Tomx99 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 zdarec , hledam nazev aplikace kterou mel kamos v Nokii 5530 . Pustil jsem mu pisnicku a prilozil mobil k jeho mikrofonu a stacilo 10sekund a pres net to naslo nazev pisnicky , interpreta a nazev alba. Nevite nekdo jak se to jmenuje ? Chtel bych to do svyho mobilu a popripade i do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 refresh.. to opravdu nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 No nevím jak na Nokie, ale můžu ti doporučit Midomi.com. Je tuším i aplikace na WM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Pokud máš sony ericsson tak v zábavě je služba track id Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Já na iphonu používám Shazam a nebo Midomi, jsou i pro ostatní telefony, nevim co máš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Já na iphonu používám Shazam a nebo Midomi, jsou i pro ostatní telefony, nevim co máš ty. Shazam , jo to je ono ! díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Midomi je lepsi z vlastni zkusenosti je i pro iPhone a myslim ze i symbian jinak Track ID jsem mel taky v mobilu ale nic moc ale vetsinu co sem hledal sem s tim nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.