solary81 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 ked mam flashnuty xbox tak sa neda nijak prihlasit na xbox live neni to mozne nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Jde to normálně jako u neflashlý konzole, ale hrozí ti ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 a to znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Zkus hádat ... na blbou otázku, blbá odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 http://console-forum.net/tema/97776-faq-xbox-live-zeptej-se-dostanes-odpoved Podívej se hned na první stranu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 odkial mam zobrat heslo na prihlasenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Jaký chceš heslo ? Musíš se napřed s konzolí zaregistrovat a to heslo si zvolíš sám ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 zdravim potreboval bych pomoct s pripojenim na live nedavno jsem si poridil xko z 2ruky a vim ze jsem se pripojil na live z uctu predchoziho majitele tet jsem si prinesl hdd 250 a chtel si zalozit ucet ale hlasito ze mam NAT moderate vim ze pisete ze se to ma zmenit UPnP na enable ale ja jsem asi blbej nikde tudle polozku v routru nemohu najit mam Any data AWR501L nema snim nekdo zkusenosti mockrat dekuji VYRESENO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milaaa Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Zdravím, mám takový malý problém s připojením na xbox live, mám koupený Xbox od nějakýho dědy, tak tři měsíce a nyní jsem se chtěl připojit na xbox live, avšak nemůžu se připojit, píše mi to stále chybu s připojením, avšak jsem udělal vše co jste zde psali a nic nefunguje, nevím si již rady, zkoušel jsem i u kamaráda, nejde. Děkuji předem za všechny odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giricz81 Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Ahoj, mam dotaz ohledne DLC na neflashnuty konzoli. V pripade, ze se mi konzole odporouci do vecnych lovist (ani v servisu ji nedaji dokupy), budu muset zaplaceny DLC balicky kupovat ke hram znova, pri stahovani na nove konzoli, pod stejny profil? Nebo to funguje obdobne jako na steamu, ze se mi vse pri prihlaseni stahne znova pod dany profil? Predem diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Když se přihlásíš na nové konzoli na původní profil, tak máš poté všechny dříve zaplacené věci ke stažení již zadarmo ;). Jen si myslím, že při dalším používání čehokoliv takto staženého je nutné být stále připojený na LIVE, jistý si nejsem, ale i tak by to problém být neměl :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midar23 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Kouoil jsem novou konzoli slim a porad se nemuzu pripojit na live uz jsem procetl vse a furt nic.. mam router a net v poho jde media center mi funguje s PC.. Pouzivam wifi co je integrovana v konzoli.. Mazna neco s routerem?? Nevim kde se obratit kdyz tak prosim nejaky odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Podívej se , jestli nemáš v nastavení LOCALE Czech Republic . S tím se nezaregistruješ - musíš si to změnit na US - potom ti to půjde . Potom si to zase změň zpět , protože by ti nešly hry v cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chicharito Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 pise to: xbox live signup is currently unavallable. Pleas try again later. ( tu druho vetu chapu ze to mam zkusit pozdejc :D ) ale nwm co bych mohl delat spatne? cau prosimte jak si to vyresil mi to dela to samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista86 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Zdravím, koupil jsem si xbox live gold, zadám kód a chce to po mě adresu. Nevím co bych teď měl udělat, abych něco nepo...l! Děkuji za radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 zdarec, ten live na mesic zdarma po registraci funguje? poprve jsem se dnes prihlasil na live a jelikoz se neslo regnout na konzoli tak sem se regl na pc a pak se jen na konzoli prihlasil a hned me to hodilo ze mam xbox live silver ..zadny gold tam na vyber nebyl...jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 zdarec, ten live na mesic zdarma po registraci funguje? poprve jsem se dnes prihlasil na live a jelikoz se neslo regnout na konzoli tak sem se regl na pc a pak se jen na konzoli prihlasil a hned me to hodilo ze mam xbox live silver ..zadny gold tam na vyber nebyl...jak na to? tak jsem to zkusil jeste jednou v noci a s hotmailem a uz mi to dalo gold na mesic.. byla chyba nekde u nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Zdravím,snažím se stáhnout s xbox live gta san andreas,ale pise mi to něco o regionu,najde mi stáhnout žádná hra která byla určena na starý xbox.Čím to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Zdravim.Mam problem,kdyz chci pripojit 2xboxy,zaroven na LIVE,tak mi nejde ani jeden. Kdyz pripojim jeden,tak v pohode muzu parit,ale jak pripojim druhy pres router,tak mi spadne net. Mam od UPC 10MB,tak si myslim,ze rychlosti to neni,ale tou IP adresou. Muzete mi nekdo poradit,jestli je to vubec mozne,zprovoznit obe xka na live? Zkousel jsem menit rucne na jednom koncovy cislo ip adresy a stejne to neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Uz se zadarilo. Nejspis byl problem v tom,ze jedno xko bylo pripojeny pres wifi a druhy kabelem do routeru. Pripojil jsem obe xka kabelama do routeru a ono to fungovalo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Zdravim,chtel bych se zeptat,jesli je na novym Xku mozno hrat hry pouze pres Wifi jako u PS3,nebo pouze pres LIVE. Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Jak máme rozumět otázce ? Na co se vlastně ptáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Jak máme rozumět otázce ? Na co se vlastně ptáš ? No kdyz sem mel PS3,stacilo hrat online pres wifi,zadarmo. Tak me zajima,jestli to stejne funguje i u Xka,nebo jestli si musim platit LIVE abych mohl byt stale online. Snad uz sem to napsal lip :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 No kdyz sem mel PS3,stacilo hrat online pres wifi,zadarmo. Tak me zajima,jestli to stejne funguje i u Xka,nebo jestli si musim platit LIVE abych mohl byt stale online. Snad uz sem to napsal lip :DAby si byl online, tak nic platit nemusíš. Pokud chceš hrát multiplayer tak si musíš zaplatit GOLD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Aby si byl online, tak nic platit nemusíš. Pokud chceš hrát multiplayer tak si musíš zaplatit GOLD. Diky moc,presne to sem potreboval vedet. Musim rict,ze to Windows nemaj moc dobre vymysleny s tim LIVE. PS3 je v tomhle ohledu lepsi. Radsi si zahraju zadara pres wifi nez mit Xko pripojeny na net a jeste k tomu si platit GOLD :( A jeste se chci zepat,na jak dlouho mi ten GOLD vystaci kdyz bych chtel hrat MP kazdy den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.