Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Jeník, když si to přečteš, tak zjistíš, že se střídá "open" závod (kdy si můžeš vybrat auto) se závodem, kde se auto určí, tak nevim co tu vyšiluješ, že nemáš čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Zingl: Já nevyšiluju.. Jen jsem říkal důvod, proč se podle mě nyní neúčastní lidi. Pokud je závod open, pak je to strašně moc o tuningu, na kterém jsem třeba osobně strávil dva až tři dny abych se mohl dotáhnout na svět. Naproti tomu se dají hotové auta koupit třeba za 200-300 tisíc, což není nijak moc. Pro lidi z livkem je to o tom koupit hotové auto a rovnou jet, lidi bez něj ani pořádně neví, které auto je pro trať nejvhodnější.. No a tak se na to hodně lidí pak vybodne, protože budou tunit jak blázni a časi budou o 3-4 vteřiny horší.. Jako o víkendu si čas i tak udělám, ale není to nejšťastnější řešení, to je celé co jsem chtěl říct, tak to zase nedramatizuj, jak kdybych napsal God knows what.. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 presne tak uz takhle nemam cas jsou prazdniny tak uzivam... a musel bych 1.vybrat auto 2.vydělat na auto 3.vydelat na tuning auta 4.testovat setup 5.zajet kola... a to je na par hodin... jak tu zaznelo predemnou CHTELO BY TO JEN ABY SUCHAC DAL TRAT A AUTO(MY V HLASOVANI JEN VYBRALI CLASS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Nebrečte :P Mít peníze na auto v kategorii B je otázka ani ne 60k s tuningem = jeden závod skupiny R2 nebo R3 za kterej je třeba 60k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Zingl: Já nevyšiluju.. Jen jsem říkal důvod, proč se podle mě nyní neúčastní lidi. Pokud je závod open, pak je to strašně moc o tuningu, na kterém jsem třeba osobně strávil dva až tři dny abych se mohl dotáhnout na svět. Naproti tomu se dají hotové auta koupit třeba za 200-300 tisíc, což není nijak moc. Pro lidi z livkem je to o tom koupit hotové auto a rovnou jet, lidi bez něj ani pořádně neví, které auto je pro trať nejvhodnější.. No a tak se na to hodně lidí pak vybodne, protože budou tunit jak blázni a časi budou o 3-4 vteřiny horší.. Jako o víkendu si čas i tak udělám, ale není to nejšťastnější řešení, to je celé co jsem chtěl říct, tak to zase nedramatizuj, jak kdybych napsal God knows what.. :D :D ano presne tak my lidi z livu si vsechno stahnem a vas kuli tomu nakopem.. ne opravdu zkus trochu uvazovat ;) ... jinak ja openy delal kuli vam.. nadruhou stranu aspon dostane gemapn golda zadara ;) jinak souhlasim se zinglem brecite uplne zbytecne... koupite auto > rychle vylepseni > B ... zabere vam to 10 vterin... - opravdu tady janikova teorie.. ze kazdej detail hledame na livu abysme byli fakt cool je spatna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 promin ale penize se nevydelaj za 5 minut a zingle ano 60 ale taky trva 30minut...a nejedes jeden ale cely turnaj a fakt nemam cas na to tunit auto a pak ho nastavovat abych nebyl pozadu za ostatnima a je kurva rozdil delat si auto sam nebo si ho stahnout..tenhle open system je ... suchac ser na to co chtej ostatni nech tak jak to bylo ty vybiras trat i auto a tecka...ale jak chces ja osobne se budu ucastnit jen tech zavodu kdy vybiras auto a trat ty open nejezdim kdyz uz si v kariere vydelam prachy nebudu je cpat do auta ktery vyuziju jednou...:D ja kdyz najdu cas tak rozhodne nechci travit cas tak ze budu jezdit s R1 zavody pro prachy(nesnasim tyhle auta pro me to neni zavod)abych mohl vytunit auto po jeden zavod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 **smazat** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Suchy: Já nebrečím.. Jen prostě na to bohužel nemám čas.. Jako zkoušel jsem si narychlo udělat auto (jak říkáš), nechal jsem na tom 150000 a hodinu práce a výsledek? 4 vteřiny horší.. Prostě pokusil jsem se, ale už nejsem nejmladší.. To že si zajedu 10 kol je jedna věc, ale ladit tady auto přes tři hodiny a vysvětlovat, ženě proč odjedu dvě zatáčky vypínám to, upravuji nastavení, kupuju novej díl a sám pak projedu pár zatáček na trati.. To po mě chceš opravdu moc.. Stejně celej tuning stojí uplně za nic.. :D Raději si vychutnám jednotlivé kousky tak jak byly udělány a tunění nechám nějakejm bláznům co na to mají čas.. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 presne tak sice jsme mladsi a manzelku nemam ale mam pritelkyni kamarady a jelikoz jsou prazdniny tak jsme neustale s ni/s nimi pro me je taky lepsi vzit auto odjet 5 kol napsat cas jit nez vydelavat na auto koupit auto vytunit auto anstavit auto odjet kola zjistit ze nic moc a znova nastavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemapn Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Me je to fuk, jak to udelate. Pokud budu mit cas tak si zajedu. Byl jsem doma sam, coz uz za par dni nebude, tak jsem si pekne zajezdil. Se serii i s tunenym. Mimochodem, je mi 39 :) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 v pohode pokud dneska nehodi nikdo nejakej dalsi cas... tak to zavru (kolem 21-22 hod) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Tak mě odešla další věc (x360) a tímto asi zřejmě s forzou 3 defakto končím.. Bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 ježiš co se stalo? :/ škoda o dalšího míň :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Erorr 74.. Běhaly přez to čáry a pak začal svítit i red ring, pokusil jsem se to opravit, ale marně.. Takže s autama budu pokračovat až od GT 5.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 takze tu mame pokracovani .. omlouvam se moc jsem tu nebyl... takze auto Lotus Esprit V8 2002 - Trat Mugello Circuit Club 2,88km(tusim) GL ... 1 misto ma 48 golda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 kdy bude uzávěrka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 kdy bude uzávěrka? v pohode pokud dneska nehodi nikdo nejakej dalsi cas... tak to zavru (kolem 21-22 hod) ;) takze tu mame pokracovani .. omlouvam se moc jsem tu nebyl...takze auto Lotus Esprit V8 2002 - Trat Mugello Circuit Club 2,88km(tusim) GL ... 1 misto ma 48 golda ...................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 EDIT: fajn: ctvrtek 19.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemapn Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Nezucastnim se, jsem na dovolene. Chce to sehnat vic lidi :( Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 takze tu hodim startovni cas at je opet co prekonavat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 cau najde se tu nekdo kdo jezdi aji drifty (rating 25+) ? kdyztak dejte pres PM muzem se nejak domluvit a zajezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemapn Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Tak daleko jsem jeste nedospel. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.