tekken90 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2010 Platformy: PS3, Wii Machinarium pro PS3 a WiiWare Není to tak dávno, kdy bylo oznámeno, že po dlouhých jednáních ztroskotala dohoda s Microsoftem na vydání hry Machinarium pro Xbox Live Arcade. Vývojáři ze studia Amanita Design se tak obrátili na konkurenci v podobě Sony, ale i Nintenda. Výsledek? Machinarium míří na služby Playstation Network a WiiWare. Zatím nejde o oficiální ohlášení, ale to přijde určitě už hodně brzy. Majitelé Playstationu 3 a Wii se tak mohou těšit na jednu z nejlepších českých her posledních let. Více informací přineseme v následujících týdnech. Citovat
LegionCZE Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2010 Very nice, pokud to bude za pěknou cenu, jdu do toho. Konečně pořádná PSN hra :D. Citovat
sibereus Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2010 Vyděl jsem recenzi v Gamepage ( ČT2 ) a taky se mi to velice zamlouvá. No co, porelaxuju a nemusím bušit do ovladače jak vzteklej. Citovat
LegionCZE Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2010 Viděl jsem recenzi v Gamepage ( ČT2 ) a taky se mi to velice zamlouvá. No co, porelaxuju a nemusím bušit do ovladače jak vzteklej. Já hrál demo na pc, a je to fakt paráda, neni to nějak extra promakaný, ale pravá hra na odreágování. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.