Caanigia Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Dneska jsem si koupil xbox slim a chci se zeptat jestli se dá nechat flashnout? Jestli to vůbec půjde a případně jestli to někdo v okolí Kladna či v Praze dělá. Děkuju moc za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Flash zatím údajně nejde, do budoucna by to jít mělo, ale za jak dlouho ti nepovim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jurod Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 No ja slysel ze na slimko se uz flash delá. Dela ho clovek ze seznamu lidí co delají flash na tomhle foru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Slyšel jsi špatně, fakt na slimko ještě flash není ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 No ja slysel ze na slimko se uz flash delá. Dela ho clovek ze seznamu lidí co delají flash na tomhle foru. Tak to si četl asi špatně. Sleduj http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jurod Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Tak to si četl asi špatně.Sleduj http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 Zinglbee co mne to tady davas za odkazy? Ja to neslysel, to je pravda, mne to osobne psal flasher z vaseho seznamu, ze to udelat jde a ze jde delat první kousek. No pak mi napsal, ze se to nepovedlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Nepovedlo se to, protože to zatím nejde a zinglbee ti dal odkaz, kde se jako první dozvíš jestli už ten flash de ... :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Zinglbee co mne to tady davas za odkazy? Ja to neslysel, to je pravda, mne to osobne psal flasher z vaseho seznamu, ze to udelat jde a ze jde delat první kousek. No pak mi napsal, ze se to nepovedlo... A bylo by možné nám napsat jméno toho kouzelníka? :roll: :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Nepovedlo se to, protože to zatím nejde a zinglbee ti dal odkaz, kde se jako první dozvíš jestli už ten flash de ... :P To si snad děláš srandu ne ? :lol: :lol: Prej, já to neslyšel, to je pravda a v druhé větě na to: No pak mi napsal, že se to nepovedlo. :lol: :lol: No vy jste teda experti :) a ještě to tady roztrubuj, takové nesmysly :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Caanigia
Dneska jsem si koupil xbox slim a chci se zeptat jestli se dá nechat flashnout? Jestli to vůbec půjde a případně jestli to někdo v okolí Kladna či v Praze dělá.
Děkuju moc za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts