Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo 5 Collector’s Edition kde se da predobjednat?

trotlos

Recommended Posts

Tyyyjo vcera jsem koukal znovu na game a jeste to tam nebylo :ziped:

A jinak nechci si nechat uniknout GT v trosku jinym baleni :thumbup:

Uz jsem holt ve veku kdy si hry nekupuju ani tak pro hrani (samozrejme ze si taky par hodinek tydne cvrnknu) a po desitkach kusech jako spis urcite kusy pro ten pocit ze je mam :cheesygrin: a co vic cloveka muze potesit nez hra z oblibeny serie od dob PSX v limitovany edici :thumbup: akorat s tou cenovkou je to teda mazec :bash:planoval jsem k tomu G27 ale takhle teda nevim nevim co na to doma :roll:

Jen uz se v tom nejak motam

tohle je signature edice a kam se tedy podela ta collector :? jen jiny nazev?

dikes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha proto jsem o tom nemohl nic najit :-(

dneska jsem samozrejme bez problemu info nasel a koukam ze teda ta collector edice je pekne ochuzena proti tomu co oni bylo psano driv :-(

v tom pripade opravdu nezbyva nez setrit na signature ed.... :---(

jeste bych se chtel zeptat pokud se nekdo kolem toho pohybuje... muzu si objednat z UK nebo CZ baleni/verze bude jina?

Vim ze uz tady nekdo o nejake hre psal ze UK verze je od CZ jina. To me dost zarazilo myslem jsem ze pro CZ se pouzivaj UK "kopie".

Nerad bych koupil GT abych si pak k ni nemohl z CZ storu stahovat pridavky ale cena CZ vs UK je opet uplne nekde jinde :-(

Odkaz ke komentáři

a me to docela drahy prijde... cena pro evropu 180€ x 25. Pokud vim jsme taky evropa ale cena na xzone 5000kč at pocitam jak pocitam nekde v CZ cene je problem. Me taky nikdo neda 500,- jen tak pro srandu kralikum :-)

Playcentrum ma zatim cenovku 4400,- to uz je neco jinyho ovsem cena je predpokladana a jde o to kolik bude cenovka az bude hra v Pcentru skladem. Taky se muze totiz stat ze predobjednatelum dorazi mejl ze cena neni 4400,- ale napr. 4990,- jako na xzone :-/

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu