Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Racing Club Forza Motorsport 3 :) / 3. casovka - open - 48h gold

suchac500

Recommended Posts

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zingl: Já nevyšiluju.. Jen jsem říkal důvod, proč se podle mě nyní neúčastní lidi. Pokud je závod open, pak je to strašně moc o tuningu, na kterém jsem třeba osobně strávil dva až tři dny abych se mohl dotáhnout na svět. Naproti tomu se dají hotové auta koupit třeba za 200-300 tisíc, což není nijak moc. Pro lidi z livkem je to o tom koupit hotové auto a rovnou jet, lidi bez něj ani pořádně neví, které auto je pro trať nejvhodnější.. No a tak se na to hodně lidí pak vybodne, protože budou tunit jak blázni a časi budou o 3-4 vteřiny horší.. Jako o víkendu si čas i tak udělám, ale není to nejšťastnější řešení, to je celé co jsem chtěl říct, tak to zase nedramatizuj, jak kdybych napsal God knows what.. :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne tak uz takhle nemam cas jsou prazdniny tak uzivam...

a musel bych

1.vybrat auto

2.vydělat na auto

3.vydelat na tuning auta

4.testovat setup

5.zajet kola...

a to je na par hodin...

jak tu zaznelo predemnou

CHTELO BY TO JEN ABY SUCHAC DAL TRAT A AUTO(MY V HLASOVANI JEN VYBRALI CLASS)

Odkaz ke komentáři

Zingl: Já nevyšiluju.. Jen jsem říkal důvod, proč se podle mě nyní neúčastní lidi. Pokud je závod open, pak je to strašně moc o tuningu, na kterém jsem třeba osobně strávil dva až tři dny abych se mohl dotáhnout na svět. Naproti tomu se dají hotové auta koupit třeba za 200-300 tisíc, což není nijak moc. Pro lidi z livkem je to o tom koupit hotové auto a rovnou jet, lidi bez něj ani pořádně neví, které auto je pro trať nejvhodnější.. No a tak se na to hodně lidí pak vybodne, protože budou tunit jak blázni a časi budou o 3-4 vteřiny horší.. Jako o víkendu si čas i tak udělám, ale není to nejšťastnější řešení, to je celé co jsem chtěl říct, tak to zase nedramatizuj, jak kdybych napsal God knows what.. :D :D

ano presne tak my lidi z livu si vsechno stahnem a vas kuli tomu nakopem.. ne opravdu zkus trochu uvazovat ;) ...

jinak ja openy delal kuli vam.. nadruhou stranu aspon dostane gemapn golda zadara ;)

jinak souhlasim se zinglem brecite uplne zbytecne...

koupite auto > rychle vylepseni > B ... zabere vam to 10 vterin... - opravdu tady janikova teorie.. ze kazdej detail hledame na livu abysme byli fakt cool je spatna..

Odkaz ke komentáři

promin ale penize se nevydelaj za 5 minut

a zingle ano 60 ale taky trva 30minut...a nejedes jeden ale cely turnaj

a fakt nemam cas na to tunit auto a pak ho nastavovat abych nebyl pozadu za ostatnima

a je kurva rozdil delat si auto sam nebo si ho stahnout..tenhle open system je ...

suchac ser na to co chtej ostatni nech tak jak to bylo ty vybiras trat i auto a tecka...ale jak chces

ja osobne se budu ucastnit jen tech zavodu kdy vybiras auto a trat ty open nejezdim kdyz uz si v kariere vydelam prachy nebudu je cpat do auta ktery vyuziju jednou...:D

ja kdyz najdu cas tak rozhodne nechci travit cas tak ze budu jezdit s R1 zavody pro prachy(nesnasim tyhle auta pro me to neni zavod)abych mohl vytunit auto po jeden zavod

Odkaz ke komentáři

Suchy: Já nebrečím.. Jen prostě na to bohužel nemám čas.. Jako zkoušel jsem si narychlo udělat auto (jak říkáš), nechal jsem na tom 150000 a hodinu práce a výsledek? 4 vteřiny horší.. Prostě pokusil jsem se, ale už nejsem nejmladší.. To že si zajedu 10 kol je jedna věc, ale ladit tady auto přes tři hodiny a vysvětlovat, ženě proč odjedu dvě zatáčky vypínám to, upravuji nastavení, kupuju novej díl a sám pak projedu pár zatáček na trati.. To po mě chceš opravdu moc.. Stejně celej tuning stojí uplně za nic.. :D Raději si vychutnám jednotlivé kousky tak jak byly udělány a tunění nechám nějakejm bláznům co na to mají čas.. :D :D

Odkaz ke komentáři

presne tak sice jsme mladsi a manzelku nemam ale mam pritelkyni kamarady a jelikoz jsou prazdniny tak jsme neustale s ni/s nimi pro me je taky lepsi vzit auto odjet 5 kol napsat cas jit nez vydelavat na auto koupit auto vytunit auto anstavit auto odjet kola zjistit ze nic moc a znova nastavovat

Odkaz ke komentáři

• Moderators
kdy bude uzávěrka?
v pohode pokud dneska nehodi nikdo nejakej dalsi cas... tak to zavru (kolem 21-22 hod) ;)
takze tu mame pokracovani .. omlouvam se moc jsem tu nebyl...

takze auto Lotus Esprit V8 2002 - Trat Mugello Circuit Club 2,88km(tusim) GL ... 1 misto ma 48 golda

......................

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu