crackhorse Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 je to o hodně lepši hra oproti minulemu dilu ale mně se to nějak sekne vždy při hrani neni to na stejnem miste je to ruzny pomozte někdo mam fw 3.71 m33 taky sem měl donedávna 3.71 m33-2 a vždycky se to asi po 15 minutach seklo a pak vyplo šel jsem na 3.52 m33-2 a všecko je v poho a je to krutá hra už mám druhej ostrov a připravuju si suroviny na stavbu mostu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 jj na to že to sou sims je to brutalni :) ja taky chystam most a kanoe... kolik je tam ostrovu? na 2. sem si postavil ten nejvetsi pristresek 5x7 a mam tam docela hafo veci... stehovat to samo nechci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 jj na to že to sou sims je to brutalni :) ja taky chystam most a kanoe... kolik je tam ostrovu? na 2. sem si postavil ten nejvetsi pristresek 5x7 a mam tam docela hafo veci... stehovat to samo nechci :) to já mám 5x5 a zrovna tedka sem to vypnul a nasral se protože sem si rozdělal voheň u baraku a schořel mi mezi tim co jsem byl o kus dal a mazlil se s vopicema :roll::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 jj :D tak mi shorela postel tak sem si rikal ze zkusim podpalit prales ale nejde to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 jj :D tak mi shorela postel tak sem si rikal ze zkusim podpalit prales ale nejde to :D :bash:no jo no a nádobí hazim do vody je to fak mrtě pařba:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 taky sem měl donedávna 3.71 m33-2 a vždycky se to asi po 15 minutach seklo a pak vyplo šel jsem na 3.52 m33-2 a všecko je v poho a je to krutá hra už mám druhej ostrov a připravuju si suroviny na stavbu mostu :bash: dik za radu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 tak mam most... ale jediny cemu to pomuze je zkraceni cesty aby se nemuselo lezt udolim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 jak se odstraní ten velkej kámen v tý jeskyni která je na tý první pláži u druhýho ostrova ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 nevim... ale bugem se za nej da dostat :D (za ten kamen do skaly kdyz pujdes z leve strany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 nevim... ale bugem se za nej da dostat :D (za ten kamen do skaly kdyz pujdes z leve strany)jo to se mi taky povedlo :Djinak nevíte kde sehnat ten silas? v jaký oblasti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Prosím vás nemohl by mi někdo napsat návod na postavení domku voru a tak ??Já tu hru začínam a nevím co a jak...zatím jen jím a spím to je vše...Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lim@n9 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 cus borce to (((silas))) najdes na druhem ostrove v oblasti (west river plains) musis pohledat je to v zemi a vypada to jak mrkev:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Sakra nejak se mi to seka na 3.71 m33 ale nejak se mi to nechce davat na 3.52 jsem posledni dobou nejaky zdechly, stoji to fakt za to? Nebo je to jen o trochu lepsi nez predesly dil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Sakra nejak se mi to seka na 3.71 m33 ale nejak se mi to nechce davat na 3.52 jsem posledni dobou nejaky zdechly, stoji to fakt za to? Nebo je to jen o trochu lepsi nez predesly dil? je to 100% lepší než oba díly.. :bash: a to že se to na 3.71 m33 seká.. je fak mě se to taky sekalo ale co bych neudělal pro CASTAWAY.. downgrade na 3.52 a v poho.. a mužu říct že ten downgrade za to stal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Prosím vás nemohl by mi někdo napsat návod na postavení domku voru a tak ??Já tu hru začínam a nevím co a jak...zatím jen jím a spím to je vše...Díky za každou radu to nejde hned ale az postupem casu jak postupujes ve hre... takze doporucuju cist tutorialy a pak to je v menu - ideas and plans Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Prosím vás nemohl by mi někdo napsat návod na postavení domku voru a tak ??Já tu hru začínam a nevím co a jak...zatím jen jím a spím to je vše...Díky za každou radu :wohow: co bys dělal kdybys ztroskotal na ostrově.. nejdřív si musíš nasekat dřevo natrhat listy a z toho pak logicky postaviš barak :bash: ..a hodně štěstí.. ten muj včera shořel.. :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 :D zas manik co si postavil ohniste moc blizko co?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 :D zas manik co si postavil ohniste moc blizko co?:cheesygrin: sem chtěl všecko mít u sebe abych nemusel chodit daleko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashod Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 jak se dostanu na druhem ostrove v te Dark Cave za ty kamenne dvere s tim otvorem, ktery muzu zatim nanejvejs okoukavat?????, :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PELUT Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Ahoj, mám k této hře pár otázek. 1. Kde najdu knome a co to je? 2. K odstranění kamenů na 2. a 3. ostrově bude asi potřeba kláda k odsunutí kde ji vezmu?:psp: 3. Kde seženu obsidián. 4. Dohrál už to někdo? marek_2080: presunuto z duplictniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 na všchny otázky mimo té 4. naješ odpověď na www.gamefaqs.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Tak sem všichni pište kdo to hraje :bash: A pak já bych mněl ještě otázku jestli to jde ,, Tak kde najdu nový simíky ? Taky strozkotance dík :) To bude vše ps : nejlepší pařba při nudě :D EDIT : ještě co vás na tom baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Najdeš je postupem času na ostrově, ovšem pokud sis je vytvořil v editoru :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Najdeš je postupem času na ostrově, ovšem pokud sis je vytvořil v editoru :angle: např.. Když vytvořím 2 panáčky najednou ne ? Nebo prvně jednoho a pak druhého ? Nebo jak to je dík .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Musiš je vytvořit najednou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.