xDante1986 Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 jednoznačně iriver.....neprohloupíš....nejlepší značka na trhu....což je i dost znát na ceně mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 kup si jedině iPod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Ja ma Panasonic SV-SD300 (tady je image: ) http://images01.quesabesde.com/images/imagenes/panasonic_sv-sd300_p1019660.jpg A stala me cca 3k + SD karta ( ale ta stoji ted uz par korun ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Já poslouchám mp3 v mobilu(nekamenujte mě) ... koupil sem do něj kartu a stačí mi to(mp3 poslouchám možná tak cestou do školy a z5)... nemám rád po kapsách "zbytečné" věci... OT: taky jsem to tak vyresil.. neni na tom nic spatneho.. a ani ted, kdyz jsem koupil psp to nehodlam menit:) jako "mobilni" mp3 doporucuju nejaky SEricsson;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Jakykoliv iPod a budes spokojenej...Bud nejakej iPod nano ze 2.generace nebo jeste lip jakykoliv iPod Video 30,60 nebo 80gb :) Ja dnes prodal iPod nano 8gb a budu si porizovat za 6000kc uplne novej iPod Video 30gb ;) Bude to muj uz ctvrtej iPod ;) iPod rulezzzz...*love* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Sony TPS-12, jinak sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Mám objednaný přehrávač Doonio X5 (1gb + SD karty) zejtra ho tady asi budu mít za 1 249kč ,koupil jsem ho hlavně kvůli ceně . Nejlepší přehrávač je určitě iPod ale pro mě v cenový kategorii do 1 500kč je the best :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 JETT mam ho 2GB je super umi aj videa *.AMV 128x128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 SanDisc Sansa e200. já osobně ho nemam ale znam několik lidí, co ho maj a všichni sou s nim spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 iPod neni jede z nejlepších,ale je nejlepší Mp3 přehrávač na světě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 asi tak ....rovněž zastávám skupinku iPodu...Původně sem si chtěl koupit iRiver ale jak jsem to viděl...iPod rulez.... edit: jo a mam iPod Video 5.5 G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalh Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Mám iPod nano a neměnil bych, i když původně jsem si ho koupil kvůli nike+iPod kitu na běhání, ale teď ho nosím v kapse furt :lol: Akorát občas mě trošku vytočí iTunes, budu se muset poohlídnout po nějakém jiném softu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Emgetony nejsou špatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Emgetony nejsou špatny Oh my got :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 jestli mas prachy, tak si kup Ipod Shuffle, je to malinky a lehky a absenci displeje nepotrebuje, teda pokud neposlouchas hodinovy sety... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Jasne ze iPod (svedci o tom i muj podpis :D ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 No přeci ten můj - Cowon iAudio 7 16 GB Red a sluchadla Ultimate Ears super.fi 5 Pro. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest mirek.025 Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 ja mam Ipod video..30giga.a je to perfekt,zvuk luxusní a super videa, Jeste sem mel Creative Zen V a taky good ale tu mi lapli...a Ktomu sou nejlepší sluchatka Kossy špunty.:!::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeTr7650 Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 mam zune 2nd gen 80GB, ve spojeni s porta pro je to luxus . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 jj jednou si koupis ipod ,a pak nebudes chtit nic jinyho...Ostatnim znackam neverim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 mam zune 2nd gen 80GB, ve spojeni s porta pro je to luxus . . . Sorry za OT ale není zbytečné probouzet skoro rok starý topic?? :? --- Jinak ať nejsem uplně off tak já vlastním iPod Video 30GB a řeknu jedno... koupil bych si ho i podruhé i potřetí....... nejlepší přehrávač hudby s velkokapacitní pamětí a přijatelně velkým displejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 mám ipod shffle a je to super přehrávač a je strašně malinký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 podle mne nejlepsi mp3 prehravac je itouch sice je velky a citlivy ale je za to ten nejlepsi ;0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 no ja musim pozmenim svuj nazor. ke koupi zunu sem se nikdy nedokopal, ale misto toho jsem koupil ipod classic 80gb pak ipod touch 32gb a ted iphone 16gb, ale chci je vsechny prodat a koupit si ipod nano 16gb new generace, protoze iphone ma uz ted moc lidi, touch si vezme asi sestra a 80gb u classica je pro me moc. takzeto dam vsechno pryc a vratim se ke kombinaci k750i a ipod...krasa :) mel sem i creative zen stone plus ale ten ma hroznej zvuk a desne malou pamet protoze 2gb mi fakt nestaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 jj nova generace nana je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.