Spykeee Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Zdárek, chtěl bych se zeptat jak se má vypinat PSko, ja mám např. puštenou hru ale kdyz to chci vypnout tak rövnou vypnu PS3 tlacitkem anebo je to spatne? mam nejprv vypnout hru a pak v menu dat vypnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Klidně můžeš vypnout PS3, pokud hra zrovna neukládá data (tj. nebliká dioda HDD). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 já dávám rovnou vypnout(tlačítko ps a potom najedu na vypnutí) nikdy jsem ještě nevypínal tlačítkem vzadu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Já vypínám nejdřív hru a až pak PS3, a to v menu. Kolikrát mi to divně chcíplo, když sem to omylem vypl tlačítkem (asi zrovna u save), a protože nemám moc štěstí, tak se skoro vždy trefim, takže to vypínám přes XMB. Slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spykeee
Zdárek, chtěl bych se zeptat jak se má vypinat PSko, ja mám např. puštenou hru ale kdyz to chci vypnout tak rövnou vypnu PS3 tlacitkem anebo je to spatne? mam nejprv vypnout hru a pak v menu dat vypnout???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.