suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 fajn ok... gemapn neboj uz mam neco v planu ;) takze pravidla pro open: jezdete si s jakym autem chcete... ale s danym autem muzete uploadnout cas jen 1x ;) gemapn to me taky napadlo.. ale pecu na to at je to svobodny jak to vsichni chtej.. ;) napadlo me defakto ale presne to sami :lol: Citovat
Fajn Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Další UP k druhej časovce 55,953 http://2i.cz/6cee85af7c Citovat
gemapn Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 OK beru na vědomí. Jakmile postnu čas, už ho s tím samým autem nesmím změnit. A co když někdo bude okupovat celou tabulku s různejma autama? :D Bude se asi brát jen nejrychlejší čas toho člověka ne? Citovat
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 samozrejme... a ted uz konec debatovani nad openem a jdete tunit a testovat :P lehce po 8 oznamym trat ;) Citovat
Mazwor Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Promiň, že do toho ještě zasahuju, ale nebude uplně nejjednodušší zveřejňovat v tomhle topicu pouze časy a screeny ti odešlem do PM, tudíž nikdo kromě tebe nebude vědět s jakými auty jsme časy zajeli? ;) Budeme pořád vědět o nejlepším času a mít hranici na překonání, ale auta by se zveřejnila až po skončení jednotlivých časovek :). Co ty na to? Je zde však jedna nevýhoda a to, že ty bys pak věděl s jakými auty jezdíme a měl oproti nám výhodu no...ale vyřešit by to snad nějak šlo, třeba by se i našel někdo, kdo by screeny kontroloval a nejezdil ;). Citovat
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 mazwor je to dobrej napad udelame to takle zverejnim jen casy... vyhodu mit budu ale vzhledem k tomu ze to organizuju nemam zapotrebi podvadet ;) takze tady ta nevyhoda by odpadla ;) stejne si to zajedu 1-2x a pak na to pecu ;) Citovat
Jeniczech Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Kubo, ego jsem si nehonil.. Omlouvám se, jestly to tak vyznělo.. Prostě jsem pro srandu napsal to co jsem napsal. Jinak, pokud vracíš čas, tak se ti to pak nezapočítá do nejlepšího kola a tudíš jakoby neexistoval. Citovat
xtommyx2 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 mazwor toho bych se mohl ujmout ja kdyz mi to nejde vyfotit tak nebudu jezdit Citovat
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 mam napad.. vyreste si to a kdyz se na tom schodnou vice mene vsichni tak mi dejte vedet ;) .. abych to nemusel furt menit :) Citovat
Jeniczech Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Suchy.. Tak skoro jsem to dostal pod 56.. 56,038 Jo, a umísti prosím toho jakubgaluszku tam kam správně patří.. :D :D Neber to zle, vždyť de o prču kubo.. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 si debil...kdybych mel vic casu tak taky mohu zajet lepsi cas ale nestrkal bych ti to pred hubu jak ty jinak co teda furt se to tu micha co treba napsat co se muze a nemuze...nechal bych to tak VYBEREŠ SI AUTO CLASS B ZAJEDES S NIM A DAS SEM SCREEN ALE PAK UZ SEM UPDATY CASU MUZES DAVAT JEN S TIM SAMYM AUTEM.. Citovat
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 picham na vas vzhledem k tomu ze by kazdej delal neco jinyho ... tak je mi to jedno a neudelam zadny pravidla... a jezdete si kazdej s cim chcete .. ;) Citovat
Fajn Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Já myslel, že už to bylo dohodnutý... :D Citovat
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 to bych se tu mohl dohodnout s kazdym... ;) kazdej chce neco jinyho.. a pokud tady budou vsichni davat navrhy jak by to udelali tak na to pecu.. a nebudu delat zadny pravidla a budu se spolihat na to ze ma kazdej jinej vkus a pokud budou chtit co nejvic zabavy tak se budou snazit nekopirovat .. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 JEZIS SUCHAC PROMIN TY SI BLB?!CO MUZE NEKDO OKOPIROVAT MAX TYP AUTA TO JE VSE NEVI CO TAM MA ZA TUNING A NEVI JAK SI AUTO NASTAVIL... proste sepis pravidla a dej je sem a neposlouchej je ty tady tomu velis .) Citovat
