Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dragon Age 2

tekken90

Recommended Posts

Platformy: PC, PS3, Xbox360

258wgwk.jpg

Dragon Age II oficiálně

V loňském roce společnosti BioWare a EA představily hráčům nový rozsáhlý fantasy svět s hrou Dragon Age: Origins. Nyní po několika DLC balíčcích a jednom datadisku Bioware oznamuje druhou kapitolu ságy Dragon Age. Dragon Age II je pravé pokračování, které přinese nového hrdinu, další části obrovského světa a tuny dalších zlepšení, která udělají z Dragon Age II daleko lepší hru, než byl první díl. Více se o Dragon Age II dozvíte už brzy v našem preview. Dragon Age II vyjde na začátku příštího roku pro Playstation 3, Xbox 360 a PC.

http://dragonage.bioware.com/agegate/?url=%2Fda2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...
  • 4 months later...

DRAGON AGE 2

Tak mám objednáno na PC, ale váhám a potřebuji se rychle rozhodnout (díky vaším radám)! :)

Dragon Age (1) jsem dohrál na PC , v češtině a bylo to super. Angličtinu druhého dílu bych měl zvládnout, ale čeština je čeština. Je mi jasné, že pokud nějaká bude tak jen na PC.

No a teď mi řekněte: jak se hrál DA1 na PS3 ? Hrál to někdo na PC i na PS3 , můžete to srovnat ? Nějak si neumím představit všechny ty skilly atd. U PC verze je super, že máte lištu dole a mačkáte si čísilka :) Na PS3 si to neumím pořádně představit.

Tak doufám v nějakou diskusi, díky.

-----------------------------------------------

Akce (předobjednávka do 11.1.2010 + bonus) : http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=428 (za stejné peníze i u JRC)

Trailer:

Ofic. web (ukázky gameplay) : http://dragonage.bioware.com/da2/gallery/

EDIT: děkuji za přesun tématu, nevšiml jsem si.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Tak co hral nekdo demo?Co na to rikate?Hral jsem demo pc a ps3 verze a nemuzu si pomoct ale pc verze mi pripada mnohem lepsi ten sobojovej system na ps3 je jak nejakej mini-gow :D Je ale neskutecny jak po vydani Jailbreaku a CFW je tohle forum neprehledny,plny bordela a stupidnich nazoru:jak rozjedu hru co jsem si prave stahl? Ale to je tezky OT co rikate na DA2? :D

Odkaz ke komentáři

Také jsem zkoušel PS3 a PC verzi a PC je IMO lepší. jak zde padlo, ovládání bojů je o dost přehlednější. I po technické stránce se mi hra zdá na PC lepší, na PS3 mě přišlo, že hra dost trpí zpomalováním, na PC jsem si ničeho takového nevšiml. I celkově je grafika hezčí, než na PS3 a to nemám žádné super PC (C2D 2.8, GTX 460, 2GB RAM, Win XP), které jede v DX9. Jak by vypadala hra na DX10, 11 musí být celkem zajímavé.

Tedy stejně jako v prvním díle, kdo ma PC, měl by hrát tam.

Odkaz ke komentáři

No já nebudu mluvit o technických vlastnostech hry, ale spíše to, co mě napoví demo o plné hře.. A musím říct, že mě demo hodně zklamalo. Už jen to vyprávění na způsob Dantes Inferno.. Všichni dlouhé meče, prostě takhle jsem si to po prvním díle (který byl skvělý) opravdu nepředstavoval.. :( Rrozhodně počkám tak rok - dva, až opravdu nebude co a cena bude okolo 400 kč..

Odkaz ke komentáři

Uz prvni DA jsem prestal hrat po kratke dobe, jelikoz jsem nikdy nebyl odkojen RPGeckama a zacal jsem je hrat a v pozdejsi dobe, bylo na me tohle zbytecne moc slozite a ikdyz jsem vedel ze to bude spis propadak kvuli zakcneni (protoze to byl pradoxne hit prave kvuli oldschoolovosti) na demo jsem se celkem tesil. Ale byl jsem zklaman. Technicka stranka je opravdu spatna. Takhle by hra v roce 2011 vypadat nemela, niktere textury (a dost viditelne) vypadaj jak z roku 2000 neustale "sekani" mezi animacemi je na ...... a samotna hra je proste hloupe buseni do tlacitka, schopnosti mi prijdou blbe udelane a celkove me dost zklamalo jak hratelnost tak vypraveni, demo me spis odradilo...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu