kdyr Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 tady máte návod jak se dostat do uzamčené části města. ale nesmíte se moc vzdálit jinak vám to napíše "mise byla neúspěšná". Je to mnou odzkoušené http://www.youtube.com/watch?v=IHVZyXOnkrA&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 tady máte návod jak se dostat do uzamčené části města. ale nesmíte se moc vzdálit jinak vám to napíše "mise byla neúspěšná". Je to mnou odzkoušené http://www.youtube.com/watch?v=IHVZyXOnkrA&feature=player_embedded jo to uz jsem zkousel...rikal jsem si hura kouknu se vsude(vubec mi nedoslo ze v 1GB nemuze bejt cely mesto :D) a pak prisel ster :D Nekteri tu jsou vazne objektivni jako prdel :D Radsi ani nebudu jmenovat :lol: jo proc myslis ze jsem to tu uz psal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 jo to uz jsem zkousel...rikal jsem si hura kouknu se vsude(vubec mi nedoslo ze v 1GB nemuze bejt cely mesto :D) a pak prisel ster :D V 1 GB muze byt cele mesto. Vetsina textur se muze opakovat a proste tam chybi treba dubing, ktery urcite par hodin ma.. To ze to napise "mise byla neuspesna" preci neznamena, ze tam ta cast mesta chybi :) Znamena to, ze jsi ji proste prerusil, protoze delas neco jineho, nez mas. Je to takhle resene ve vice hrach :) jo proc myslis ze jsem to tu uz psal :D aha, tak toho jsem si nevsiml :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Vás furt zajímá to že sem změnil názor a vy se furt do mě serete ... po tom co vyšel patch + sem viděl jak vypadá při hraní full ... No a co? :roll: sere vás to hodně?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 jak myslíte, že mi poběží mafia II na tomhle ntb http://www.alza.cz/hp-probook-6550b-d172061.htm prosil bych názor někoho kdo tomu rozumí např. anonymous :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Poběží ti celkem snesitelně ale ntb na hry :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 na to bych bez tebe nepřišel :) trochu konkrétněji by to nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 No a že ntb. na hry ? Já mám taky herní, doma na něm sice nehraju prootže mám dobrej stolní PC, ale ve škole o hodinách se to hodí :D (ale je pravda, že ntb. na hry je nic moc :D pak strašně pálí lavica :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Tak sem dohrál Mafiu 2 Konec totálně posrali dementi.. :( dohráno za necelých 10 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 asi pred 5ti minutama sem to dohrál mnel sem filmový zažitek,... ale konec byl fakt na hovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 O tom konci mi ani nemluv :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 O tom konci mi ani nemluv :( sem nasrany jak svine...hůř to udelat nemohli fakt že ne...ja čekal zase neco jako u jednicky že skoro brecis,,... ale toto neni normalni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 To čekali hodně lidí, a nadávaj na to všeci co znám, ale nejvíc ti co si hru předplatily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 ale co trebas delaji mafii III a zacne to primo v tom aute a pujdes joea zachranit nebo ja nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Tož já byl ale celkem spokojenej s koncem,ikdyž nebylo to takový dramatický (ale to bylo asi tym českym dabingem),ale jinak se mi celkem líbil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 ale co trebas delaji mafii III a zacne to primo v tom aute a pujdes joea zachranit nebo ja nevim.... j za 7 let uvidíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Áááá už jsou posraní tak vydávají blbosti, měli radši více zamakt na hlavním příběhu http://www.doupe.cz/default.aspx?article=138980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 co to meleš? :D dit se vědělo že budou DLC... v nějakym dalšim DLC by se ten konec měl snad i dohrát jsem někde četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 I tak je to DLC na hovno, měli to dát normálně , příběh s koncem a ne přes DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.