Hojas86 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Nikde sem tu neviděl ani zmíňku o cintru já to používám už delší dobu a je to celkem good :D pro ty co neví je to animace při zapínání psp tady je radši ještě video :D http://www.youtube.com/watch?v=gs1UXN6J4p8 Můžete si tam dát jakékoliv video ve formátu pmf v délce max 30sec. víc jsem neskoušel takže můžete použít jakýkoliv gameboot tady máte menší výběr z paku od myscha(snad se myschoo nebude zlobit...) : http://www.mydatabus.com/4z/mbmanz.fx/myschoo/GamebootPack_by_myschoo.rar Jdem na to není to nic těžké: Stáhnite si tento pack a na nakopírujte ho na kartu přesně podle už vytvořených složek: http://dl.qj.net/Flash-free-cIntro-Mod-for-CF-3.00-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12248/catid/151 Jak budete mít jděte do recovery a tam do configuration a nastavte tam viz. obrázek: A to je vlastně vše animace měníte ve složce psp/system/intro/intro.pmf Mělo by to jít na všech CF.... testoval sem to na 3.40 OE-A a na 3.52 M33 a jde to bez problému avšak na 3.30 OE-A to nefunguje nevím proč. !!!NEFUNGUJE NA 3.90M33!!! funguje opravdu jenom na 3.40,3.52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Newim proč, ale nejde rovnou to XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 jak rovnou to xmb ? jako probehne animace a nenajede menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Animace neprojede rovnou naskočí menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 aha aneskousis to nahodou ze vypnes recovery myslis ze pujde animace? protoze ono to z recovery nejde jenom kdyz vypnes psp a zapnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 NE komplet vyplý PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 hmmm skontroluj jeste slozky jinak co mas za video? muzes hodit link ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Zkoušim ty od Myschoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 me se stalo ze nektery nesli ale vetsina sla.... skus primo s toho packu co je nahore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Vono nejde ani to co tam je v tom tvym raru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 to je divny :D jeste me napada mas nastavenej kernel na 1.50 EDIT: uz vim ja v tom packu mam slozku sytem a ne system :D hned to spravim :D omlouvam se :D Edit2: opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 jj..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 uz t normalne funguje kamo?Ze bych tu zkusil...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 hele tak to tvy intro z toho tvyho packu mi de ale z toho druhyho packu mi nejde ani jedno kernel mam normal 1.50 a kdyz to zapnu pise mi to v levym hornim rohu FAILED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Tohle je hodně hodně starý ale díky za připomenutí už jsem na to zapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Proč to nabíhá jen při startu psp.Chci aby to tam bylo i při spuštění hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 gazza:vetsina v tom packu od myscha mi sla nevim v cem je problem.... Petersss:muzes si to dat aji pri spusteni hry ale to je zas gameboot to je neco jineho v tutorialech najdes navod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Proč to nabíhá jen při startu psp.Chci aby to tam bylo i při spuštění hrynewim jak to je tady u toho 3.51M33 ale u 3.40oe kdyz chces jiny videjko pri spousteni hry musis nakopcit gameboot.pmf do vsh/resource ve flash0.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 driv jsem to taky pouzival, ale uz od 3.03OE mi to nefungovalo a myslel jsem ze uz to ani nikdy fungovat nebude, tak jsem se na to vykaslal a uz se k tomu asi nevratim... je to sice pekny mit klipek pri startu psp, ale na druhou stranu je to dost neprakticky v tom, ze to celkem o dost prodlouzi dobu nacitani a navic mam vlastni coldboot a jsem s nim celkem spokojenej :) kdo vi?... treba nekdo udela gameboot z kteryho budu hotovej tak, ze se na nej vzdycky rad podivam i pri startu psp :) 2 Hojas86: thx, tutorial se vdycky hodi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sAintRK Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Hojas86 ako sa vola to tvoje celkom sa mi paci THX ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 to moje myslis s toho packu? je to ps2 boot intro nebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sAintRK Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 tak ale v tom packu boly 3 dalsie :D tak s ktoreho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rk3lf Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 hej hosi pls jak se jmenuje ten gameboot v tom baliku jak je na tom 1 videu? jak je tam ta krev.Pls poslete mi nazev na pm dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 prince claw and slash nebo nějak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik007 Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 jde to i na slima??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.