Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 months later...
Guest mirek.025
Odesláno

ja mam Ipod video..30giga.a je to perfekt,zvuk luxusní a super videa, Jeste sem mel Creative Zen V a taky good ale tu mi lapli...a Ktomu sou nejlepší sluchatka Kossy špunty.:!::cheesygrin:

• 10 months later...
Odesláno
mam zune 2nd gen 80GB, ve spojeni s porta pro je to luxus . . .

Sorry za OT ale není zbytečné probouzet skoro rok starý topic?? :?

---

Jinak ať nejsem uplně off tak já vlastním iPod Video 30GB a řeknu jedno... koupil bych si ho i podruhé i potřetí....... nejlepší přehrávač hudby s velkokapacitní pamětí a přijatelně velkým displejem.

Odesláno

no ja musim pozmenim svuj nazor. ke koupi zunu sem se nikdy nedokopal, ale misto toho jsem koupil ipod classic 80gb pak ipod touch 32gb a ted iphone 16gb, ale chci je vsechny prodat a koupit si ipod nano 16gb new generace, protoze iphone ma uz ted moc lidi, touch si vezme asi sestra a 80gb u classica je pro me moc. takzeto dam vsechno pryc a vratim se ke kombinaci k750i a ipod...krasa :) mel sem i creative zen stone plus ale ten ma hroznej zvuk a desne malou pamet protoze 2gb mi fakt nestaci...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu