Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Web o NDS a vše kolem něj.


Dawer64

Recommended Posts

Zdravím, chtěl bych vám představit svůj vlastní, nezávislí, nekomerční, Web který běží teprve pár dní. Obsahuje denodeně aktualizované novinky (pokud nějaké okolo DS budou :) a samozřejmě různé články, a recenze, na nejnovější tituly. Prosím skritizujte to, komentujte to, chvalte to, chci slyšet váš názor(teda spíš vidět).Děkuju 8).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, budu uprimny a z tveho pohledu zrejme velmi kriticky, ostatne jako vzdy, ale jen rikam otevrene co si myslim, coz nekdo nemusi zrovna skousnout, takze se psychicky priprav nez budes cist dale...

zaprve musim rict ze si rozhodne vazim tveho nadseni, doufam ze nedopadne stejne jako dsko.eu. je urcite fajn ze jsou nejake straky, ktere jsou aktivni a aktualni, takze rikam skvela prace!

zadruhe bohuzel musim rict ze stranky jsou dost neprehledne. co jsem se zbezne dival, recenze jsou smichane do sebe, uvodni stranka je nudna a celkove to na me pusobi spise jako blog splacany narychlo na kolene.

recenze jsou plne preklepu a gramatickych chyb, ostatne jako treba tvuj prispevek vyse.

vlastní, nezávislí, nekomerční,

nezávislý se pise s ý.

namatkove to same treba recenze na Despicable Me: Minin Mayhem a slovo "leveli" na zacatku 4. odstavce. i kdyz je u nas toto slovo jiz zazite, ja osobne bych pouzil cesky vyraz "uroven" a navic bych si nemusel lamat hlavu nad pravopisem kdybych ho neznal.

clanek o NES(DS) je take velmi pochybny. ze zacatku pises ze se u nas nenajde nikdo kdo by neznal NES (cili vsichni ho znaji), zaroven ale v dalsi casti tvrdis ze ho nikdo nezna, coz se navic podivne opakuje ve dvou vetach po sobe. jen pro tvoji informaci, ja NES urcite znam a sehnat se take da. je sice pravdou ze ja osobne zadny doma nemam (a to jen proto ze jsem se nerozhoupal si ho zatim poridit), ale kamarad ma hned 4. staci zabrousit na znamy cesky ci zahranicni aukcni server.

take velmi nerad vidim moznost stazeni her, solidni recenze a piratstvi by melo byt vzdy oddelene. bud chces proste psat recenze ze te to bavi a nebo chces byt warezakem co bude sirit hry.

kdyz to cele shrnu, vazim si tve snahy, jak jsem ze zacatku psal, ale vysledek neni v tuto chvili dle mych ocekavani. doufam ze se nezlobis, chtel jsi slyset nazory a ne vzdy muze clovek slychat jen chvalu.

mimochodem jsem ochoten psat obcas recenze. psal jsem na dsko.eu, tam se muzes podivat. ale to by ta kvalita stranek musela jit trosku nahoru. s ledovym klidem a bez spetky skromnosti ti muzu rict ze moje znalost cestiny, slovni zasoba a vyjadrovani je na velmi slusne urovni. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim souhlasit s "robotem", letmo jsem tvuj web projel a nijak me neoslovil.

Na druhou stranu ti tak trochu zavidim tve nadseni a i "praci", kterou jsi si s tim webem dal. Nepocitam ale, ze ti to vydrzi dlouho. Mrkni se na navstevnost NDS fora, podivej se kdo vsechno se tu snazi o nejake oziveni, clanky, informace, navody atd a zjistis, ze to svym zpusobem vsechno delame sami pro sebe a temer nikdo to neoceni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Take souhlasim s robotem..

