Andam Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Zdravím nenašel jsem to tu. Mám novou PS3 Slim a nektere PSN hry uz nemuzu stahnout protoze jsou uz na 5ti PS3. Takze me zajima jak deaktivovat ty stazene hry na jine PS3 aby fungovaly na jine. Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QrGIE0UNpus&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 ked je tu uz takato tema tak sa opytam aj ja. Ked mam jeden ucet aktivovany na 5 konzoliach a 1 konzola sa pokazi ako sa potom da deaktivovat ten ucet z tej pokazenej konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 iLukas: Musel bys, v případě třeba YLODu, dát konzoli opravit, abys to mohl zrušit, nebo toho někoho, kdo to má aktivované, "přinutit" aby to smazal on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Dufal som ze je aj nejaky iny sposob :? pre tych co uz nemaju zaruku to neni problem opravit si ylod deaktivovat ucet a kupit novu konzolu ... ale ked mam ps3 v zaruke tak by bola asi kktina opravovat si ylod doma , ale zase ked poslem ps3 na reklamaciu tak mi poslu novu ps3 a ucet uz deaktivovat nebudem moct :| ... dufam ze ps3 nebudem musiet nikdy poslat na reklamaciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 no jo to je presne muj pripad stare ps3 je v haji, je tam YLOD, ale bohuzel nemam horkovzdusnou pistoli dik za ten odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.