Moderators romeno Odesláno Srpen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Me osobne demo bavilo a uz se tesim jak si zahraji plnou verzi na ps3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ono to má prý na konzolích lepší hratelnost (ovládání) tak taky bych chtěl zkusit na konzolích co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Tak kdyz mas xboxovej ovladac k PC napr. rozdil myslim ani nepoznas . Ja jsem ho ted bohuzel pujcil znamemu tak sem musel jet na klavesnici , coz mi moc dobre neslo :D Ale to je spis o zvyku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Dobrej nápad já to narozdíl od vás du zkusit přes ovladač jménem PSP a hb jménem fusa gamepad :lol: ..to chci vidět jak to bude trapný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 cau uz je to ke stazeni na ps store? ja to tam furt nevidim. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 jo je na US store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Je to na us store ale jen v angličtiněn na eu store to bude i česky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Každopádně střelba a honičky s policajtama je mnohem lepší než v GTA. Systém krytí perfektní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Má to super systém krytí no.. kempnu za auto a už o mě policajti ani neví a kempit se dá za cokoliv(skoro):D Taky když někoho zabiju a policajti nejsou v okolí tak tam najednou přijede auto.. a hlídaj to tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ale nejvíc mě na tej hře asi sere to, že se tam nemůže skákat. Třeba přiběhnu někam kde je moc vysokej plot kterej nepřeskočím a kousek dál je nízká hradba ale za ní je trochu větší díra a už tam nechce přeskočit takže jsem vlastně v pasti když to je třeba v rohu a honí mě policajti. Ale fyzika a ovládání aut je :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ^ jn, taky sem si toho povšiml, to je velká pravda :( ale systém krytí a vše ostatní je dobré a ještě mě zklamaly ty auta :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Auta? mě tolik ne.. Zkusili ste u toho trucku prostřelit všech 10 pneu? :lol: EDIT: Se simulací(mód) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Myslel jsem fyziku aut ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Jo já taky ale ta SIMULACE to trochu zlepšuje ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ale jo , ale pro mě je to asi o zvyku (nehrál sem GTA 4 - nebavilo mě) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Jo aha tak..to já GTA IV hrál chvíli a pak ne protože se to sekalo a hraní toho stálo za ho*no.Prostě si musíš zvyknout na to hopsání, zatáčení a tak :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 u gta 4 je simulace aut uplne suprova a u tohohle to tak spatne taky nevypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Tady to je hrůza, ovladatelnost pomalá, ostatně jako v Mafii1. Když to někam nabouram tak se mi akorát odře nárazník a rozbijou skla, sice po skle zůstanou aspoň střepy v rámu ale stejně je to málo. Už úplně vidim jak v full verzi budu muset někomu ujet a do zatáčky pojedu dvacet protože smykem se to projet nedá.. prostě nevím jak u vás ale já to ve smyku neudržím hned se mi to buď přetočí a nebo vjedu do zdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Mě se auto maximálně přetočí jinak do zdi to nenapálim ale ta ovladatelnost je fakt pomalá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Dřív hold nebyly auta jako ted no :D mě štve že kdy po mě vystřelí polda tak už jsem skoro mrtvej ... podle mě to zatím nevypadá špatně :) nad koupí se ještě rozmýšlim ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Lol hoši to není Forza nebo nějakej GRID...omg...:D To jsou 50. léta, GTA současnost, proč to furt porovnáváte jak volové.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 "Lol hoši to není Forza nebo nějakej GRID...omg...:D" No tak je to Need For Speed Undercover no :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 a nevite, kdy to bude na eu ps storou? docela se na to tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 "Lol hoši to není Forza nebo nějakej GRID...omg...:D" No tak je to Need For Speed Undercover no :roll: Kubo...drz h.... co ja vidim tak sis tady stezoval jak je to na pi** sotva sem nekdo z modu napise ze je to dobry tak mu hned das THX jak na FB libi se mi.......ty ses ho*** objektivni jen kecas podle toho co kdo zrovna rika..... jinak hra je dost dobra..je dobre ze to bezi na normalnim PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makaker Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Pecka dik za info du na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.