Kdyz mas to nadseni - coz je super a palec nahoru! - tak by se hodilo psat nekam, kde to nekdo uvidi, nekam na exkluzivnejsi misto - a tim je dsko.eu .. Kdyby jsi se domluvil se soucasnym majitelem, tak verim, ze by ti pristup pro psani clanku urcite dal, byl by rad, ze tam nekdo bude cpat novy obsah.. No a kdyby to bylo zase tak aktivni jako driv, tak bych mozna obcas zase neco napsal i ja a verim ze i robot a zase by se to rozjel.. Dost mne mrzi, ze dsko.eu tak umrelo.. Jenze tam dohromady psalo tak 5 lidi a to jeste prehanim :( A jakmile nekdo nenapsal delsi dobu nic, tak se ani jinym nechtel ozivovat web (to mel udelat majitel tehdejsi.. sir_jarousek.. jenze ten nemel cas :/ ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, všem za názory.

Robote: Děkuju moc za kritiku, a za tvůj osobní názor. S tím, že jsou moje stránky nepřehledné zkusím něco udělat, mě osobně se zdáli v pohodě, ale každý to vidí jinak, takže na tohle zaostřím. K tomu pravopisu ... co nato říct ? :) čeština neni moje parketa, na průmce sem nikdy nedostal hezčí známku než trojku, takže to vypadá ... tak jak to vypadá, ale psát mě opravdu baví :) O těch ROMkách ti nějak nevím, já prostě chci to, když si člověk přečte recenzi a bude semu líbit, tak ať má vše pohromadě. V klidu si stáhne hru, vyzkouší, líbí se mu a koupí. Je to ode mě hodně nefér a obrovská sviňárna vůči vývojářum (vydají hru, já jim ji skritizuju a ještě dám odkaz na ROMku) nevim... popřemýšlím. Jo a k tomu Nesu ty ho možná znáš ale zeptej se v dnešní době 12-15 letého kluka ať ti řekne co je to Nes, každý zná jen PS a X360 a popřípadě Wii a s tou koupí ti taky nevim, nikde sem nepotkal (teď mluvim o ČR) člověká co by vlastnil Nes a chtěl by ho prodat, v dneštní době se to už normálně sehnat nedá a i to bazarovou cestou se člověk musí hoodně snažit, aby Nes ulovil (na aukru sem v době psaní článku viděl myslím 1 nebo 2 :)

Penthaler: Taky dík že souhlasíš s robotem :D a moje nadšení pro práci mi klidně zavídět můžeš, protože ho doopravdy mám. O tom doceňování a nedoceňování máš pravdu, i já sem se to tu trochu snašil oživit mýma uploadama, ale odezva v podobě počtu stažení byla nulová.

Anonymousi: Sorry, podle mě už DSko.eu nemá budoucnost, poslední článek je 1 rok starý, návštěvnost sice nevím jaká je ale ... Nemyslím si že DSko.eu je stejně exkluzivní jako před rokem, či dvěma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsi me Robe dost potesil s informaci o navstevnosti tohoto fora.

K tematu - Dawere, ty uploadujes na uloz.to -> jak dlouho tam vydrzi soubor? Nemazou neaktivni soubory po nejakem case?

Ptam se uz jen z toho duvodu, ze pokud bys za cas dosahl na nejakych 100 uploadu (kus po kuse), vysvihl by ses na 1000 uploadu a x z nich bys musel znovu a znovu reuploadovat... To je dost prace, a myslim, ze tady na foru by tohle malo stacilo...

Kolik tu uz bylo lidi, kteri warezili a po case prestali a jejich uploady sli do kytek...

OT -> k dsko.eu ... co ho ozivit? Jsem ochoten sem tam nejaky ten clanek napsat a predat dale sve zkusenosti... Treba by se dsko.eu dalo i nejak rozsirit, nove rubriky atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OT -> k dsko.eu ... co ho ozivit? Jsem ochoten sem tam nejaky ten clanek napsat a predat dale sve zkusenosti... Treba by se dsko.eu dalo i nejak rozsirit, nove rubriky atd...

Tak to bych urcite rad, jenze chtelo by to dohodnout se soucasnym majitelem a nejlepe prevest pod nase kridla.. Trochu to zprehlednit, vyhazet reklamy atd.. Nevim jak moc to soucasnemu majiteli sype. Pokud dost, tak se toho urcite nebude chtit zbavit - a psat nekam, kde z toho ma nekdo vejdelek, se mi nechce.. Pokud mu to nesype, tak by se toho mozna zbavil a mozna by to dal treba jen za cenu domeny.. Tezko rict.

