lukis Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 supeeer novy simsi dostanu je k vanocum takze bude parba....jak tu psali tak jsem tez fanda simsu mam skro vsechny simsi v complu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Mam dotaz vzdy pri nacitani ulozene pozice se mi hra sekne ale new game jde mel jste nekdo podobny problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Mam dotaz vzdy pri nacitani ulozene pozice se mi hra sekne ale new game jde mel jste nekdo podobny problem ? zkus nejnovejsi FW melo by to jit jak ma 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 já měl origo UMD a fak nepochopim to že se mi to při ukladaní vždycky seklo na 4 GB SanDisku zkus tam dat vyšší fw a nebo zkus stahnout jinou verzi FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 mam 5.00 M33-3 takze mam zatim nejvyssi FW a mam 8 GB sandisk mozna to bude verzi Isa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need08 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 ja mam 4.21 myslite ze mi to pujde?mam v planu si to koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Ahoj.. chtel sme se zeptat jestli nekdo nevíte cim se meni pohled. Proste obraz cim se meni jakym tym nebo de to vubec. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Caf all sry jestli to tu nekde je ale nevite kde najdu simiky??? lukas mi furt psal help help!! im uhungry I m on boat shipwreckeed nebo ak ale kdyz sem sel k te zbourane lodi jestli tam neni nebo tak tak tam nebyůl vse jsem prohledal a neni tam...nevite jak se tam dostanu kw nemu??? jsme 3... jeden vysel na lane kdyz sme se fotili....druhy spadl do kajuty a 3(to jsem ja) pres palubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Promiň ale nechápu jakej máš problém. Jestli májí hlad běž do vody k hejnu ryb a tam je ulov, potom na ohni upeč a najez se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 ne ja jsem chris..... a mam brachy mirka a lukase.....jenze oni zmizeli....a ja jsem na ostroe a lukas mi posila dopisi v lahvi ze help help potrebuje se najist a je vysileny ze je nekde na lodi v shipwreckeedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 S tim ti nepomuzu...ale dyz sem tu hru hral tak sem druhyho clena nasel dyz sem prepraval na nakou jinou plaz...ale uz si nepomatuju jak se jmenuje EDIT: uz vim :D je to plaz WEST BEACH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need08 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 nevite jak mam mimu simovi zvysit zabavu?v navodu je ze muze hrat na hudebni nastroj ale kde se da sehnat?vyrobit?no jestli se da vyrobit tak ja se to jmenuje protoze nic takoveho sem nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Např radiem kery najdes v dzungli kde je spadli to letadlo...tak tam je kousek od letadla..pak ho najdes v inventari nekam umistis a das akorat play a pak sim bude poslouchat a muze i tancit atd .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schnekino Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Cawte,potrebujem radu ku hre The Sims 2: Castaway na PSP.Som uz na druhom ostrove a aby som mohol ist na dalsi potrebujem vyrobit kanoe.No potrebujem niake lano ROPE mam len jedno a treba ich desat,nemam ani sajnu kde som vzal to jedno.Ak by ste mi vedeli poradit budem vdacny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 zdar all potreuji poradit:kde najdü crafting bench 2???? pls diky....a jinak kdo chce poradit at to napise sem Cawte,potrebujem radu ku hre The Sims 2: Castaway na PSP.Som uz na druhom ostrove a aby som mohol ist na dalsi potrebujem vyrobit kanoe.No potrebujem niake lano ROPE mam len jedno a treba ich desat,nemam ani sajnu kde som vzal to jedno.Ak by ste mi vedeli poradit budem vdacny:)chces proadit?? ej to pohoda nazbirej si sisaly ..a uvidis kolik budes mit tech jeblich rope hodne...taky sem nato musel rpijitedit:sorry za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Jak mám získat body Mechanical ?Mám 2 a potřebuju 4 ale nevím jak sem je získal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 určitě buď čtením knih s danou tématikou, popřípadě opravou zařízení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barinka Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 počáteční nadšení po pár hodinách skončilo. po tisícaté nudné pořád stejné úkoly. zasekla jsem se služby náčelníkovi, kdy jsem šla do bývalé vesnice pro buben a měla jsem tam posbírat nějaké urny a pak je položit na jakési podstavce či co a ty sem nemohla najít. takže končím:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amesiowa Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Mohl by mi někdo prosím poradit, kde najdu lano, abych mohla postavit vor?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slais Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Já jsem to už hrál... tam jsou na začatku no o trošku kousek dál opice počítám tak 4 :cheesygrin: a ony sou hrozne ten simik ma za úkol se snima přátelit ale nejde to protože ony jakoby kdyz naně kliknete tak machají rukama prostě nechápu a když jdete spát tak kvam přiletí taky papoušek vůbec nechapu proč tam je ... ale jinač to ujde celkem ta hra na pobaveni určitě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 jsem na tretim ostrove a des, mam 8 hyeroglyphu a nemuzu najit 9ty,a nevim kde najdu stoone ,v takove te jeskynni dark cave sem je vysbiral,nemuzu nait ani CLAY PLS PLS poradi nekdo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 určitě zkusím dík za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 stronger jakej tip?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggot1893 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Zdravim, prosim vás, jak můžu toho svýho sima zabavit? Pořád chce dělat nějakou hudbu nebo co a nic jinýho, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 vyrob mu bubny nebo u toho letadla je radio tak ho seber najdes ho v inventari ,tak ho poloz zapni hudbu a tancuj a nebo jestli si nasel dalsiho simika (pokud si jich vic vytvoril) tak si oba sednete k ohni a vypravejte si historky :-) rad sem pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.