlnejsi na pocitaci, nez na PS3. Demo DA2 jsem zkusil a musim rict, ze na PC to bude asi taktez o necem jinem, to ovladani takove hry je pro me vic vyhovujici na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Uz prvni DA jsem prestal hrat po kratke dobe, jelikoz jsem nikdy nebyl odkojen RPGeckama a zacal jsem je hrat a v pozdejsi dobe, bylo na me tohle zbytecne moc slozite a ikdyz jsem vedel ze to bude spis propadak kvuli zakcneni (protoze to byl pradoxne hit prave kvuli oldschoolovosti) na demo jsem se celkem tesil. Ale byl jsem zklaman. Technicka stranka je opravdu spatna. Takhle by hra v roce 2011 vypadat nemela, niktere textury (a dost viditelne) vypadaj jak z roku 2000 neustale "sekani" mezi animacemi je na ...... a samotna hra je proste hloupe buseni do tlacitka, schopnosti mi prijdou blbe udelane a celkove me dost zklamalo jak hratelnost tak vypraveni, demo me spis odradilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.