Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

xbox a stárá tv


nero23

Recommended Posts

Momentálně hraju jednu hru, která má dokonalou grafiku na 40" FullHD TV - to je snad to nejdůležitější, prostě musí to bavit každýho. Počkat ... o čem, že je ta hra?

Na chvilku si sedni a zamysli se nad tim, proč pořád hrajou lidi NFS: Underground 2, když před několika měsíci vyšlo po stránce grafiky "dokonalý" NFS: Shift. Proč lidi pořád hrajou GTA: San Andres nebo Vice city, když tu máme GTA IV? Proč si na PSPčku občas zahraju přes emulator klasiku z GB Colour, když je tu jeden nový titul za druhym, které mají grafiku o několik tříd výš?

Ano, je to "krutá" pravda ... kvalita obrazu a grafika neni to nejdůležitější. Sice do jisté míry umožní hráči aby se lépe vžil do hry, ale to je tak všechno, takže nahod Alana Wake a začni si místo obrazu užívat děj, kterej je mnohem důležitější.

Na CRT jsem hrál asi 6 měsíců, občas jsem měl problém s přečtením drobného textu, ale nic strašnýho to nebylo. Chci tim jen říct, že v poslední době se jen kouká na to jak hra vypadá, jakej máš obraz na TV ... ale o děj, příběh, originalitu se nikdo nezajímá ... a mělo by to být právě naopak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja na CRT hraju od začátku zatím a grafika se mi zdá normální ale když přijde na drobné titulky tak je nepřečtu ani z 10 centimetrů. :) Už abych měl to lcdčko :D

Já jsem byl zvyklej hrát takový ty starší hry na pc nebo hrát na psp takže jsem byl z takovéhle grafiky unešený :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu