Luckass Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 máte někdo problém s pingem při hře online? už jsem tam i něco postoval, tak snad ti to pomůže. (doufam ze timto odkazem nic neporusuji) http://www.nhlko.com/index.php?m=topic&id=50410 neco k routerum atd. http://www.nhlko.com/index.php?m=topic&id=49050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlais Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Diky moc...a ja uz chtel menit net a stejne by mi to bylo k hovnu..mam 30mega optiku a stejne to nevali,jak ma...nevis nahodou,jestli tyto problemy resi i u xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlais Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Nevite nekdo,podle ceho se v easports lize urcuje domaci tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 domaci tym se urcuje nahodne, je to ten na prave strane. pokud hrajes online, tak je asi lepsi hrat jako domaci (jsi host a jede ti to lip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlais Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Ji,to vim...jen jsem chtěl vědět,jak se to určuje,abych kdyztak nemusel čekat 19 pokusů,nez jsem domácí...neni to třeba podle pořadí v tabulce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 ne, je to vazne nahodne (proste to neovlivnis, to by pak mohl delat kazdy a nemelo by to logiku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libornejdek Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Chci se zeptat jestli jde v NHL 11 hrát na obě strany střídavě jako v pravym hokeji. Zdá se mi že hraji furt na jednu stranu jde to někde nastavit nebo? A jak hrát třeba turnaj a dojít s mým týmem až pro trofej a nebo play off abych viděl strom play off a dostal se do finále, prostě abych vyřazoval týmy. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Prodam svuj HUT tym jestli ma nekdo zajem. Sou tam velke hvezdy. Na pozadani vypisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
youngblood Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Zdarec. Měl bych pár otázek, co se NHL 2011 na PS3 týká... Lze v této hře nastavit vlastní ovládání? Tím myslím, jestli se dá libovolným tlačítkům přiřadit libovolná funkce, jako tomu bylo u většiny předchozích dílů na PS2. S ovládáním, které je přednastaveno se nějak nemůžu skamarádit. Založil jsem si svoji sezonu, vložil vlastní hudbu, připsal své hráče, z 16-ti zápasů mám16 proher. Vůbec se mi nedaří bodyčky, odebírání puku soupeři, o skórování nemluvě, apod. NHL hraji už od roku 1997, ale do tohoto se nějak nemůžu dostat. Díky za jakékoliv info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 vlastní ovládání přímo jak popisuješ zde měnit nejde. i když se tam přímo jmenuje "vlastní" ovládání. jestli plánuješ hrát NHL11 dlouhodobě tak se rozhodni pro jedno : výchozí nebo klasika Výchozí je podstatně náročnější. Klasika je "klasika" :), trojúhelník je bodycheck, čtverec a kolečko střelba, X je nahrávka a přepínání hráče. Klasika je prostě snazší ale zároveň zde nemáš např. nadzvednutí hole / hákování a ještě pár věcí které u více hokejového "výchozího" ovládání jsou. Kličky se dělají přes stejně u obou (přes L1). Osobně se od NHL10 mučím z výchozím, ale už jsem to za těch několik tisíc zápasů zvládnul :) Klasika je lehčí, víc arkáda řekl bych - Výchozí více hokejové, těžší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
youngblood Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Zdravím Luckasse. Díky za odpověď. Dnes jsem se do toho trochu opřel a zjistil, že jeden z problémů byl v tom, že jsem se řídil podle ovládání, které bylo popsané v menu samotné hry. Pak jsem nahlédl do knížečky(herního manuálu) a v několika věcech našel nesrovnalosti. Ovládání mám nastaveno na "výchozí" a díky popiskám, které jsou uvedeny v manuálu, to začínám zvládat, i když to bude delší a těžší cesta. Jak sám říkáš. Ovládání je dobré, celkem reálné, jen se do toho řádně dostat. Pro příklad musím uvést, že podle ovládání(stále mluvím o "výchozím") uvedeném v menu hry, není ani uvedeno, čím a jak udělat obyčejný bodyček. V samotném manuálu je pak jasně vysvětlená účinost pravé páčky... Další velký rozdíl je např. co se buly týká, atd... V každém z předchozích hokejů jsem vždy obtížnost nastavoval na nejtěžší. To samé jsem udělal i tady. To byla druhá chyba. Nové a těžké ovládání a do toho velká obtížnost. Srazil jsem ukazatele a obtížnost samotnou a je to určitě o něčem jiném. Takže hurá do toho a přeji hodně herních úspěchů, i když Stanley Cup bude muset letos ještě počkat. A to, že ovládání nelze upravit podle sebe je opravdu překvapivé. U tak propracovaného hokeje zváště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koma1468625274 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Zdravim :), mám takovej problém koupil sem si hdmi kabel, a grafika NHL11 výborná, ale když zapnu zápas tak mám nastavenou kameru led, jako sem to měl dříve bez hdmi, ale ta kamera led je úplně jiná s hdmi je daleko z větší výšky a to mě nesvědčí..už sem si přecejenom zvykl na tu nizsi kameru..nejde to nějak nastavit ..priblizit ?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 ano, nastavení pohledu kamery je zde několik. doporučuji ti během zápasu proti CPU vyzkoušet různé možnosti. Změnu kamery provedeš takto: Moje NHL11 - Nastavení - Nastavení hry - a pak si tam R1 přepínáš až na Nastavení zobrazení. Osobně hraju na "Horní" (pohled), máš přehled. Ale každému sedí něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verny777 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Hledam hráče do mého týmu... Nejlepe LK,PK,PO,LO,B pište sem nebo na PSN:verny777 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasi7 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Ahoj jestli nekdo chce hrát NHL 11 nebo FIFU 11 na ps3 online Tak se podívejte na stránku www.gameway.cz jedna z nejlepších stránek na PS3 Začíná nová soutěž !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Potřeboval bych nějakého obránce do klubu. Hrajem celkem slušně řekl bych. Pokud někdo má zájem napište mi na na PSN. Nick v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 kdyby si někdo chtěl zahrát přátelák tak si mě přidejte rád si zahraju :) PSN nick fana_cZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NickGold22 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Když hraju ranked game a před koncem se soupeř odhlásí. Přičtou se mi body? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 ano, hra se ti započítá jako normální vítězství. Jen dostaneš méně těch EA bodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Zdravim byl by zájem o NHL11 turnaj ?? http://console-forum.net/tema/112057-turnaj-v-nhl-11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jak zařadit vytvořeného hráče do týmu? V editaci zvolím profi tým, uložím, ale v týmu pak není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Nemáte někdo problém s připojením do hodnocené hry online? Příklad: Pozvu známého do hry, hodnocená. On dá připojit ale při pokusu spojení to vždycky spadne. Když dáme nehodnocenou hru tak to valí. NEACHÁPU!! Zkoušeli jsem to snad dvacekrát. Nemá někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Zdravím nevíte někdo jestli hodnocení hráčů je stejné jako ve 2010? Tedy overal 50 - 100, nebo konečně jako u FIFY 0 - 100. A jak moc rozsáhlé je vytvoření svého hráče, snad to není jako v minulém ročníku??? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Jak je možné zvýšit úroveň? Nějak jsem na to ještě nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Jak zařadit vytvořeného hráče do týmu? V editaci zvolím profi tým, uložím, ale v týmu pak není! že by nikdo needitoval hráče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.