nero23 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 no tak ted jsem pripojil xbox na starou tv krabici a myslel jsem ze se po.eru tak sku.venej obraz jsem dlouho nevyděl kdo jestě hraje na starí tv ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Konzola X360 je HD konzola (takisto PS3), pripajat ju na CRT a cakat aky super obraz bude je scestne :D A navyse, ked ta CRT TV je 50Hz...blikacka ako hrom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 A ty se divíš ty bambulo :D:D?? xDxD Zbytečnej spam a tvůj skvělej pravopis :D starí xDxD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wiqi Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 No ja hraju na vcelku stare CRT TV (widescreen) ...ale už ke mě miří nová led tv 40" (102cm) uhlopřička ! :D Na teto pomalu nepřečtu titulky, ktere mi tam běhají a někdy se musím opravdu přiblížit abych to přečet :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Momentálně hraju jednu hru, která má dokonalou grafiku na 40" FullHD TV - to je snad to nejdůležitější, prostě musí to bavit každýho. Počkat ... o čem, že je ta hra? Na chvilku si sedni a zamysli se nad tim, proč pořád hrajou lidi NFS: Underground 2, když před několika měsíci vyšlo po stránce grafiky "dokonalý" NFS: Shift. Proč lidi pořád hrajou GTA: San Andres nebo Vice city, když tu máme GTA IV? Proč si na PSPčku občas zahraju přes emulator klasiku z GB Colour, když je tu jeden nový titul za druhym, které mají grafiku o několik tříd výš? Ano, je to "krutá" pravda ... kvalita obrazu a grafika neni to nejdůležitější. Sice do jisté míry umožní hráči aby se lépe vžil do hry, ale to je tak všechno, takže nahod Alana Wake a začni si místo obrazu užívat děj, kterej je mnohem důležitější. Na CRT jsem hrál asi 6 měsíců, občas jsem měl problém s přečtením drobného textu, ale nic strašnýho to nebylo. Chci tim jen říct, že v poslední době se jen kouká na to jak hra vypadá, jakej máš obraz na TV ... ale o děj, příběh, originalitu se nikdo nezajímá ... a mělo by to být právě naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevim999 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Ja na CRT hraju od začátku zatím a grafika se mi zdá normální ale když přijde na drobné titulky tak je nepřečtu ani z 10 centimetrů. :) Už abych měl to lcdčko :D Já jsem byl zvyklej hrát takový ty starší hry na pc nebo hrát na psp takže jsem byl z takovéhle grafiky unešený :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Schválně si zkuste přepíchnout hru z HD kabelů na SCART, u mě to na CRT běhá svižněji, samozřejmě tak nehraju. Ale připadá mi to opravdu plynulejší;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondie Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Schválně si zkuste přepíchnout hru z HD kabelů na SCART, u mě to na CRT běhá svižněji, samozřejmě tak nehraju. Ale připadá mi to opravdu plynulejší;D S tímto nelze než souhlasit, sám jsem si toho také všiml :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Jak poznám, že do mojí TV půjde připojit XBOX 360 Slim? Telvize je už starší a já s v těchto věcech vůbec nevyznám, tak jestli by to šlo tak to vysvětlit po lopatě. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Do každé TV jde připojit . Jen záleží na tom , jaký máš u TV vstup . Podle toho budeš moci použít buď kabel dodávaný s xkem a nebo kabel dokoupíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 no a jak poznám jaký tam mám vstup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Tak to už je hodně špatný , když ani tohle nepoznáš . A jak ti máme my poradit ? Asi by jsi se měl podívat na zadní stranu TV ne ? A nebo do návodu k TV . Jaká je to TV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 zadek TV jsem vyfotil: http://screenshot.posterus.cz/TD4LF/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Máš tam SCART :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 a to znamená, že si ješte budu muset nějaký kabel k tomu dokoupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Ne v balení je vždy klasický AV kabel (3 cinche) a většinou je k tomu i redukce :) na scart . Ale kdyby tam náhodou nebyla v electru ho koupíš za 35,- :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.