xManitua Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Ked mám rozohranú kariéru, tak dá sa ešte zmeniť obťiažnosť? A prečo ked dám sparring, tak mi to niekedy odoberá tie points? Díky Ano jde.. ubírá protože logicky například ,,získáš sílu, ztratíš rychlost´´ (pouze příklad, ale často něco získáš něco ztratíš) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Ano jde.. ubírá protože logicky například ,,získáš sílu, ztratíš rychlost´´ (pouze příklad, ale často něco získáš něco ztratíš) ;) Ano? A kde to zmením? A všimol som si, že ked dám auto sparring, tak mi to zoberie viacej points, je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Promiň s tou změnou ti teď nepomůžu nehrál jsem kariéru strašně dlouho a nepamatuju si to z hlavy... To nevím, ale nepřišlo mi to tak že by mi to ubíralo víc... každopádně máš lepší manuál, kde nabereš víc pointů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Je to tak. Ubírá to. Abych řekl pravdu v UFC jsem toho HODNE moc odzápasil. Ale nikdy jsem nepochopil jak si máš udělat tu postavu tak dobrou jako např nějaký daný PRO zápasník. Lepší je to odehrát na achievementy a vykašlat se na to. Jsem zvědavý jak to bude v té trojce. Každopádně už jí mam objednanou z anglie za 1000,- Kč + dlc. Odeslali to ve čt. Takže každým dnem čekám na přichod :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Je to tak. Ubírá to. Abych řekl pravdu v UFC jsem toho HODNE moc odzápasil. Ale nikdy jsem nepochopil jak si máš udělat tu postavu tak dobrou jako např nějaký daný PRO zápasník. Lepší je to odehrát na achievementy a vykašlat se na to. Jsem zvědavý jak to bude v té trojce. Každopádně už jí mam objednanou z anglie za 1000,- Kč + dlc. Odeslali to ve čt. Takže každým dnem čekám na přichod :). Mohol by si mi dať odkaz odkial si to objednal aj s tými DLC? Aj ja by som si to objednal... Díky Inak, ty si nepamatáš, kde sa dá zmeniť obtiažnosť v kariére? Ja som to nikde nenašiel :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 http://www.zavvi.com/games/platforms/xbox-360/ufc-undisputed-3-contenders-pre-order-pack/10475569.html Tady odsud to mám já. Jinak ta obtížnost ? nejde. Nazačátku ti to jasně piše, že jeslti si zvolíš tuhle obtížnost tak už ji budeš mít až do konce. Ale hale.. kariera je blbost ... protože si nikdy neuděláš zapasníky jako jsou normální .. a, že jsem ji hral hodněkrat a stejně nevim .. ale uvidíš v 3 jsem to zatím nezkoušel nechávám si to na konec :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Z anglického JRC... u nás s DLC neobjednáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 objednáš. Všimni si na XZONE to tam dodali dolu to napsali. ale nevm co je to za pack ja jsem stímhle uplně spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 MMA Czech Republic CAMP založen ! přijímám žádosti od koho koliv !:) .. čím víc nás bude tím lip ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 I need money... damn! :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuFF_11 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Mám UFC 2010 a taky bych zahrál online nebo nějaký turnaj nebo tak něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.