stevens129 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Ahoj mám problém v Gta 4 mám ho nainstalované přes deamon tools a spouštím to přes Rockstar Games Social Club a když se přihlásím na ten Social Club dám play tak se ukáže razor a černý rámeček a hned chyba Gta Iv fatal error:ws10 co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 neni třeba se registrovat a skus to znova nainstalovat přes alcohol 120% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 (tak tu mojí chybu jsem vyřešil tim, že jsem ke všem exe souborům musel přidělit, aby se při každým spuštění spouštěli jako správce.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Ahoj mám problém v Gta 4 mám ho nainstalované přes deamon tools a spouštím to přes Rockstar Games Social Club a když se přihlásím na ten Social Club dám play tak se ukáže razor a černý rámeček a hned chyba Gta Iv fatal error:ws10 co s tím ? hlavne si nainstaluj patch 1.0.6.0 a uz to nebude muset spoustet pres Social Club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Díky všem za odpovědi sice všechny špatně ale díky za snahu jen jsem to instalnul znova stejně jako minule nic jsem nezměnil a šlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stevens129
Ahoj mám problém v Gta 4 mám ho nainstalované přes deamon tools a spouštím to přes Rockstar Games Social Club a když se přihlásím na ten Social Club dám play tak se ukáže razor a černý rámeček a hned chyba Gta Iv fatal error:ws10 co s tím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.