Trany Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Zdravím, předem se omlouvám pokud jsem tohle téma hodil někam blbě:D Jednoho krásného dne jsem si řekl, že bych si rád zahrál Prof. Laytona, ovšem poté, co napíši svůj nick, se objeví na displeji nápis "To my dear friend, blablabla" a hra zůstane nehnutě stát s dopisem v pozadí. Mám DSTT, jelikož díky jednomu nemluvněti Acekard plave na dně Moravy, ale kartou by to být nemělo, jelikož se ta hra sekne i v emulátoru. Zatím jsem vygoogloval jen 2 verze, obě se zdáli být totožné (tzn. sekli se na stejném místě), nevíte o nějaké jiné verzi?:) BTW: Rovnou jsem se tedy vrhnul na druhý díl, jednoznačně jedna z nejlepších her co na DSku mohou vyplavat. Ke konci jsem si bral kapesníček, až tak dojemné to bylo. Japoncům klobouk dolů.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 hej mne toto iste robilo na eur verzii hry, ale tiez som cital ze je to iba zly dump. skus este najst nejaku proper verziu a ked nie skus us verziu i ked ta ma trochu odlisne hadanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Tak jo, mám US verzi a jede to pěkně:) díky a prosím o lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 vždy když hrajete laytona pořidte si US verzi v EU verzi sem zjistlil že tu postavu Luke dabuje zas uplně někdo jinný (teda jestli někomu vadí hlas mě v této hře ano:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 V tom případě jsem hrál jen US verze, Layton i všechny ostatní charaktery jsou nadabovány špičkově:) ať už přihodí třetí díl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 3. díl v listopadu ale to už vite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Já to nevěděl:ú ale díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.