Kuliss9 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 Prosím poraďte mi nějakou PSN hru pro 2 a více hráčů. Nejlepší nějakou party hru, ale asi BUZZ kvízy na PSN nejsou v češtině jako světový kvíz? Budu rád za jakoukoliv hru co vás bavila Citovat
SandysJr Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 Nejlepší ze všeho je high velocity bowling, ale jestli myslíš pro víc hráčů najednou tak mě napadá akorát Burn Zombie Burn a Zombie apocalipse... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 Pokud myslíš offline (splitscreen) hru, doporučuju PixelJunk Shooter, PixelJunk Monsters, Wipeout HD, Bomberman Ultra nebo LittleBigPlanet. Poslední tři zmiňováné maj i online multiplayer. mapo napsal: Trine Mam pocit že Trine neni pro dva Citovat
Rocko Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 Revenge of the wounded dragons Citovat
LegionCZE Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 deepthroat napsal: Pokud myslíš offline (splitscreen) hru, doporučuju PixelJunk Shooter, PixelJunk Monsters, Wipeout HD, Bomberman Ultra nebo LittleBigPlanet. Poslední tři zmiňováné maj i online multiplayer.Mam pocit že Trine neni pro dva Jen se zeptám, jaký je ten PixelJunk pro dva ? Hrál jsem jen demo, to mě moc nechytlo, ale pokud by to bylo pro dva, možná bych si to sehnal. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2010 LegionCZE napsal: Jen se zeptám, jaký je ten PixelJunk pro dva ? Hrál jsem jen demo, to mě moc nechytlo, ale pokud by to bylo pro dva, možná bych si to sehnal. PixelJunk Shooter je pro dva a musím říct že je to obrovská sranda, navíc je to snadný na ovládání když k tobě přijde třeba kámoška co vidí PS3 poprvý. Za těch pár desetikorun co to stojé určitě doporučuju. PJ Monsters je tower-defence, což dost lidí samo o sobě nebaví, ale kooperace ve dvou je taky velká sranda. Pokud budeš chtít jen jednu z nich, určitě di do Shooteru. Citovat
LegionCZE Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2010 deepthroat napsal: PixelJunk Shooter je pro dva a musím říct že je to obrovská sranda, navíc je to snadný na ovládání když k tobě přijde třeba kámoška co vidí PS3 poprvý. Za těch pár desetikorun co to stojé určitě doporučuju. PJ Monsters je tower-defence, což dost lidí samo o sobě nebaví, ale kooperace ve dvou je taky velká sranda. Pokud budeš chtít jen jednu z nich, určitě di do Shooteru. Díky, právěže se kámoška má stavit, tak bych to využil :D. A Vector TD jsi nezkoušel? Je to taky za pár korun, taky by to mohla být sranda. Hraju to na PC, ale nevim jak to vypadá na PS. Citovat
SULiik Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 Buzz je i v češtině, hrál jsem a je to docela zábava. Jinak pro dva je taky Tank Battles, Rag Doll Kung Fu, 1942 Strike (nějak tak se to jmenuje, jsou to klasická letadýlka), pak myslíš že i Snakeball je pro dva. DeathSpank má taky co-op mód, ale zatím jsem ho nezkoušel. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.