bender0088 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 cau. koupil jsem si xbox slim 250gb. a kdyz sahnu na jednu stranu (tam kde NENI HDD) tak citim takove brneni, vibrace. je to normalni nebo s tim xboxem neco je? prosim o odpoved. diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Mělo by to být normální ... může to zůsobovat i mechanika nebo větrák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 To bude nejspíš mechanika, větrák by vibrace nevydával pokud jsou větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bender0088 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 takze to teda je normalni? a jeste zadny cd jsem do mechaniky nevlozil jeste zadny nemam ale to muze vibrovat i bez cd ne? pls odp. diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Prostě je to normální, nevim co vyšiluješ. Vibrace jsou známky toho, že se tam něco pohybuje, že to funguje ... je to jako kdyby jsi se divil proč tluče srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Vlastne coho sa obavame? Nemame na spotrebice 2 roky zaruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Vlastne coho sa obavame? Nemame na spotrebice 2 roky zaruku? Přesně ... jinak žádný CD? nechápu xko bez her :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bart23 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Hej ja mam slimaka taky a dela mi to taky to je normal ale jako až uvydim prydavnej vetrak na slimaka tak ho koupim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Hej ja mam slimaka taky a dela mi to taky to je normal ale jako až uvydim prydavnej vetrak na slimaka tak ho koupim :D uvydim prydavnej prominte ale to by takhle nenapsal ani prvnák!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Hej ja mam slimaka taky a dela mi to taky to je normal ale jako až uvydim prydavnej vetrak na slimaka tak ho koupim :D Myslis, ze sa bude aj na X360S predavat pridavny vetrak? Potom mi to uz hlava nebere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bart23 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ale ja mam posranou slovenskou klavesnici a nebudu psat po r i protoze po r se pise y kdybych mel hček tak napisu i AA proc ti to hlava nebere kdyz se prehryva jak krava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 A je to tady :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 AA proc ti to hlava nebere kdyz se prehryva jak krava No asi právě to, že je to nová verze konzole a měla by se, jak ty píšeš, přehřívat :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Hádat se tady přeci nemáme zapotřebí ... všichni víme, že Valhalla se vypne pokud hardware dosáhne nebezpečný teploty. MS si nemůže dovolit zase nějakej skandál s přehříváním, takže je snad víc než jasný, že si to pohlídali. Jak už jsem řekl, ty vibrace jsou normální, není se čeho bát, navíc máš pojistku v podobě reklamace jak říká trezzor. Protože se nám tady rozjíždí menší hádka a autor topicu už odpověd dostal, dávám lock. Pokud by byla ještě nějaká otázka, PM a já ho odeknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bender0088
cau. koupil jsem si xbox slim 250gb. a kdyz sahnu na jednu stranu (tam kde NENI HDD) tak citim takove brneni, vibrace. je to normalni nebo s tim xboxem neco je? prosim o odpoved. diky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts