Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Spíš dát víc "open" pro závodníky, aby si mohli vybrat své auto, podle sebe nastavené do určitý třídy (A, S, R3 ....) ? //edit: určitě by to bylo lepší do určité kategorie jak píšu ^^. V F1 taky nejezděj za jednu značku s jednou formulí, to samé víc podobný Forze třeba závody DTM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Tak se taky zapojuji, omlouvám se za kvalitu, foceno Mobilem,snad postačí :)... http://nahrejto.cz/files/42287142584175977726.jpg http://nahrejto.cz/files/08886650002915938024.jpg http://nahrejto.cz/files/47316678707910524967.jpg http://nahrejto.cz/files/45382727993132114643.jpg http://nahrejto.cz/files/32708752773530725294.jpg http://nahrejto.cz/files/71430106930357435836.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 nedela mi to problem ... jestli priste chcete vic open neni problem... ze zacatku zase lidi psali spis o jedno dany auto tak sem myslel ze todle vam bude sedet vic ale klidne neni problem.. ;) takze hodim hlasovani pro class .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 no to je jeste lepsi dej hlasovani pro class a trat vyber ty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 nechal bych to na jednom danym autě pro všechny, je to potom víc o skillu :) hlasování pro class jo, ale ať pak vybere daný auto zas suchac ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 jj presne tak class my auto suchac ale tak neni to jen o skillu ale taky o tom jak kdo umi s nastavenim auta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 tak se domluvte... co byste chteli vic a pak dejte info :) zatim to beru tak ze az se zvoli class... tak si kazdej muze vzit libovolny auto z class... pokud budete chtit abych zvolil ja tak neni problem... ale kazdymu se libi neco jinyho .. proto se domluvte a co se bude libit vic tomu se podridim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 JÃ jsem pro anketu na class a auto z class by vybral suchac500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 No mě je to jedno, mě spíš šlo o to, že tady nevidíte jestli někdo podvadí v nastavování auta (už tady na mě někdo narážel, jestli si upravuju auto) a tím vlastním autem v jednotlivé třídě si to můžeme upravit jak chceme a tim to padá. S každym autem se jezdí jinak, proto jsem to tak chtěl a vedle třeba 3 závodů "open" dát jeden se stejnym autem, aby teda byl vidět víc "skill", ale jak chcete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Taky jsem pro anketu na class a auto nechat na suchacovi :) Neni to o tom, aby "skill" byl vidět, ale prostě mi to přijde lepší, všichni budou mít stejný podmínky. Ale jestli chcete, klidně mimo normální časovky nějakej ten "open" dejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 zinglbee nerikam ze mi to vadi .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 nevim kolik nas je, ale podle me by byly lepsi ty zavody-tak by se nepodvadelo a bylo by to i zazivnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemapn Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Kua, vcera si domrvim dvd a dnes ho ne a ne sehnat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Fajn, mohlo by to se to právě nakombinovat, jeden ten a jeden ten ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 ok necham dojit hlasovani o tomdle... uvidime co vyhraje za classu ... nasledne z toho vyberu auta (2) ktery si budou moct konkurovat... a naslednej zavod bude open ? s tim ze trat bych zase vybral ja ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 to by zas meli nevyhody ty offline hraci :/ jako ja :D ano trat vyberes ty stejne jako auta z classu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 ja jsem taky off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 ok necham dojit hlasovani o tomdle... uvidime co vyhraje za classu ... nasledne z toho vyberu auta (2) ktery si budou moct konkurovat... a naslednej zavod bude open ? s tim ze trat bych zase vybral ja ok ? Tak tak, paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 suchac: jojo, tak to je dobrej kompromis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemapn Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Tak dvd jsem rozleštil, chytlo se a výsledek? 57:146 Kdo jezdíte online?? Přidejte si mne do friends:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Demoverze Stiga se opět ukazuje, 56.438.. :D Od středy to propukne.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 o cem to mluvis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 To je takovej sranda-souboj se Zinglem.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafioso Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 tohle je narez pico , jak kdyby ti ho kuril vetnam ze zadu , proste pecky a bezte se vysrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 tohle je narez pico , jak kdyby ti ho kuril vetnam ze zadu , proste pecky a bezte se vysrat ??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.