Wikin Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Cus Typci, Tak jsem si z obchodu prines USB Headset Logitech pro PS3 s domenim(Ja kreten) ze do nich pujde zvuk z MW2 a ostatnich her..... Ovsem zvuk pochopitelne nejde:-D :-D Mohl by mi nekdo poradit zda vubec existuji nejake sluchadla na Hrani ps3 her, ktere se zapichnou pres USBcko do Masiny ja jedou ... Se zvvukem do beden fakt nemam šajn s těma jackama.... nechápů proč třeba psko nemohlo mít jack na sluchadla rovnou....:- Díkys za rady:):):):):)8)8)8):roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Pochybuju že přes USB, myslíš že jen přes výstup na zvuk zezadu z konzole, na který si koupíš redukci (z těch dvou drátů na 3,5mm jack) a do nich dáš sluchátka. Jinak to myslím nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Prosím mohl b si mi poslat v odkazu tu redukci prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 To se omlouvám, na tu redukci odkaz nemám ale zkus se podívat po fóru, někde to tu bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Zde maji 10ks http://www.hama.cz/ProductDetail.aspx?id=43254&categ=WA70000101&path= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Huhla ale co s timhletim udelam? Na psku mam takovej uzkej a sirokej a z nej mi dou ty tri barevny kabely... sluchatka mam normos ........ Co bych s tomhletim udelal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Ježiši :D. Ty dva kabely zapojíš zezadu do PS3, v PS3 nastavíš Audio jako multi out (myslím) a do toho převodníku dáš klasický kabelový sluchátka. To, co ty popisuješ, je kabel nja zapojení k televizi. Ty dva, co jsou u převodníku, jsou jen zvukové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Srry nejak jsem si v te rychlosti nevsiml ze jsou to cinch samec, ty potrebujes samice. Jinak bys to mohl jeste poresit bez vice nakladu vytazením audia pres jack v TV, pokud jej teda ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 But jsem idiot nebo jsem slepej ale kdyz otocim Ps3 slim mam tam pouze sloty na kabely.... zdroj av multi out opitcal cabel hdmi a net nic jineho Je to fakt divny:-D Ne fakt tam nemam tyhle dve kulaty diry na zapojeni techto kabelu jak poslal huhlal :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Za prve edituj posledni prispevek pomocí tlacitka upravit prispevek, za druhé si precti pravidla fora to aby jsi se vyhnul stretum s moderatory, za treti v PS3 zadne cinche nejsou, jsou primo na k PS3 dodavanem AV kabelu, proto jsem ti psal ze tu redukci potrebujes mit s 2x cinch samice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Tak dneska jsem byl v elektru a nemaj to.. nevíš kde bych to tedy pořídil??? Já potřebuji tedy 2x cinch samice + 1x jack samec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Poslední varování, používej tlacitko upravit příspěvek. Ne tohle je ti k nicemu, potrebujes 2x cinch samice plus jack3,5 samice. Od vcerejska se to snazim najit ale nikde to nemaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 A proc ty sluchtka proste pres jack nepichnes do tv nebo monitoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Sorry za Double nevim proc mi to naskocilo 2x. Jinak mam doma kabel na jedne strane 2x cinch samice na druhe jack samec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 tak kluci mam otazku .... mam doma bednicky a mikrak a nechce se mi zbytecne utracet za headset :P .. tak ze bych to udelal takle.. :: http://www.rojka-autohifi.cz/pc7-201-propojovaci-kabel-jack-3-5mm-2xcinch/ tyhle samice. Btw. upe stejny toto i s 3,5 mm jackem samicí sem nenasel takze by to chtelo jeste toto : http://www.rojka-autohifi.cz/pc7-221-konektor-jack-3-5mm-samice/ , pak bych pouzil jack rozdvojku abych mohl pripojit mikrofon a repraky. .. slo by to ? kdyztak jak bych to mel nastavit v nastavení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Cus Ja to mam uz vyreseny... Doma jsem nasel 2x cinch samec + 1x jack 3,5 mm samice a v Elektru jsem koupil proste rozdovjku nebo jak to rict.. Redukci... ktera mi udelala z samcu samice.. zapojil a bezi to fajne :-) Ze sluchatkama Sony :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 a co si nastavoval ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Nic jenom vystup V PSku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 neo.a na to zapomen, to o čem se tu bavíme je audio výstup, mikrák musíš mít USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.