Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 250HDD slim?

Cure666

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Jdou pouze na PS3 60 GB, ale je to strašně mizerná kvalita, tak dvakrát horší, raději si kup za pár stovek použité PS2, budeš to mít lepší :).
viděl jsi ty hry naživo? Já jsem si teď pořídil PS3 60GB a spadla mi čelist. Hry na PS2 (zkoušel jsem God of War a Gran Turismo 4) vypadají mnohem, mnohem lépe než na PS2. Nemluvě o tom, že PS2 nedokážu na svou fullHD TV připojit.

Ještě budu zkoušet další hry, ale zatím za sebe můžu říct, že jsem hodně rád, že jsem sehnal 60GB model, protože God of War 1 na tom vypadá o něco málo hůř než ta remasterovaná verze z God of War Collection.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
viděl jsi ty hry naživo? Já jsem si teď pořídil PS3 60GB a spadla mi čelist. Hry na PS2 (zkoušel jsem God of War a Gran Turismo 4) vypadají mnohem, mnohem lépe než na PS2. Nemluvě o tom, že PS2 nedokážu na svou fullHD TV připojit.

Ještě budu zkoušet další hry, ale zatím za sebe můžu říct, že jsem hodně rád, že jsem sehnal 60GB model, protože God of War 1 na tom vypadá o něco málo hůř než ta remasterovaná verze z God of War Collection.

Hele a nemáš zapnutý náhodu PS Upscaler mělo byto totiž přepočítávat rozlišení her z ps2 a ps na vyšší.Možná ,že právě proto to u tebe vypadá tak dobře a jestli to nemáš určo to skus.Jo a ještě nezapomeň na PS Smoothing‎ to ti vyhladí hrany u hrané hry.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem viděl asi dvě videa, a tam to bylo dvakrát horší, už jsem psal že jsem to neviděl naživo. Tak už se v tom nevyznám, každej tvrdí něco jinéh :D.

Každopádně, Cure, zeptej se někoho jiného, já jsem mimo

Odkaz ke komentáři

• 0
Hele a nemáš zapnutý náhodu PS Upscaler mělo byto totiž přepočítávat rozlišení her z ps2 a ps na vyšší.Možná ,že právě proto to u tebe vypadá tak dobře a jestli to nemáš určo to skus.Jo a ještě nezapomeň na PS Smoothing‎ to ti vyhladí hrany u hrané hry.

Samozřejmě obojí zapnuté bylo. Proto vypadaly tak dobře. Věděl jsem, že by měly vypadat slušně, ale že budou vypadat až tak slušně, to mě vážně překvapilo.

Odkaz ke komentáři

• 0
Pošli videa, jestli si náhodou pamatuješ linky. :) Je možné, že je to jak u které hry. Taky jsem četl, že ne všechny hry jsou rozběhat na šedesátce. Já jsem většinu už dávno prodal, takže nemůžu zatím zkusit víc než ty dvě, co mi zbyly.

Myslím, že to bylo nějaké FF, ale ruku do ohně za to nedám. Bylo to určitě se samurajskými meči apod. tahle tématika. Bohužel nevím název.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu