sisiliska Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 ahoj. mám problém s hraní her online, není to problém jako nějaký závažný ale vadí mi to. Chci se zeptat na každý ovladač musím mít účet? Protože když chci hrát RB na kytaru a zároveň zpívat tak se můžu připojit jen jednou. Znamená to tedy že bych musel mít 2 gold účty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Zkus ten profil pripojit jako guest-host Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Zkus ten profil pripojit jako guest-host moooc dííík, už to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 dá se na XB Live platit českou kreditkou? dříve jsem četl, že s tím byly snad problémy. (mám UK účet a locale nastavené na CZ). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ne rači si kup na internetu gold kartu která je dostupná pro zemi kterou potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davido77 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ahojte mam otazku ako si mozem urobit fake amrericku adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 jednoduse, zaregistruj si novy email na (treba) hotmail.com, bydliste nejaka random adresa v US a pak si vytvor na xbox.com novy ucet s pouzitim tohohle emailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beefy Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Dobrý den, před dvěma dny jsem si koupil v bazaru xbox a při mé smůle ho předešlí majitel zřejmě zkoušel flashovat a podle všeho se mu to nepovedlo (play dvd u originálních i kopírovaných her,po sundání faceplatu je vidět seškrábaná Microsoft ochranná známka... ),předešlého majitele s největší pravděpodobností nevyhledám tím pádem ani originální fw mechaniky a tak sem se smířil stím, že si hry na dvd nezahraju, ale chci se zeptat pokud bych odpojil mechaniku od základní desky xboxu a stahoval bych si hry z marketplace na Live hrozil by mi stále BAN ? Popřípadě jestli je vůbec nutné mechaniku odpojovat. Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Bez mechaniky se asi vůbec nedostaneš na live . Ale zkus počkat jaká situace bude s tímto : http://console-forum.net/tema/128413-x360-slim-fat-the-reset-glitch-hack Možná že ti xbox půjde zprovoznit tímto způsobem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beefy Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Tak mi to nedalo a mechaniku jsem kompletně od základní desky odpojil a na Live jsem se bez problémů dostal. Je tedy nějaká šance že bych dostal BAN za flash když už flashnutá mechanika v xboxu není ? Hry na xbox jsem si chtěl stejně kupovat, nemám v plánu podporovat pirátství i na konzolích kvůli třem hrám, které si za rok koupím a tak mi ani nějak nevadí si hry za nějaký ten peníz ( a co sem koukal tak ceny jsou přijatelné) na marketplace stáhnout. A omlouvám se jestli se to už zde na foru řešilo, ale nikde jsem nic nenašel a ani strýček google nepomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Tak díky za informaci . Asi to zde ještě nikdy nebylo - jestli se lze dostat ne live bez mechaniky v xku . Jestli je šance na ban ? To ti také nikdo neřekne když to ještě zde nebylo a nikdo se s tím asi nesetkal . Jen se zde psalo něco o tom , že nelze aktualizovat DB bez mechaniky v xku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davido77 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 ale ja potrebujem fake americku adresu na vytvoreni ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Beverly Hills 90210, Los Angeles, California. Funguje. A na této adrese je asi největší počet uživatelů Xboxů na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davido77 Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 a ako si to mam nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madaro Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Ahojte, mám flashnutý xbox 360 (LT 1.1) a hraju na něm pálené hry,ale pouze offline.Nikdy jsem nebyl připojený online.Flash už nechci,protože jsem zjistil,že aktivně hraju jenom dvě hry,takže 2 originálky ročně mě nezabijou a hlavně chci hrát online.Je nějaký způsob,jak smazat flash?A když to půjde, hrozí riziko banu? Moc dík za odpovědi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Flash se ti smaže pokud updatuješ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madaro Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 a hrozí riziko banu,když budu hrát hry online pouze s originálkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 a hrozí riziko banu,když budu hrát hry online pouze s originálkama? Ano, je jedno jestli hraješ s vypálenou, nebo s originálem (pakliže máš přepsaný stock fw), ban ti hrozí stejně. Novým dashem si stejně smažeš flash, ale není to moc košér varianta. Ideální je vrátit stock fw a poté update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madaro Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Díky,ale nevím co je vrátit stock fw...Jde mě o to,abych měl xbox bez flashe a hrál na něm online s originálkama,aníž bych se obával banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Díky,ale nevím co je vrátit stock fw...Jde mě o to,abych měl xbox bez flashe a hrál na něm online s originálkama,aníž bych se obával banu. Odborným způsobem - je to v podstatě jako flash - vrátit mechaniku do původního stavu . Tím se neoflaguje xbox pro ban a máš jistější hraní na live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madaro Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Nevíš o někom kdo by mi to udělal?Jak jistější hraní?Já jsem myslel,že když mechaniku vrátím do původního stavu,tak už nemůžu dostat ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Nevíš o někom kdo by mi to udělal?Jak jistější hraní?Já jsem myslel,že když mechaniku vrátím do původního stavu,tak už nemůžu dostat ban. klidně to přivez, nebo zašli, další dotazy případně do pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Nevíš o někom kdo by mi to udělal?Jak jistější hraní?Já jsem myslel,že když mechaniku vrátím do původního stavu,tak už nemůžu dostat ban. Ono ale jde o to jakým způsobem ji vrátíš do originálního stavu . Když to uděláš updatem DB , tak ztratíš flash , ale můžeš za to dostat ban při banové vlně . Kdežto když ti to udělá flasher , tak je to bezpečné . Tento způsob ti udělá každý flasher . Jestli máš někoho blízko tak třeba na počkání a nebo si vyber v bazaru někoho komu to pošleš poštou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaimeCrook Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Zdravím, chci prodávat xbox, kde mám aktivovaný gold účet na rok. Pokuď změním email, heslo, atd. pro kupujícího bude stále tento účet platný a bude se moct stále využít online s aktivovaným passem když přiložím i k tomu potřebnou hru ? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Potřebuju poradit jak mít NAT:OPEN. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.