folty.hans Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 kdy: 25.7. ve středu v 12:30 kde:před KFC v Liberci co s sebou: nabité psp, dvd s hrama (beru notebook) a peníze :) kdo de: FOLTY.HANS, TEKKEN90, MAREK 2080, WIVER, THEME, KOŘAS kdo se ještě přidáá??? tak po vzájemné dohodě s některými uživateli sme se dohodli na uspořádání srázku v Liberci........... šlo by to příští týden, kdy přesně si napište, mě je to srdečně jedno, nikam nejedu, tudíš se budu řídit podle vás, kdy se to komu hodí........ místo bych na sraz bych navrhoval KFC či MCDONALD (budem se opičit po chlapcích z Brna :cheesygrin: ) to aspon ví všichni kde to je, poté můžeme jít kamkoliv do hospůdky třeba na pívec, nebo kamkoliv jinam......... zatím by šli: FOLTY, THEME, TEKKEN (doufám že přijede, i když nemá psp ), MAREK 2080, KOŘAS .... kdo další, dyžtak pište, myslím že lidí z Liberce a okolí je tu dost.......... pište připomínky, nápady, názory ať to můžem dát do kupi :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 folty no přijedu (snad :D)...ale ještě bych počkal .....PSP bude brzooo !!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 tekken: no tak to může bejt ke konci tejdne, kdybys do tý doby něco sehnal bylo by to super........nebo přijed zatim i tak, a pak můžem vymyslet další srázek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Jojo,už to mám v hlavě od začátku prázdnin.Takže přístí týden...Třeba úterý,středa,čtvrtek?Mě je to vážně fuk.Jsem ready...Takže co s sebou: - PSP (to bez debat) - Nějáký peníze (kilo stačí) - Celej volnej den (aby po hoďce někdo neodešel,že musí jít se psem...) To je snad vše...Já bych to uspořádal tak něják na tu 13:00 do 17:00. Místo je mi fuk...Už se těšim panstvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 jo zapoměl sem, že vezmu notebook, tak si dyžtak hry hodte na dvd a můžem je tam naházet :thumbup: btw. nemá někdo dvě psp?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 No já ne,ale s těma DVD je to good...Mám 8 DVD,takže her a filmů je dost. EDIT: Jo,ale bude problém s bateríí..Nemyslím,že to vydrží 5h v kuse hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 taky mám pár her jen je vypálit :lol: btw: PSP sem měl dvě..už nemám ani jedno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Jo pánové...Jenom pro přehled.Kolik vám je...Mě je 15 v říjnu 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 mě je 13, ale jelikož jsem z Plzně (Hlavní město světa) a ne za Liberce(prdelákov;)), tak asi nebudu žádanej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 No pokuď si chceš zajet,tak vítanej budeš,proč ne...Čím víc,tím líp,ale né zase aby nás bylo 20...To by se zase dělaly crew třeba po 5 idech a to není dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 el-barto: trochu OT ne? :dozey: jinak mě je 16 už nějakej ten pátek :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 mě bylo 16 je mi 17 bude mi 18 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Snad nám to pivko prodaj... :hurted: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 theme....no vim o hospůdce kam chodíme furt, je to na terásce, je to pěkně zapadlí a paráda, uplně v pohodě nalejou :thumbup: jinak tak jakej termín??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Střda 25.7. v 13:00 před radnicí? Na terase paráda,ale hlavně,ať to tam moc nešajní...Chtělo by to spíš přítmí,ale to už jsou detaily...Je to jedno kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Tak me nezapomente pripsat....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Neboj... Máte teda ve středu 25.7. od 13:00 čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 tak konečné rozhodnutí : STŘEDA 25. 7. V 12:30 U KFC (PŘED KFC) , dáme rychlej oběd a pak si pudem vyzvednout TEKKENA k nádražáku a pak někam zajdem posedět, vim o jedný fajn hospůdce ale domluvíme se na místě........... theme nechceš vzít vodnici? :) takže psp s sebou a penáze, to je jasný, vemte i dvd s hrama, já beru noťas..... howk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 PLATÍ budu tam. Kdyby byl tabák,tak můžu,ale nemám tabák...A je velká jak kráva,tak jestli jí tam dovolej...Prosimtě jak to víš,že jí mám? (jinak tabák 115Kč) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 zminoval si se o ní v jednom topicu :) aha no škoda no.............ale tak nevadí důležitý je psp ne? i když .......... :lol: btw. kdyby někdo měl kamaráda s psp, pučte si at můžeme půjčit tekkenovi a kořasovi...... :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Hele napiš jestli jí mám vzít s sebou nebo ne,můžeme se kdyžtak složit,když jí budete tolik chtít...Je to asi 25Kč na 5 lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 theme....no vim o hospůdce kam chodíme furt, je to na terásce, je to pěkně zapadlí a paráda, uplně v pohodě nalejou :thumbup: jinak tak jakej termín??? bez urazky, nechcu se vam do toho plest, ale na terase se vam v tom vedru na PSP roztecou displeje... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 bez urazky, nechcu se vam do toho plest, ale na terase se vam v tom vedru na PSP roztecou displeje... :/ No my bysme se s pspčkama na slunci zrovna nevystavovali, tak snad ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Jj to je logické... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Hele hoši máte zájem o tu vodní dýmku? Složily by jste se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.