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 po 20 hodine dostanete trat a delejte si co chcete ;) ... a kubo ty se krot ... zacinas me lehce srat :lol: jo a blb se snazim nebejt ale zatim mi to nejde :cry: :lol: Citovat
Jeniczech Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Kubo, kdybych měl víc času, tak jsem také pravděpodobně hodím čas okolo 55,5.. Ale ten bohužel nemám. Jsem rád, že jsem se včera a dnes konečně k forze po čtrnácti dnech dostal.. A to mluvím o cca. 30 min denně.. Na víc prostě nemám čas. Ale nenapadej mě pořád. Omluvil jsem se ti, že jsem nechtěl aby to tak vyznělo a dál už to nemá cenu řešit. To že jsem tam napsal a vrať ho tam kam patří je myšleno stejně, jako si to před tím napsal ty.. ;) Citovat
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 fajn trat dam driv.. aby se tu uvolnilo napeti a vy mohli vypadnout k forze :lol: Silverstone kratka 2,64km (tusim :) ) takze si to uzijte ;) screeny normalne sem.. je pravda ze se okopiruje max typ auta nic jinyho :) vysledky druhe casovky prijmam normalne do 20 hod. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 jinak já bych to zrychlil to příjmání času at tu encekam 3 dny :D a od priste bych kaslal na open race:D je to vic o tom jako to kdo umi s nastavenim nez skillu Citovat
Jeniczech Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Jako s tím nastavením má kuba asi pravdu.. Znevýhodňuje to již tak znevýhodněné lidi, kteří nemají tolik času. Dále to znevýhodňuje ty, kteří nemají live (zase já.. :D), protože nemůžou omrknout z tabulek, které auto je nejvýhodnější a dokonce se dá tuning stáhnout, člověk pak může dokoupit díly a má hotovou káru, kdežto člověk kterej začíná od ničeho to musí hodiny testovat.. Ale závod už odstartoval, takže podmínky příjmám. Nicméně do budoucna to asi není nejšťastnější řešení.. Citovat
suchac500 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 ono spousta lidi (jako napr. ja) na nastaveni vozu moc nesaha :) takze bych to zas az tak nebral jinak... opravdu si myslite ze kdyz tu nejde o nic... tak tu kazdej travi tejden tim ze si nastavuje auto ? ;) ale no tak... jinak tento zavod je o 48h gold (:lol:) .. takze GL vsem ;) Citovat
jakubgaluszka Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 prave ze saha (navic o gold :D) a jinak si ho muze stahnout primo na trat primo pro auto... :/ takze tohohle kola se nezucastnim... kdy bude dalsi EDIT nejde o to jak dlouho si ho nastavuje ale jak si ho nastavuje muze jen 5minut...a udela dobry setup nebo 10sekund a stahne :D ja osobne bych byl proto aby si zvolil auto i trat :) Citovat
gemapn Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 V tom pripade auta v serii Jinak jak jste na tom? Já zatím slabota - 1:00.830 Jinak rekord na téhle trati s B je těsně přes 58s To si to všichni šušňáte na později? :D Citovat
gemapn Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2010 Tak co je? Jste všichni umřeli? Či co? Citovat
Jeniczech Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2010 Neumřeli.. Prostě člověk sotva našel čas na závodění.. Na tunění prostě není čas.. :) Nevím, alespoň mám ten pocit. Možná by to suchy chtělo zúžit na nějaké auto bez tuningu.. Čím víc komplikované, tím míň lidí bude hrát. Hra má dost aut a tratí na to, aby se nedostavil stereotip (samozřejmě myšleno v možnostech forzy 3.. :D). Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.