tekken90 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Platformy: PS3, Wii Machinarium pro PS3 a WiiWare Není to tak dávno, kdy bylo oznámeno, že po dlouhých jednáních ztroskotala dohoda s Microsoftem na vydání hry Machinarium pro Xbox Live Arcade. Vývojáři ze studia Amanita Design se tak obrátili na konkurenci v podobě Sony, ale i Nintenda. Výsledek? Machinarium míří na služby Playstation Network a WiiWare. Zatím nejde o oficiální ohlášení, ale to přijde určitě už hodně brzy. Majitelé Playstationu 3 a Wii se tak mohou těšit na jednu z nejlepších českých her posledních let. Více informací přineseme v následujících týdnech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Very nice, pokud to bude za pěknou cenu, jdu do toho. Konečně pořádná PSN hra :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Vyděl jsem recenzi v Gamepage ( ČT2 ) a taky se mi to velice zamlouvá. No co, porelaxuju a nemusím bušit do ovladače jak vzteklej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Viděl jsem recenzi v Gamepage ( ČT2 ) a taky se mi to velice zamlouvá. No co, porelaxuju a nemusím bušit do ovladače jak vzteklej. Já hrál demo na pc, a je to fakt paráda, neni to nějak extra promakaný, ale pravá hra na odreágování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.