A druha vec je, ze by to chtelo nejaky cerstvy zdroj informaci ze sceny. Drive jsem osobne cerpal dost z gbatemp.net a ted tam teda nic moc zajimaveho neni. Mozna se mi to jen zda, ale ja tam proste vidim jen obcas nejakej update nejakeho homebrew a to je tak vse - a to rozhodne neni moc zajimave. Zaroven uz jsem dlouho nevidel nejakou super hru, kterou bych proste hral fakt hodne, abych si o ni mohl dovolit napsat recenzi..

Ale jinak bych se rad zapojil a neco pridal a ozivil to - zvlast ted o prazdninach, kdy na to je cas, pak zase nebude tolik casu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby jste to Dsko znova rozjeli, klidně bych vám s novinkama okolo DS scény pomohl (tím ale nemyslím okolo homebrew a flashkaret) jak ste si možná všimli skoro každý den mam na webu update novinek (zrovna ted sem jednu přidal). Mám velice spolehlivý zdroj informací :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsechna prava vyhrazena... to jako, ze vse, co se nachazi na tom webu je spojeno s tvymi autorskymi pravy - jsi vlastnik fyzicky i dusevne -> a proc vytka?

WAREZ!!! Ackoli se fyzicky nenachazi na tom webu, jsi autorem odkazu na nej - NE ALE VLASTNIK PRAV NA NE!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen tak pro zajimavost, asi pred rokem mi psal novy majitel dsko.eu toto:

Ahoj,

dsko.eu jsem koupil před časem. Sir Jaroušek se někam poděl, psal mi články a staral se o web. Nemůžu ho sehnat.

Mám zájem na tom webu pracovat dál.

Byl bych rád, pokud bys psal články, samozřejmě za honorář.

Máš o to zájem.

Díky

Matěj

ja mu na to neco odepisoval, ale pak uz neodpovedel.

Dawer64: Podle me je to lepsi. Ale treba ja osobne bych na uvodni stranku nedaval nejake obecne informace o DS, ale rovnou novinky. Clovek tam vleze aby se neco dozvedel, takhle musi jeste kliknout na "novinky". proste vse co se na webu objevi nove se klasicky zobrazi na hlavni strance.

Kdyz si kliknu na novinky, podle me by tam u kazdeho clanku mel byt nejaky maly obrazek, at uz k tematu, nebo obecny, to by vypadalo lepe. A preview clanku by melo byt delsi nez par slov.

A mimochodem ten obrazek nahore na strankach je dost chudy a v podezrele kvalite :) Chtelo by to aby nekdo sikovny nakreslil hezci a kvalitnejsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, hele ohledně DSka se nevyznám, ale mohl bych ti třeba opravit hrubky nebo takhle nějak pomoc.S češtinou moch problémů nemám, sice občas nějakou chybu udělám, ale asi ne tolik jako ty. :D Dyžtak napiš PM, ale nevim jak tu budu, protože mi doma nefunguje comp.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pracovitost se cení, ale mně ten web ničím nezaujal.

Hlavně jestli by si chtěl mít aspoň nějaký úspěch, tak bych investoval do domény a hostingu, jestli s tím projektem to myslíš vážně.

Za 600 korun už můžeš mít obojí na rok a to zase není nějak moc velká částka. Určitě bych to rozjel na wordpressu, není problém upravit nějakou šablonu, nebo dokonce nějakou pěknou free šablonu sehnat. Fakt jsou některé pěkné kousky. Jinak dosavadní design a uspořádání je o ničem, hnedka mně odradí.

Kvalita článků taky není moc obrovská, doporučuji si vážně ty chyby hlídat, spousta čtenářů tomu dává velkou míru.

Ale přeju ti hodně štěstí a snad se ti tu webovku podaří rozjet ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pracovitost se cení, ale mně ten web ničím nezaujal.

Hlavně jestli by si chtěl mít aspoň nějaký úspěch, tak bych investoval do domény a hostingu, jestli s tím projektem to myslíš vážně.

