romik Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Měl bych dotaz, koncem ledna vyjde flash i pro ty novější mechaniky u slim xboxu a ja si ho hodlam pořídit, budu moci hrát stále na live i s flashem ? a pokud je ta šance že dostanu ban tak je to jak, když budu hrat palenky přez live ban a i když budu mít např pouze fifu 12 origo tak i s tou fifou orig dostanu ban ? a nebo je to pouze u těch palenek ?. Děkuji za odpověd :) je to psáno hodně ♥♥♥♥♥ně vím ale nenapadlo mě jak jinak to napsat děkuji za pochopení. Banny již cca 3 roky nejsou na pořadu dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Banny již cca 3 roky nejsou na pořadu dne. doufám že se to brzy změní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Funguje na XBOXu neco jako sdileni uctu na PS3? Na kolika konzolich jde ucet aktivovat? Popripade co je vsechno dobre vedet? Jak to chodi na PS3 znam, ale XBOX mam novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Zdravím,jsem začátečník na xboxu,chci se zeptat na optional media update,nevím kde tak to zkusím tady. Chci si přehrát divx,ale vyskočí mi tabulka abych provedl update,mám flash 2.1 a kinect dashboard,nestane se náhodou,že by se mi přepsal flash,když se připojím a provedu update?,na xbox live jsem ještě nikdy nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Zdravím,jsem začátečník na xboxu,chci se zeptat na optional media update,nevím kde tak to zkusím tady.Chci si přehrát divx,ale vyskočí mi tabulka abych provedl update,mám flash 2.1 a kinect dashboard,nestane se náhodou,že by se mi přepsal flash,když se připojím a provedu update?,na xbox live jsem ještě nikdy nebyl. Co máš za mechaniku? Pravděpodobně po připojení nebudeš moct hrát hry s AP2.5 ochranou, což zahrnuje například všechny XGD3 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 mechaniku mam podle datumu výroby LiteOn 83850C v1 alebo niekedy aj LiteOn 83850C v2 ,flash mám 2.1,takže mi XGD3 hry stejně nejedou a dasboard Verzia -> 2.0.13599.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Už se ti nemá co smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Už se ti nemá co smazat. Přečti si tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Zřejmě mám další problém,stáhnul jsem si skyrim na xbox v češtině a při spuštění mi napsalo this disc is not supported,jelikož jsem začátečník a prodávající mi řekl,že je tam nejnovější flash,logicky jsem usoudil že 2.1 flash je novější než flash LT+ 2.0. Co jsem četl tak se tato informace dostala do xboxu a pokud se teď připojím,co všechno se může stát?flag a poté ban,nebo snad i smazání mého flashe?A BAN znamená,že se už nikdy nepřipojím na live ani s originálkou? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Vše už je tu popsáno nesčetněkrát, je zákaz neustále spamovat forum odpovědmi na stejné otázky a dotazy. Použij tlačítko hledat, určitě odpovědi najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 ahoj mam malí problém live gold jede můžu hrát online akorat mi nejde poslat nikomu pozvánku do hry "invite to game"nebo "join game" tyto možnosti nejsou ani zvýrazněny jako ostatní.test stavu připojení nehaže žádnou chybu.dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson06 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Mám nově udělanej LT 3.0 můžu bezpečně na LIVE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub ljuta Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 zdravim udelal sem si ucet na gmail a kdyz se chci prihlasit na live tak mi to napise THIS WINDOWS LIVE ID IS ASSOCIATED WITH DIFFERENT GAMERTAG.ENTER ANOTHER WINDOWS LIVE ID AND PASSWORD .... a porat dokola zkousel sem udelat dalsi ucet a zase bez uspechu nevim uz co stim mam delat poradte mi prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asner Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli se registrovat jako cz, nebo jiná zem? Ještě před několika měsíc jsem četl že CZ se nedoporučuje. A k čemu slouží "Microsoft Points", myslel jsme že se kupuje jen Gold členství. mimo topic: Jaké máte zkušenosti s Nyko Zoom? Pozitivní, nebo to podstaně zhoršuje snímání Kinectu? edit: pointy jsou na market place, ale k čemu konkrétněji? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asner Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 "[FAQ] Xbox live - Zeptej se, dostaneš odpověď" :D ... dva dny 0 odpovědí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 asner, ja som siel na britsky, cesky pred cca rokom vela veci nemal, tiez neviem, ci cesky marketplace ma akce na gold clenstvi, na bristkom mi to aktualne dava 2 mesiace za 2 libry.. a taketo akcie su tam casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Já mám český XB Live účet a jsem spokojený, myslím, že se hodně zlepšil. Navíc je možné platit již českou kreditkou, což nevím, zda není u UK nebo US účtů problém. Další věc je, že Games on demand musí být kompatibilní s regionem konzole, takže např. přes US účet pravděpodobně nebude stáhnout některé hry (alespoň mě to dříve nešlo a po migraci na CZ vše OK). Co se akcí týče, minulý týden jsem koupil 2 měsíce GOLD za 40,- Kč... ANO ZA 40,- KORUN ČESKÝCH NEKECÁM :wohow: Když vyšla Forza 4 demo jen pro Gold účty exklusivně, byla stažitlená i na CZ účtu, takže ta jeho "značná omezenost a ořezanost" již dle mého názoru není tak úplně pravdou, i když nevím, UK účet jsem měl už hodně dávno, třeba je teď také nějaký úžasný. Toť můj názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 len k tomu plateni, platim cez paypal s ceskou kreditkou,na UK ucte.. ale je faktze si tam musisvymysliet anglicku adresu:D region UK a CZ je ten isty, takze tam neni problem myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Chci se registrovat na Live, ale nevím jak na to, nechce se mi zadávat číslo platební karty. Jeden účet mám založený od vánoc, podařilo se mi na něm přihlásit na live a získal jsem měsíční gold účet zadarmo. Mám 3 měsíční kartu na live ale nemohu ji pro ten účet použít, chce to po mně právě údaj o pl. kartě. Nemohl by mi tu někdo poradit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 čau, kámoš si teď zřizuje livko a když se registroval nedal měsíc zdarma. Přeskočil to. Jde to ještě nějak udělat ? Nemohl jsem nic najít. No a pak jsem to zkoušel znovu a když jsem dal ten měsíc zadarmo tak to chtělo platební kartu údaje apod. A když jsem se já registroval nepamatuji si že bych něco takového zadával. Dík moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Chci se zeptat, když si koupím hru z Xbox Live, musím k tomu ještě koupit online pass nebo ten je zahrnut už v ceně? Když se jedná o digitální distribuci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Ano je soucasti distribuce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 ahoj, registroval jsem se na xbox live a přeskočil jsem možnost měsíční gold zdarma.. Nechtělo se mi zadávat údaje plat. karty. Jde to teď ještě nějak udělat? Nikde jsem to nenašel.. Děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukáš klimeš Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 zdarec lidi mám xbox a chcu se přihlásit na xbox live a nejde mi to píše mi to TOHLE TEST FAILED THERES A PROBLEM WITH YOUR CONNECTION SELECT MORE INFO A DESCRIPTION OF THE PROBLEM AND HOW YOUCAN FIX IT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EzZUUUUUUU Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Cau, potrebuju help. Nesel mi koupit live gold na mem uctu. Tak jsem zalozil novy a tam to slo. Jenze ted mam problem s achievementy, licencemi....Je nejaky zpusob jak prevest live gold na z jineho windows live ID? Linka je ted off a ja nechci zase vsechno nahravat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.