zd-x Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 cawte,mam problem vlastnim psp 1004 a nejde vubec zapnout ani s baterii ani s nabijeckou zelena kontrolka se nerosviti,sviti jen oranzova kdyz se psp nabiji.prosim nevi nekdo co by s tim mohlo byt?dekuju za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Asi máš brick. Aco jsi dělál že nejde zapnout?? a když tak zkuz dat psp na nabiečku bez baterie a zpustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Možná máš poškozený power switch. Nespadlo ti psp někde v poslední době? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd-x Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 psp nejde zapnout ani s nabijeckou,psp mi nespadlo,jen jsem ted zjistil ze zapinace wifi neco chrasti,stalo se mi to ze dne na den,vecer jsem dal vybite psp na nabijecku a druhej den zaclo stavkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 15, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Brick to nebude, to by mu svítila právě ta nesvítící zelená kontrolka.Jakej máš FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd-x Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 5,03 gen-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 vim muj bratranec to měl taky je to baterkou já to nechápu pak jsme si je prohodily a mě to nefungovalo jemu jo tak si koupil novou baterku a už paří jak za stara zkus to jesli máš nějakáho kámoše co má PSP tak si s nim prohoď baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 15, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 A zkusil jsi vyndat baterku, dát to nabíječku a bez baterky to zapnout?Jestli to půjde, tak ti odešla baterka a chce to koupit novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 jak muzes mit 5.03 GEN-D ? bud 5.03 GEN-C nebo 5.50 GEN-D... ale vyzkousej tu jinou baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 škoda že se neda jít reklamovat baterka samostatně bez psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 genius1994: prosimtě ty zales ty podvodníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd-x Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 zeptam se pac to nevim,tu baterku obyc,nebo pandoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Samozdřejmě obyč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd-x Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 tak jsem to vyzkousel s jinou baterii a vysledek stejny.nezapne se.nevite o nekom kdo s okoli chebu dela do psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertus Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 No tak by me zajimalo jak a jestli vubec ma tohle reseni , protoze me to zaclo delat PSP taky a ze dne na den :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Mělo by to být pojistkou stači ji jen přemostit :D tady máš odkaz: http://www.llamma.com/PSP/repair/PSP_fuse_repair.htm úplně dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertus Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 No tak teda nevim jestli se mi do toho rozebirani chce :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Ja to vidim tak źe máš jen 2 možnosti buď to udeláš sam nebo najdeš nekoho v okoli kdo ti to udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.