nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ne.. já sem akorát dřív porovnával hry a přišlo mi to stejně jako kravina ale pak sem to začal hrát víc s time blbincem a najednou se mi to zalíbilo protože byl čas vyzkoušet všechno co tam je a to že sem řikal něco předtim to bylo bez jakýhokoliv zkoušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Jde střílet z auta ? :D Nějak jsem na to ještě nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Taky mi to nešlo střelba z auta EDIT : Tady pro ty co to ještě nehráli tak dávám nahrané demo video http://www.youtube.com/watch?v=NgHnhMTmtts http://www.youtube.com/watch?v=jxnzN2eqGnw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Já když viděl poldu tak sem hned chtěl střílet z auta ale nešlo to ..třeba to nejde no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Já když viděl poldu tak sem hned chtěl střílet z auta ale nešlo to ..třeba to nejde no strilet z auta nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 To je taky na nic :( , jo zkoušel sem tu simulaci a je to řízení o něco lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 strilet z auta nejde... jo to je jedna z veci ktera me dost odrazuje....tohle tam proste muselo bejt a nikdo ani nepremejslel ze to tam nebude....nevim jestli je to kvuli Demu...nebo to bude i v plny....ale jestli jo tak to bylo pekne naprd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Nechcme se překvapit co přinese plná verze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ja nevim ale rekl bych ze nektere nedostatky jsou prave kvuli demu... např plavani> aby sme se nedostali na druhy ostrov ....skakani z auta> aby sme se nedokutaleli mimo demo zonu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ja nevim ale rekl bych ze nektere nedostatky jsou prave kvuli demu... např plavani> aby sme se nedostali na druhy ostrov ....skakani z auta> aby sme se nedokutaleli mimo demo zonu..... Možná ano, střílení z auta nefunguje proto aby sis neprostřílel cestu přes ten most :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 To střílení z auta že tam není mi nevadí. Vemte si jak by jste to udělaly 1) když ste pravak a budete střílet levou, 2) řazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 To střílení z auta že tam není mi nevadí. Vemte si jak by jste to udělaly 1) když ste pravak a budete střílet levou, 2) řazení heh zas takhle to brat nemuzes ...je to precejen hra..a vis jak boli rozbit loktem okno? nebo jak je narocne do naprsni kapsy narvat brokovnici a samopal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Že bolí rozbít sklo? to je kec..já sklem proltěl celej a nic mě nebolelo jenom ty střepy co sem měl v sobě :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ta Mafie II je dobrá ale to řízení aut se mi zdá divný jinak se mi to líbilo, hlavně to krytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 no zase to berte tak že je to hra. kdy byt měly dát všechno co chcete tak to si to nikdo nezahraje ani s nejlepším pc. A vždy se najde někdo komu se tam něco nebude líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Že bolí rozbít sklo? to je kec..já sklem proltěl celej a nic mě nebolelo jenom ty střepy co sem měl v sobě :lol: Možná ti jeden trochu větší zůstal v hlavně ;) _______ Jako teď když jsem to hrál dýl tak se to ještě dá unést, sice se v autě nemůžu bránit když oni na mě pálí jako divý z thompsonu, ale co se dá dělat :D Když je to česky tak si to možná i koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ono je něco jinýho sklem proletět a rozbít sklo rukou nebo loktem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ono je něco jinýho sklem proletět a rozbít sklo rukou nebo loktem :D Já proletěl přes loket.. takže by to vyšlo stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Já proletěl přes loket.. takže by to vyšlo stejně jj ale nekolikrat zasebou bys to neudelal v drahym obleku jak Vito :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ne.. proč si ničit oblek když to de líp roztřískat botou? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Boze me dostava jak nekdo prirovnava hru k realite. PROBOHA OD TOHO JE TO HRA ZE TAM MUZETE DELAT NECO CO V REALITE DELAT NEMUZETE ? Koho by bavilo chodit ve hre na 8 hodin do prace a pak se ve hre 5 hodin divat na televizi ? Obcas jit do MCdonalda dat si hranolky a burger a polestit si sve EGO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Když jsem hru hrál asi 2 hodinky tak mě strašně chytla :D určitě si jí budu muset koupit :) osobně se mi jízda autem zamlouvá... vy si na to stěžujete protože to neumíte uřídit to už je váš problém :D ovšem ničení výloh, vykradení kasy,prodejny zbraní,oblečení... to je u mě strašné + ! a vůbec... nevim proč to ted soudíte když jasně na začátku dema píšou že to je demo a plná verze bude jiná ;) nemužou přece hned v demu odhalit všechny funkce no ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Nekteri tu jsou vazne objektivni jako prdel :D Radsi ani nebudu jmenovat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 tak sem si to stahl na ps3 ale trosku nezvykle ovladani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Nekteri tu jsou vazne objektivni jako prdel :D Radsi ani nebudu jmenovat :lol: NJ, co bys očekával od Kuby :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.