Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
  deepthroat napsal:
Pokud myslíš offline (splitscreen) hru, doporučuju PixelJunk Shooter, PixelJunk Monsters, Wipeout HD, Bomberman Ultra nebo LittleBigPlanet. Poslední tři zmiňováné maj i online multiplayer.

Mam pocit že Trine neni pro dva

Jen se zeptám, jaký je ten PixelJunk pro dva ? Hrál jsem jen demo, to mě moc nechytlo, ale pokud by to bylo pro dva, možná bych si to sehnal.

Odesláno
  LegionCZE napsal:
Jen se zeptám, jaký je ten PixelJunk pro dva ? Hrál jsem jen demo, to mě moc nechytlo, ale pokud by to bylo pro dva, možná bych si to sehnal.

PixelJunk Shooter je pro dva a musím říct že je to obrovská sranda, navíc je to snadný na ovládání když k tobě přijde třeba kámoška co vidí PS3 poprvý. Za těch pár desetikorun co to stojé určitě doporučuju.

PJ Monsters je tower-defence, což dost lidí samo o sobě nebaví, ale kooperace ve dvou je taky velká sranda. Pokud budeš chtít jen jednu z nich, určitě di do Shooteru.

Odesláno
  deepthroat napsal:
PixelJunk Shooter je pro dva a musím říct že je to obrovská sranda, navíc je to snadný na ovládání když k tobě přijde třeba kámoška co vidí PS3 poprvý. Za těch pár desetikorun co to stojé určitě doporučuju.

PJ Monsters je tower-defence, což dost lidí samo o sobě nebaví, ale kooperace ve dvou je taky velká sranda. Pokud budeš chtít jen jednu z nich, určitě di do Shooteru.

Díky, právěže se kámoška má stavit, tak bych to využil :D. A Vector TD jsi nezkoušel? Je to taky za pár korun, taky by to mohla být sranda. Hraju to na PC, ale nevim jak to vypadá na PS.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu