Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash karta


Diefighter

Otázka

čau

chci si koupit flash kartu pro NDSi, zatim se mi zamlouvala Acecard 2i ale známej mi jí zkritizoval že prej se laguje, nenačítá se a ze se mu občas mazaly savy... já osobně si myslim že je jenom uplně blbej, protože všude slyšim samou chválu :D. Jo a taky by se hodil nějakej obchod v okolí plzně, přes net nechci nakupovat

díky za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Asi te moc nepotesim, ale v CR nenarazis na jediny kamenny obchod, kde by prodavali flashkarty pro DS/DSi. Jedinou moznosti je opravdu pouze ten net, nebo nakup od lidi z fora, aukra atd.

(pro priklady eshopu ve svete se mrkni do sekce prodam)

Acekard AK2i ti samozrejme muzu jen doporucit, jelikoz za penize, ktere do ni obetujes, je to jedna z nejnaslapanejsich karet. Taky, kde by si sehnal za 250 - 450Kc (dle obchodu a kurzu dollaru) kartu, podporujici veskere vysle hry (system AKAIO a celkem caste updaty systemu). Je mozne sehnat i lepsi (sam uvazuji o DSTwo - nabizi mnohem mnohem vic), ale za komfort a dalsi funkce si clovek musi priplatit.

AK2i -> okolo 15USD

DSTWo -> okolo 30 - 50USD!!!

Co se tyce "lagovani", nenacitani a mazani savu -> zadna karta neni bez chyby, navic, ani jedna z dnes dostupnych NENI oficialni (tj. kdyby to vyrabelo Nintendo, bylo by to o necem jinem a funkcnost by byla zarucena na 110% :D, ale jelikoz to vyrabeji ve vetsine pripadu cinani, japonci apod. tak muzes narazit na vadny kus). Nejde ale jen o volbu flashkarty, ale i MICROSD karty, na ktere taky zalezi. Pokud si poridis nejakou "shitku", hry ti muzou lagovat, nemuseji se ani spustit, muzou byt problemy se zamrzavanim, rychlosti a plynulosti her atd.

Jinak, to co mam v podpisu za sestavu, za tu se muzu plne zarucit, vse funguje jak ma. Problem se sice jednou za cas ukaze, ale vetsinou staci jednoduchy zasah (vytahnuti a vraceni karty do slotu) a zase to jede jak po masle.

Navic, myslim si, ze se zde na foru pohybuji znalci, kteri dokazi poradit s vetsinou problemu (samochvala smrdi, kazdopadne, primo na me se muzes s Acekardem obratit kdykoli)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Do jakehokoli NDS je lepsi Acekard (pokud tedy nechces investovat vetsi penize treba do supercard dsone / i ci dstwo), do R4 se radsi nepoustej, neustale se mnozi problemy s klony, spatnym shanenim systemu (kernelu) a malou podporou (vetsinou uz nejsou nove aktualizace).

Pokud bys ale narazila na original R4, a za levny peniz, tak proc nezkusit i tu. Je tu pro ni alternativni system, dost podobny AKAIO u Acekardu -> Wood R4 (predelavka Wood RPG), ktery je dost kvalitni a ma velkou podporu...

btw. wigishop.cz -> do dvou dnu mas kartu doma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Trošku offtopic, ale nedá mi to.

Ten Wigishop zas tak úžsný není, holčina si odtud objednávala DSTT s 4GB Kingstonkou. Sice jí to došlo do těch 2 dnů, ale v jakém stavu - microSDčko strčené přímo do DSTT, adaptér nikde a ani to nebyla Kingstonka (jakási neznačková) 2GB. Týden se řešili reklamace, nakonec jí došlo všechno v pořádku, ale už nikdy víc odtud. Už kvůli tomu, že je to odtud krapet dražší :). Jestli vydržíš 10 dní čekat, je lepší si to objednat ze zahraničí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No právě že někde na netu jsem taky četla, že z toho wigishopu si někdo objednával a pak mu to nejelo... :"

penthaler:ty s tím obchodem máš dobré zkušenosti? bral si odtam někdy??.. protože je pravda že tam aspoň mají pěkně vše dohromady a nemusela bych to shánět každý někde jinde.. což by bylo fajn protože už celej dnešek od 10h to všude možně sháním a nic pořádnýho jsem nenašla :"( začínám být zoufalá... :"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zkusenosti s tim obchodem osobne nemam zadne, vzdy jsem kupoval v zahranici (ale pouze flashkarty a dalsi prislusenstvi, ktere se tu v CR spatne schani).

Pro koupi flashkarty muzes mrknout SEM, tipu je tam dost a dost, nekde se daji sehnat i s pametovkama, jen ta cekaci doba je delsi.

Nintendo zkus koupit bud od nekoho, nebo se da sehnat i v kamennym obchode... Napr... http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=17915.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
btw. wigishop.cz -> do dvou dnu mas kartu doma

no to jsem si myslel taky, nakonec to trvalo skoro 14 dni, dneska by mi to konecne melo prijit (skoro se desim toho co to bude za smejd - fake karta, no name microSD?). objednavku uspesne ignorovali, pak jsem napsal 2 nastvany maily a voila hned druhej den jeste pred 8 rano uz mi poslali cislo baliku.

uvidim co prijde, ale uz ted docela lituju ze jsem to nekoupil v zahranici, stalo by to pulku a necekal bych na to takovou dobu ;]]

edit: tak nakonec vsechno vporadku, jen jim trvalo 2 tejdny to poslat (karta byla celou dobu skladem) >.<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu