Nil3E Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Check out: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&id=pcat17071&type=page&ks=960&st=Medal_of_Honor_2010&sc=Global&cp=1&sp=&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q4d6564616c5f6f665f486f6e6f725f32303130~~ncabcat0700000%23%233%23%233&list=y&usc=All+Categories&nrp=15&iht=n Stačí vyplnit e-mail.Je to link převážně pro předplatitele ale tedka už ho tady máte pro všechny.Enjoy. *Zadat mail do kolonky a čekat 60Minut.;) thanks potěší =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Check out:http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&id=pcat17071&type=page&ks=960&st=Medal_of_Honor_2010&sc=Global&cp=1&sp=&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q4d6564616c5f6f665f486f6e6f725f32303130~~ncabcat0700000%23%233%23%233&list=y&usc=All+Categories&nrp=15&iht=n Stačí vyplnit e-mail.Je to link převážně pro předplatitele ale tedka už ho tady máte pro všechny.Kreditkum se nebráním.Enjoy. *Zadat mail do kolonky a čekat 60Minut.;) Kredity - Credits ,zde už nejsou lásko ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Vidíš, to ani nevím...Stará škola :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Věřte mi, není o co stát:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Wau, super, posilam Thanks a vyzkousime =)) jen doufam, ze ten klic bude shodny jak na PC tak PS3, nerad bych aby poslali jen treba na PC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Wau, super, posilam Thanks a vyzkousime =))jen doufam, ze ten klic bude shodny jak na PC tak PS3, nerad bych aby poslali jen treba na PC ... Je to na PC i na PS3 můžeš si vybrat podle libosti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Wau, super, posilam Thanks a vyzkousime =))jen doufam, ze ten klic bude shodny jak na PC tak PS3, nerad bych aby poslali jen treba na PC ... ale jestli to myslis takhle..tak ne..je kazdej jinej..pac na PC mas CD Key..a na PS3 Redeem Code.....takze si muzes vybrat jedno z toho(bud PS3 nebo PC)ja mam oboji(vyuzil jsem sproste svoji holku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Takže staženo, chcíli jsem hrá a musim konstatovat, že vůbec, ale vůbec nemá cenu tuto hru v budoucnu kupovat! Je to horší battlefiel a tím horší myslím o dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Takže staženo, chcíli jsem hrá a musim konstatovat, že vůbec, ale vůbec nemá cenu tuto hru v budoucnu kupovat! Je to horší battlefiel a tím horší myslím o dost! Podle tvého názoru , a ber v úvahu ,že je to BETA verze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 KapaCZ - Nemůžeš hru hodnotit podle beta verze, není v ní vše doladěné a dokončené, například mně docela beta baví na PS3 rozhodně víc než BBC2:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 DyTik: Však je to můj názor, ale už jen tím že okopírovali plno věcí z BF 2 nemá cenu kupovat. Nemluvě o tom že zbraně nekopou atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 DyTik: Však je to můj názor, ale už jen tím že okopírovali plno věcí z BF 2 nemá cenu kupovat. Nemluvě o tom že zbraně nekopou atd... Když to dělá stejný studio co dělalo BFBC2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 BFBC2 je nudná a zdlouhavá kravina, ovšem tohle je jiná káva. Zatím mě to baví víc, než MW2 a to je to beta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Mě hra taky baví,jen snad do budoucna by to chtělo větší výběr zbraní jinak jsem spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Když to dělá stejný studio co dělalo BFBC2 :D vydava, ne dela ... BFBC2 dela DICE =) EA je vydavatel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 až mi ten mail příde jak to na tom ps3 mam ztáhout či zadat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 až mi ten mail příde jak to na tom ps3 mam ztáhout či zadat ? Kod zadas na medalofhonor.com ,vybereš platformu (PS3) a pote se ti objevi dalši kod ktery zadaš v PS3 - reedem code,nebo tak nějak a hned ti vyskočí na Psku stahování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Hral jsem to uz na PC i na PS3...na to ze rikali ze PS3 ma bejt nejlepsi tak nevim v cem...ma na PS3 27 palcu fullHD..a na PC starej plochej monitor 19 palcu...a s PS3 se to neda srovnavat....na PS3 to vypada jak kdyby zapomeli na vsechny efekty zadny vyhlazovani a divny stiny...na PC to vypada stokrat lip :/ a ted ke hre:podle me je to Lepsi MW2...pac MW2 je jak Quake...jen strilet a strilet...tohle me na to ze je to Beta dost bavi(na PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Je to beta multák předpokládám né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 vydava, ne dela ... BFBC2 dela DICE =) EA je vydavatel... DICE dělí v této hře multiplayer, který také běží na Frostbite enginu, proto je to tak podobné s Bad Company 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 dík už to mam....ta grafika kterou ta beta má je silně nic moc....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Je to beta multák předpokládám né? jj je dík už to mam....ta grafika kterou ta beta má je silně nic moc....... hele nevim jak na PS3..ale jak jsem psal..na to ze vetsina her je aspon podobna..je na PS3 grafika o proti PC PRISERNA :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 myslim, ze bude mozna lepsi pockat si na ofiko demo s tim delat nyni nejake zavery o hre... preci jen beta slouzi prave k vyladeni vsech nedostatku at uz co se hratelnosti nebo i vzhledu tyka... jinak pro vsechny kdo pouzivaj email na seznamu a kod jim neprisel, pada to do spamu... seznam to odfiltruje a neprijme :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Email mi přišel, ale žádnej Redemption Beta Key tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Taky přišel mi mail, ale bez klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.