stevens129 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Ahoj mám problém v Gta 4 mám ho nainstalované přes deamon tools a spouštím to přes Rockstar Games Social Club a když se přihlásím na ten Social Club dám play tak se ukáže razor a černý rámeček a hned chyba Gta Iv fatal error:ws10 co s tím ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pítr Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 neni třeba se registrovat a skus to znova nainstalovat přes alcohol 120% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Artom Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 (tak tu mojí chybu jsem vyřešil tim, že jsem ke všem exe souborům musel přidělit, aby se při každým spuštění spouštěli jako správce.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kapr Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Ahoj mám problém v Gta 4 mám ho nainstalované přes deamon tools a spouštím to přes Rockstar Games Social Club a když se přihlásím na ten Social Club dám play tak se ukáže razor a černý rámeček a hned chyba Gta Iv fatal error:ws10 co s tím ? hlavne si nainstaluj patch 1.0.6.0 a uz to nebude muset spoustet pres Social Club Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stevens129 Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Díky všem za odpovědi sice všechny špatně ale díky za snahu jen jsem to instalnul znova stejně jako minule nic jsem nezměnil a šlo to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
stevens129
Ahoj mám problém v Gta 4 mám ho nainstalované přes deamon tools a spouštím to přes Rockstar Games Social Club a když se přihlásím na ten Social Club dám play tak se ukáže razor a černý rámeček a hned chyba Gta Iv fatal error:ws10 co s tím ?
4 answers to this question
Recommended Posts