Za 600 korun už můžeš mít obojí na rok a to zase není nějak moc velká částka. Určitě bych to rozjel na wordpressu, není problém upravit nějakou šablonu, nebo dokonce nějakou pěknou free šablonu sehnat. Fakt jsou některé pěkné kousky. Jinak dosavadní design a uspořádání je o ničem, hnedka mně odradí.

Kvalita článků taky není moc obrovská, doporučuji si vážně ty chyby hlídat, spousta čtenářů tomu dává velkou míru.

Ale přeju ti hodně štěstí a snad se ti tu webovku podaří rozjet ;)

naprostej souhlas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na chyby si budu dávat pozor (teda já ne, word :)) Já neusiluju o velké návštěvnosti jako má např. Hrej.cz a ani do toho nechci investovat, protože zrovna v tomto nevím jestli by se mi ta investice vyplatila. Já chci prostě web na který bude deně chodit pár lidí, aby zjistili co se nového okolo DS děje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co s těma hrubkama pořád máte :angry::blink::) stejně to nikomu u čtení nevadí :) já to všechno píšu rychle takže se nemůžu kontrolovat :)

Je zajímavé, že tohle obvykle píší lidé, kteří píšou právě jako ty, s obrovským množstvím chyb. Jak je ale vidět třeba z tohoto tématu, není to pravda, většině to vadí poměrně dost. jasně, dělat chyby je lidské, nikdo nebude nic namítat proti pár chybám, ale ty nezvládáš základní pravopis, jako je shoda přísudku s podmětem, apod. A už problém je, tohle se už moc číst nedá. Moc nepochopím, proč aspoň nepoužiješ nějaký textový procesor, aspoň nejkřiklavější chyby dokáže opravit a jeho použití nezabere moc času.

Ovšem chyby nejsou všechno. Tvůj sloh a slovosled, mírně řečeno, stojí za starou bačkoru. Občas mi dá docela dost práce pochopit, co vlastně píšeš. Používání hovorové češtiny (de to vidět) je také velká chyba, hlavně když se to použije při citaci nějaké osoby. Vulgarismy, kterými se např. recenze na Transformers jen hemží, také spíš odrazuje, dáváš najevo, jaký jsi sprosťák. Hra se dá strhat a nemusíš u toho použít ani jedno hrubé, nebo dokonce sprosté slovo. Neříkám, že tam žádné být nesmí, občas dobře zvolené hrubší slovo vyjádří názor dobře, ale nesmí se to jimi hemžit.

Jinak stránka je takový ten český (pod)průměr. Vlastně ničím nezaujme, obsah nic moc (ale chápu, že jsi na začátku, určitě přidáš) a pro anglicky mluvícího člověka, dost zbytečný, většina informací už byla někde jinde. Co ale rozhodně nedělej je to tvoje "Dvě recenze v jednom". Pokud tohle budeš dělat i dál, nikdo se v tom za chvíli nevyzná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já chci prostě web na který bude deně chodit pár lidí, aby zjistili co se nového okolo DS děje.

Tak to sis mohl usetrit praci. Opravdu to myslim vazne -> jak uz jsem psal, podivej se na NDS forum, kolik lidi sem chodi, kolik se zajima o novinky, atd... Tobe spis jde o to VLASTNICTVI nez o novinky a lidi, kteri tam budou chodit.

Kdyz jsem zacinal s DSkem, tak jsem hledal na netu stranky s informacemi, radami, hrami a vlastne vsim, co se toci kolem NDS a muzu ti rict, ze kdybych nenarazil na TOHLE forum, tak bych asi hledal zbytecne dal. Musim priznat, ze lepsi ceske stranky o NDS se vsemi potrebnymi informacemi jsem proste nenasel (a ze jsem jich prosel dost - a samozrejme, zahranicni weby nepocitam)

Kdyz ti to vydrzi mesic, bude to parada, kdyz rok, bude to nadhera, ale vetsi zivotnost tveho usili nevidim...

(sorry, ale muselo to ven)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu