trotlos Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Ahoj nevi prosim nekdo o eshopu v UK kde se da hra predobjednat? Uz jsem nekolikrat hledal na netu ale nikde ji nemuzu najit. Stale jen odkazy co bude baleni obsahovat atd... :cry: a tohle si proste nechci nechat uniknout 8) predem dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Proboha co konkrétně si nechceš nechat uniknout? Vždyť je to drahé až hrůza. Hledal jsem, ale taky nenašel. Asi zatím nelze. Pouze signature http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=14196&cm_sp=GranTurismo-_-topnav-_-gt5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Tyyyjo vcera jsem koukal znovu na game a jeste to tam nebylo :ziped: A jinak nechci si nechat uniknout GT v trosku jinym baleni :thumbup: Uz jsem holt ve veku kdy si hry nekupuju ani tak pro hrani (samozrejme ze si taky par hodinek tydne cvrnknu) a po desitkach kusech jako spis urcite kusy pro ten pocit ze je mam :cheesygrin: a co vic cloveka muze potesit nez hra z oblibeny serie od dob PSX v limitovany edici :thumbup: akorat s tou cenovkou je to teda mazec :bash:planoval jsem k tomu G27 ale takhle teda nevim nevim co na to doma :roll: Jen uz se v tom nejak motam tohle je signature edice a kam se tedy podela ta collector :? jen jiny nazev? dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Vychází tři edice - normální, sběratelská a signature... předobjednat nikde nešla, protože byly oznámeny včera/dnes pro evropu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 aha proto jsem o tom nemohl nic najit :-( dneska jsem samozrejme bez problemu info nasel a koukam ze teda ta collector edice je pekne ochuzena proti tomu co oni bylo psano driv :-( v tom pripade opravdu nezbyva nez setrit na signature ed.... :---( jeste bych se chtel zeptat pokud se nekdo kolem toho pohybuje... muzu si objednat z UK nebo CZ baleni/verze bude jina? Vim ze uz tady nekdo o nejake hre psal ze UK verze je od CZ jina. To me dost zarazilo myslem jsem ze pro CZ se pouzivaj UK "kopie". Nerad bych koupil GT abych si pak k ni nemohl z CZ storu stahovat pridavky ale cena CZ vs UK je opet uplne nekde jinde :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Mě to právě nepřijde, naopak jsem se divil jak levné to je :-D Předobjednáno z Xzone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 a me to docela drahy prijde... cena pro evropu 180€ x 25. Pokud vim jsme taky evropa ale cena na xzone 5000kč at pocitam jak pocitam nekde v CZ cene je problem. Me taky nikdo neda 500,- jen tak pro srandu kralikum :-) Playcentrum ma zatim cenovku 4400,- to uz je neco jinyho ovsem cena je predpokladana a jde o to kolik bude cenovka az bude hra v Pcentru skladem. Taky se muze totiz stat ze predobjednatelum dorazi mejl ze cena neni 4400,- ale napr. 4990,- jako na xzone :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Ale Xzone odjakživa dává cenu na tu nejvyšší laťku, a podle informací postupně snižuje. Ale může se stát, že takhle zůstane :D. Ale většinou to takhle dělají. Třeba u MW2 mělio nejdříve asi 1800, a postupně to šlo dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 tak a predobjednano... :thanks: vsem a myslim ze uz muzeme LOCKnout prip. maznout :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts